T.İ.M çalışanı olarak sorunlarınıza yardımcı olmaya çalışayım.

Sponsorlu Bağlantılar

RepresentativE

RepresentativE

Üye
Ya şu bildirimleri kapatabilir miyiz ? Hani şu mesaj attıktan sonra şu kadar sms iniz kaldı falan diyeni aveadaki gibi olsa ? 3 den çok kişiyle aynı anda mesajlaşınca hem beni hem de telefonu yavaşlatıyor da :yuru:yuru

TLMETRE KAPAT yaz 2222 ye gönder dostum.

----------Eklendi @ 02:14:22 ---------- Yazıldı @ 02:12:04 ----------

Merhaba. Benim uzun zamandır karşılaştığım bir sorun var. Ben mesaj atınca karşı tarafa gidiyor, banada mesaj gelio fakat gelen mesaj bomboş. Sorun kesinlikle hattımdan kaynaklıyor çünkü bu sorun yüzünden 5-6 tane telefon değiştirdim ancak hepsinde de aynı sorunu yaşadım. Ve hala da yaşıyorum. Tek bir kişiden değil, bütün arkadaşlarımdan gelen mesajlar bomboş geliyor. Nolur yardımcı olun. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Çünkü artık çok sinirlenmeye başladım.

#35*0000*16# + Arama tuşu işlemi ile size gelen mesajlarda sorun varsa düzeltir dene istersen :oke:

----------Eklendi @ 02:15:52 ---------- Yazıldı @ 02:14:22 ----------

Bu arada arkadaş Turkcell İletişim Mağazasında çalışıyormuş

Bende 532 Turkcell Çağrı Merkezinde çalışıyorum ( Şaka Değil )

Turkcelle ilgili sorun yaşayanlar sorusu olan desteğe ihtiyacı olan arkadaşlar bana özelden mesaj atabilirler.


----------Eklendi @ 02:24:01 ---------- Yazıldı @ 02:23:02 ----------

Benim ki sorundan çok bilgi eksikliği. Bende X10 mini pro var. Ağ modu olarak wcdma ya da gsm seçmenin ne farkı var? Ağ operatörü olarak 2g yerine 3g seçersem, aldığım facebook paketi/internet paketi geçerli olur mu? 3g seçtiğim için ekstra bir ücrete tabi tutulur muyum? Ağı belirten işarette bazen E bazen H yazıyor anlamı ne? (Bir defa da 3g yazmıştı) Android için Facebook'ta sohbete bağlandığım zaman lira kaybım olur mu? Ayrıca telefonuma Opera kurdum ama Opera'dan facebook'a bağlanınca facebook paketim işe yaramıyor. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Kardeş android işletim sistemli cihazlar 3g sçeneğin açıksa ve 3g kapsama alanındaysan H yani (HSUPA) yazar.

3g kapattın cihazdan veya 3g kapsama alanında değilsin E (EDGE) Yazar.

Adres bölümüne m.facebook.com yazıp girersen facebook taki yüklü olan videoları bile ücretsiz cihaza indiriebilir veya izleyebilirsin (vidivodo.com,youtube,izlesene) gibi sitelerden paylaşılan videolar hariç. Sohbet yapabildiğine göre facebook uygulamasını indirdin sohbette ücretsiz kardeş.ister uygulamadan istersen direkt browserdan gir fark etmez uygulamadan zaten m.facebook.com adresini kullanıyor. opera web browserı kaldır veya kullanmanı tavsiye etmem bendede sorun çıkarıyor.android marketten dolphin web browser HD var ben onu kullanıyorum gayette memnunum istersen bunu indirebilirsin.eğer 3 ttlik sınırsız facebook paketin varsa İster E yazsın İster H yazsın ücretsiz girersin.sadece E de yavaş bağlantı H de hızlı bağlantı yaparsın :oke:

----------Eklendi @ 02:25:22 ---------- Yazıldı @ 02:24:01 ----------

Arkadaşlar yeni bi samsung star 2 s5263 aldım sabahtan beri uğraşıyorum ama Turkcell wap ayarını yapamadım lütfen yardımcı olur musunuz kafayı yicem !!

Öncelikle yeni Telefonun Hayırlı Uğurlu Olsun...

Menü
> Ayarlar > Bağlantılar > Şebeke > Bağlantılar > Oluştur > İsim belirle : Turkcell-GPRS > Erişim ismi :wap > Kimlik denetim türü: PAP > kullanıcı kimliği : gprs > şifre :gprs > protokol: HTTP > ana sayfa url`si : wap.turkcellim.com.tr > proxy adresi : 212.252.234.168:8080 > gecikme süresi : 90 sn. Kaydet seçilir.
Tarayıcı profili için : Menü > Ayarlar > Uygulamlar > İnternet > İnternet Profili > Turkcell-GPRS seçilir.

Uyguladınmı tamamdır. :oke:
 


hentbolcu_59

Üye
c5-03 üm var. mobil tv ayarları gelmiyor. 2222 ye AYAR TV yazıp gönderdim ama nafile.
 
RepresentativE

RepresentativE

Üye
lütfenn yardm edin banaa !!! bilen varsa yazsn arkdaşlarr...

numara engelleme cihaza tanımlı olarak sadece samsung un bazı modellerinde yer alıyor
eğer rahatsız ediliyorsan müşteri hizmetlerini arayıp 3 lira karşılığında numara değişikliği yapabilirsin.
Veya cihazına uyumlu (bulacağını sanmıyorum) engelleme programı yüklemen lazım.
 
asigsasi

asigsasi

Üye
vın ın içindeki hattı telefona takarsak çalışır mı?
 
kpln04

kpln04

Üye
Evet arkadaşlar. turkcell ile ılgılı sorunlarınız varsa elımden geldıgınce çözmeye çalışacagım. müşteri hizmetlerıne yada tım lere gıtmenıze gerek kalmadan :)
abicim 29tlye faturalı tarife alıyoruz bikere 29 ödediğimiz olmadı 30,40,50 60 abartmıyorum acaba bunun nedeni ne turkcellin bi kurnazlığmı varbu işte :hmmm
 

furkan1414

Üye
Turkcell Aylık 250 MB İnternet aboneliğini nasıl iptal edebilirim?
 
uribaju

uribaju

Üye
turkcell genç tarifeliyim 2ay önce kontör yükler yüklemez heryöne 60dk ve 300 sms geliyordu 1aylıgına ama son 2aydır gelmedi tarife değişikliği falanda yapmadım neden böyle oldu bilgilendirirmisiniz.birde bu genç tarifeliler için olan günlük 1 kere girfikten sonra gün boyu 50mb kampanysını açıklarmısınız benim fazladan kontörlerim gidiyo çünkü ..birde bunun 3tl lik facebook paketiyle çakışma ihtimali olabilirmi?vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler
 

little_devil

Üye
ovi suite ile telefonu bilgisayara bağlayıp proxy adreslerinden film indiriyordum:D dün telefonu bilgisayara bağladıktan sonra internete bağlanmayı denerken paket veri bağlantısı geçersiz diye bir hata geldi telefonu biraz kurcaladıktan sonra bu hata gitti ama sadece m.akbank.com a giriyor bir proxy adresine giremiyorum ama bu bilgisayarda böyle telefondan girebiliyorum bilgisayara bağlayınca bilgisayar girmiyor neden olabilir?

bluetooth ile bağlanırken hata veriyor ama usb ile bağlayınca bir sorun olmuyor:hmmm
 
denizes26

denizes26

Üye
sayın asar07 , nokia 5800 markalı telefonumda durduk yere tl kullanımı oluyor ve online işlemlerden baktığımda aşağıdaki gibi bir kullanım oluyor nasıl iptal edebilirim
13:14:453.0internet0.5Bilgisayardan İnternet
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
İki konu birleştirildi ve üst olarak sabitlenmiştir.
 

OxiJean23

Üye
merhaba kardesim. ben samsung galaxy ace kullanıyorum , operatorum turkcell . telefonumda android marketten indirdigim twitter ve facebook uygulamalarını kullanmaktayım sadece . şunu sorucam her gün telefonumdan 1 tl gidiyor . sebebi bu uygulamaları kullandıgım icinmidir yoksa gsm opreatorunden mi kaynaklanıyor cözüm bulamadım buna .
 

ßrons

Üye
Selam
benim telimin markası lg p350 facebook paketi aldım internete bağlanmıyor. onay mesajı geldi. online işlemlere girdim cihaz ayarlarında markam gözükmüyor. tim merkezine gittim.
wap yaz 2222 gönder ayarların gelicek 1234 yazıp kaydet dedi gönderdim sms ama mesaj gelmedi kaç saat geçti.
ne yapıcağım başka yere gittim teknoloji uzmanımız yok diyor herkes yardım edermisin.müşteri hizmetlerini aradım markamı tanınmıyor dedi. tel modelini yazarak ve düz wap yazarak 2222 ye gönderdim.
kafayı yiyicem bir yardım edin.
 

eyllbzk

Üye
benimde bir sorum olacak , faturalı kullanıcı oldum tim görevlisi anneme detaylı gönderiyim mi dedi annem olur dedi şimdi detaylı fatura nasıl oluyor? gönderdiğim mesajlar tek tek gözükücek mi ne yazdığım falan? nasıl iptal edebilirim bunu?
 


Üst Alt