T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Görsellik tam oturmamış bunu biliyoruz. Ancak belle testi tamamlanana kadar projeyi 1 adım ileri götüremeyiz.

rambo tck v2 beta 1 de yazılımsal sorunların hepsini halledin bence( dahili bileşen hatası programların çalışmaması gibi hatalar)beta ikidede yazılımsal sıkıntı olmadığı için görselliğe yüklenirsiniz

- - - Eklendi - - -

ve sonuç olarak tck v2 finale ulaşırsınız

Yazılımsal sorunlar halledilecek zaten.

Atacan-

Atacan-

Üye
Furkan benim söylediğim Sorunları düzeltmen 5 dakikanı almaz. Beta çıkartın ama Kolayca düzenleyebileceğin Şeyleride Finale atma bence.
Böyle yayınlarsan Finali bekleyim ben daha iyi.
Yalnış anlamada Söylenen hatalar gerçekden düzenlemen 5 dakikanı almaz.
Ben kendime göre düzeltirim Fakat düzeltemiyenenler olur muhakkak.

djediz

djediz

Üye
saat tipi degismiyo mu ?

prowell

Üye
Sabırsızlıkla bekliyorum valla. Yeni hafıza kartım da geldi artık canavar olmayı bekliyor telefon.

bozkurt955

bozkurt955

Üye
tam tarih belli oldu mu

ByKatre

ByKatre

Üye
Nerdeyse yorumların hepsini okudum bişi sorcam hani menü sağda seçenekler solda oluyor ya onları belle gibi yer değiştirme imkanımız var mı bu arada hepinize teşekkürler en kısa zamanda bekliyorum v2 yi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Furkan benim söylediğim Sorunları düzeltmen 5 dakikanı almaz. Beta çıkartın ama Kolayca düzenleyebileceğin Şeyleride Finale atma bence.
Böyle yayınlarsan Finali bekleyim ben daha iyi.
Yalnış anlamada Söylenen hatalar gerçekden düzenlemen 5 dakikanı almaz.
Ben kendime göre düzeltirim Fakat düzeltemiyenenler olur muhakkak.

Yatay menü modunda ortalama hâlâ açık, bunu kapatmaya çalışacağım. Ayrıca simgelerin kaymış olması çok doğal, farklı farklı yazı tiplerinden işaretleri aldım deneme amaçlı. Bazı kelimelerde bir boşluk solda fazla atılmış bunları kaldıracağım. Yani şuan .dll, tff, bir çok .r14 düzenlemesi gerekiyor 5 dklık olsa yapardım :s Şuan ki en büyük öncelik acaba yaptığım belle modu diğer telefonlarda tam teşekkürlü çalışıyor mu onu öğrenmek ve üyelerin de fikirlerini alabilmek için versiyon sunmak. İkinci versiyon da final olmayacak, final için hem tamamen hatasız hem de bütün özelliklerin tamamen eklenmesi gerekiyor :)

Seni anlıyorum, istersen finali bekleyebilirsin pek birşey yapamayacağız beta 1'de :)

saat tipi degismiyo mu ?

Hayır.

Nerdeyse yorumların hepsini okudum bişi sorcam hani menü sağda seçenekler solda oluyor ya onları belle gibi yer değiştirme imkanımız var mı bu arada hepinize teşekkürler en kısa zamanda bekliyorum v2 yi

Mümkün değil ne yazıkki :(

ByKatre

ByKatre

Üye
Aslında hani belleshell uygulamasının exe sini düzenleyebilirsek belki olabilir diye düşünüyorum haksızmıyım Rambo_FT

Atacan-

Atacan-

Üye
Yinede siz bilirsiniz testerlarınız yazılımı kurup sadece araba yarışı oynamıyorlar sanırım.
Ayrıca evet 5 dkikanızı almaz fontu açacaksın biraz sağa kaydıracaksın.Hex dede zaten tek tek uğraşılmıyor program hepsini 5 dk bilemedin 10 dk değerleri atıyor.
Amacım işinizi hafifletmekti.
Yinede bu saate kadar ilerlemen başarı sayılır fakat dediğim gibi yapılacak ufak hataları bu versiyonda çözmenizdi..
Dediğine bakılacaksada Final 3 aya anca gelir :)
Başkada kafanızı bulandırmak istemem biraz ağır yazdıysamda kusura bakma iyiliğiniz içindi.
Kolay gelsin.

killer78

Üye
bu çok geç yayınlan ma özelliğini hiç sevmiyorum zaten :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Aslında hani belleshell uygulamasının exe sini düzenleyebilirsek belki olabilir diye düşünüyorum haksızmıyım Rambo_FT

Haklı olabilirsin ama başta belle shell uygulamasını gömmek demek Qt gömmek anlamına gelir ki bu CFW'yi baştan sorunlu yapar :(

Yinede siz bilirsiniz testerlarınız yazılımı kurup sadece araba yarışı oynamıyorlar sanırım.
Ayrıca evet 5 dkikanızı almaz fontu açacaksın biraz sağa kaydıracaksın.Hex dede zaten tek tek uğraşılmıyor program hepsini 5 dk bilemedin 10 dk değerleri atıyor.
Amacım işinizi hafifletmekti.
Yinede bu saate kadar ilerlemen başarı sayılır fakat dediğim gibi yapılacak ufak hataları bu versiyonda çözmenizdi..
Dediğine bakılacaksada Final 3 aya anca gelir :)
Başkada kafanızı bulandırmak istemem biraz ağır yazdıysamda kusura bakma iyiliğiniz içindi.
Kolay gelsin.

Yardımcı olmaya çalıştığını anlıyorum, seni tanıyorum çünkü. Bu eleştirilerini dikkate alacağız. Ben belle modunu bile yapabileceğime inanmıyordum ki yaptım ama diğer telefonlarda çalışacağından emin değilim, daha emin olmadan hatalarını gidermeye kalkarsam farzedelim ki sadece 5230'da çalıştı. Bütün emekler boşa gitmiş gibi olur. Dereyi görmeden paçayı sıvamak istemiyorum. Eğer sonuçlar olumlu gelirde sağ salim Beta 1'i sunabilirsek, 3 ay dediğin çıkış süresi hiç beklemediğin bir anda çıkmış olur :)

Ekibimizin felsefesi: Verdiği sözde durur :) Ben Temmuz sonu demişsem aynen öyle yapmaya çalışıyorum ekibimdekileri sıkmıyorum. Rahatça test etsinler ki aceleye getirmeyelim :)

killer78

Üye
rambo merak ettiğim birşey var bu videodaki asphalt ın sürümü ne link verebilir misin acaba?

random1

random1

Üye
hayırlı olsun rambo. burda senin konularından öğrendiklerimle kendi cfw mi yapıyorum. hakkın büyük üzerimizde :good:

Atacan-

Atacan-

Üye

Haklı olabilirsin ama başta belle shell uygulamasını gömmek demek Qt gömmek anlamına gelir ki bu CFW'yi baştan sorunlu yapar :(

Yardımcı olmaya çalıştığını anlıyorum, seni tanıyorum çünkü. Bu eleştirilerini dikkate alacağız. Ben belle modunu bile yapabileceğime inanmıyordum ki yaptım ama diğer telefonlarda çalışacağından emin değilim, daha emin olmadan hatalarını gidermeye kalkarsam farzedelim ki sadece 5230'da çalıştı. Bütün emekler boşa gitmiş gibi olur. Dereyi görmeden paçayı sıvamak istemiyorum. Eğer sonuçlar olumlu gelirde sağ salim Beta 1'i sunabilirsek, 3 ay dediğin çıkış süresi hiç beklemediğin bir anda çıkmış olur :)

Ekibimizin felsefesi: Verdiği sözde durur :) Ben Temmuz sonu demişsem aynen öyle yapmaya çalışıyorum ekibimdekileri sıkmıyorum. Rahatça test etsinler ki aceleye getirmeyelim :)

Tamam kardeşim sağolasın yalnış anlamadığın için.
Çalışma Politikanızı değiştirecek değilim ama geç ilerlemesinide istemem.Artık kimse elinde tutmuyor s60 v5 destekli telefonları Çoğu kişi gibi bende telefonu değiştireceğim ve bu işlerden uzaklaşacağım Dahada Kafa patlatmıcam :D Bari elinde kalanlar veya değiştiremiyenler içinde Hızlandırmanızı istemiştim.
Değiştirmeden umarım çıkar , Her zaman destekçinizim.
Kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ohoooo neler olmuş buralarda. :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ana oğuzhan dönmüs :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
gereksizlere gel :D

ByKatre

ByKatre

Üye

QT neden sorun yaratıyor anlamadım

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hata çıkarıyor. Bu da cfw'yi stabilleştirmeyi zorlaştırıyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

QT neden sorun yaratıyor anlamadım

Qt çok sorunlu oluyor, Qt kuramıyorsun, Qt gerektiren programlar dahil edilen Qt'yi görmüyorlar, mağazadan Qt'li uygulamalar yüklenmiyor. Çok sorun oluyor :(

Üst Alt