Bu sorunların cfw ile alakası yok. Fw nin kendi sorunları.Sayın T.C.K ekibi. Yayımlamis olduğunuz üzere T.ck v1 stl2 yi kullanıyorum falan kullandığım bu cfw de sık sık sorunlar yaşıyorum . Örneğin mesaj yazarken kelime hazinesi çok yetersiz , nete girerken hafızanın boş olmasına rağmen sürekli hafıza dolu diye hata veriyor ve müzik çalarda müzikler görünmüyor hafıza kartını biçimlendirmeme rağmen , yeni çıkacak V2 fw snde bu sorunların giderilmesini rica ediyorum , Teşekkürler.
anna ikonlu arayan kişi resminide yama olarak yayımlar mısınız tck v2nin ardından
- - - Eklendi - - -
ayrıca bi sorun var ana ekrandaki seçenekler arama rehber çubuğu şeffaflığını kaybetmiş siyah araba duvar kağıdındaki yol çizgileri seçenekler arama rehber çubuğunun üzerinde hala belli oluyor ekranda araba resmi olmamasına rağmen?
Nası gidiyor fw'ler.

Sayın T.C.K ekibi. Yayımlamis olduğunuz üzere T.ck v1 stl2 yi kullanıyorum falan kullandığım bu cfw de sık sık sorunlar yaşıyorum . Örneğin mesaj yazarken kelime hazinesi çok yetersiz , nete girerken hafızanın boş olmasına rağmen sürekli hafıza dolu diye hata veriyor ve müzik çalarda müzikler görünmüyor hafıza kartını biçimlendirmeme rağmen , yeni çıkacak V2 fw snde bu sorunların giderilmesini rica ediyorum , Teşekkürler.
rambo usta bide bir sorum olacak hafıza kartındaki bluetooth klasörü ne ise yarıyor ☺
dostlar hexle modluyorsanız size birşey sormak istiyorum.eskiden bir yerde sym3 ün seçenekler çıkış benzetmesinin sadece menü için yapılabildiğini duymuştum.rehber mesajlar ajanda vs için ayrıca modlama gerekirmiş.acaba küçük bir sistem uyg sında bunu benzeteyi deneyebilir misiniz .birşey daha galeride resimlerin önizlemede daha büyük birbirlerine yakın olmasını sağlayabir misiniz?
Teşekkürler.
Sadece menü değil, tüm dosyaların (içinde 1.,2.,3. parti uygulamalarda dahil) kodlarıyla oynuyoruz 
Sanırım .dll düzenlemesi gerekiyor.
Bluetooth dosyalarının hafıza kartına kaydedilmesini sağlamak için.
İlk dediğini zaten yapıyoruzSadece menü değil, tüm dosyaların (içinde 1.,2.,3. parti uygulamalarda dahil) kodlarıyla oynuyoruz
İkinci dediğini yapamamSanırım .dll düzenlemesi gerekiyor.
Tck v2 devrim olur o zaman.
5230, 5228, N97 gibi
Ayrıca ben sadece Seçenekler, Çıkış değil, bulabildiğim bütün alt butonlardaki komutları simgelere dönüştürmeyi amaçladım. İlk versiyonda fazla farklılık olamayabilir ama versiyon çıktıkça CFW daha da iyi hale gelecek 
benim bluetoothla aldığım hiçbir dosya oraya kaydedilmiyorda nasıl iş
Bence en büyük devrim, bugüne kadar çok az CFW çıkmış telefonlara olacak5230, 5228, N97 gibi
Ayrıca ben sadece Seçenekler, Çıkış değil, bulabildiğim bütün alt butonlardaki komutları simgelere dönüştürmeyi amaçladım. İlk versiyonda fazla farklılık olamayabilir ama versiyon çıktıkça CFW daha da iyi hale gelecek
![]()
Resmi şimdi koyarlarsa akşama ana haberlere çıkarlar.Biraz bekleyelim.rehber ajanda ayarları gösteren bir resimde olabilir çok meraklandım he :-)
- - - Eklendi - - -
topu topu bir resim çok zor olmasa gerek

Ben de merak ediyorum ama resim değilde video ile tanıtım yapılabilir diye düşünüyorum.
- - - Eklendi - - -
Video koyulursa da yabancı basına çıkarız herhalde![]()