T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]

Sponsorlu Bağlantılar

killer78

Üye
rambo taha pek yardımcı olamadı bide sen baksan soruma

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Sayın T.C.K ekibi. Yayımlamis olduğunuz üzere T.ck v1 stl2 yi kullanıyorum falan kullandığım bu cfw de sık sık sorunlar yaşıyorum . Örneğin mesaj yazarken kelime hazinesi çok yetersiz , nete girerken hafızanın boş olmasına rağmen sürekli hafıza dolu diye hata veriyor ve müzik çalarda müzikler görünmüyor hafıza kartını biçimlendirmeme rağmen , yeni çıkacak V2 fw snde bu sorunların giderilmesini rica ediyorum , Teşekkürler.
Bu sorunların cfw ile alakası yok. Fw nin kendi sorunları.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
anna ikonlu arayan kişi resminide yama olarak yayımlar mısınız tck v2nin ardından

- - - Eklendi - - -

ayrıca bi sorun var ana ekrandaki seçenekler arama rehber çubuğu şeffaflığını kaybetmiş siyah araba duvar kağıdındaki yol çizgileri seçenekler arama rehber çubuğunun üzerinde hala belli oluyor ekranda araba resmi olmamasına rağmen?

Zaten anna görünümlü olacak.

Onu biz de farkettik. Tema düzenlemelerini diğer versiyona bıraktık. Henüz ilk versiyonu tamamlama aşamasındayız. Dediğin olay tema düzenlemesi gerektiriyor.

Nası gidiyor fw'ler.

İlk başta hiç olmayacak sandım dı ama şimdi çok iyi gidiyor :)

Sayın T.C.K ekibi. Yayımlamis olduğunuz üzere T.ck v1 stl2 yi kullanıyorum falan kullandığım bu cfw de sık sık sorunlar yaşıyorum . Örneğin mesaj yazarken kelime hazinesi çok yetersiz , nete girerken hafızanın boş olmasına rağmen sürekli hafıza dolu diye hata veriyor ve müzik çalarda müzikler görünmüyor hafıza kartını biçimlendirmeme rağmen , yeni çıkacak V2 fw snde bu sorunların giderilmesini rica ediyorum , Teşekkürler.

Kelime haznesini yükseltebileceğimiz kadar yükseltmeye çalıştık. Daha ilerisi olmuyor. C6'ların kronik problemi bu dediklerin. Sadece bizim CFW'mize özgü değil. Sadece orjinalde dediğin hatalar oluşmaz.

Müziklerini Music klasörüne attın mı? Hafıza kartında olması lazım yoksa kendin oluştur.

killer78

Üye
rambo usta bide bir sorum olacak hafıza kartındaki bluetooth klasörü ne ise yarıyor ☺

fLuke!

fLuke!

Üye
dostlar hexle modluyorsanız size birşey sormak istiyorum.eskiden bir yerde sym3 ün seçenekler çıkış benzetmesinin sadece menü için yapılabildiğini duymuştum.rehber mesajlar ajanda vs için ayrıca modlama gerekirmiş.acaba küçük bir sistem uyg sında bunu benzeteyi deneyebilir misiniz .birşey daha galeride resimlerin önizlemede daha büyük birbirlerine yakın olmasını sağlayabir misiniz?
Teşekkürler.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo usta bide bir sorum olacak hafıza kartındaki bluetooth klasörü ne ise yarıyor ☺

Bluetooth dosyalarının hafıza kartına kaydedilmesini sağlamak için.

dostlar hexle modluyorsanız size birşey sormak istiyorum.eskiden bir yerde sym3 ün seçenekler çıkış benzetmesinin sadece menü için yapılabildiğini duymuştum.rehber mesajlar ajanda vs için ayrıca modlama gerekirmiş.acaba küçük bir sistem uyg sında bunu benzeteyi deneyebilir misiniz .birşey daha galeride resimlerin önizlemede daha büyük birbirlerine yakın olmasını sağlayabir misiniz?
Teşekkürler.

İlk dediğini zaten yapıyoruz :) Sadece menü değil, tüm dosyaların (içinde 1.,2.,3. parti uygulamalarda dahil) kodlarıyla oynuyoruz :)
İkinci dediğini yapamam :( Sanırım .dll düzenlemesi gerekiyor.

killer78

Üye
benim bluetoothla aldığım hiçbir dosya oraya kaydedilmiyorda nasıl iş

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Dll düzenleyici araçlar var

fLuke!

fLuke!

Üye

Bluetooth dosyalarının hafıza kartına kaydedilmesini sağlamak için.

İlk dediğini zaten yapıyoruz :) Sadece menü değil, tüm dosyaların (içinde 1.,2.,3. parti uygulamalarda dahil) kodlarıyla oynuyoruz :)
İkinci dediğini yapamam :( Sanırım .dll düzenlemesi gerekiyor.

Tck v2 devrim olur o zaman.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tck v2 devrim olur o zaman.

Bence en büyük devrim, bugüne kadar çok az CFW çıkmış telefonlara olacak :) 5230, 5228, N97 gibi :) Ayrıca ben sadece Seçenekler, Çıkış değil, bulabildiğim bütün alt butonlardaki komutları simgelere dönüştürmeyi amaçladım. İlk versiyonda fazla farklılık olamayabilir ama versiyon çıktıkça CFW daha da iyi hale gelecek :)

- - - Eklendi - - -

benim bluetoothla aldığım hiçbir dosya oraya kaydedilmiyorda nasıl iş

Bir mod uygulamıştım, o Bluetooth klasörünü gerektiriyor ve dediğine göre Bluetooth dosyaları hafıza kartına kaydediliyor. 5230'dan Bluetooth ile hiç dosya almadım ama yine de CFW'de bulunması zarar getirmez diye düşünüyorum.

fLuke!

fLuke!

Üye

Bence en büyük devrim, bugüne kadar çok az CFW çıkmış telefonlara olacak :) 5230, 5228, N97 gibi :) Ayrıca ben sadece Seçenekler, Çıkış değil, bulabildiğim bütün alt butonlardaki komutları simgelere dönüştürmeyi amaçladım. İlk versiyonda fazla farklılık olamayabilir ama versiyon çıktıkça CFW daha da iyi hale gelecek :)

Yaz tatili sizinle mutlu geçiyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@fLuke!: Şuanda rehber, ajanda, ayarlar vs. hepsinde belle görünümü var :)

• Beğen
Tepkiler: fLuke!
fLuke!

fLuke!

Üye
Abi naptınız siz ya kalbim küt küt atıyor.

- - - Eklendi - - -

yatay ekranda da mı

killer78

Üye
abi yeni ev ekranının ve menünun birer resmini göstersen bu konuda

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Rambo.Sana attığım Orjinal Belle Duvar Kağıdını gördün mü?

- - - Eklendi - - -

Resme ne gerek var.V2 tanıtımında resim eklenir zaten.

killer78

Üye
rehber ajanda ayarları gösteren bir resimde olabilir çok meraklandım he :-)

- - - Eklendi - - -

topu topu bir resim çok zor olmasa gerek

fLuke!

fLuke!

Üye
rehber ajanda ayarları gösteren bir resimde olabilir çok meraklandım he :-)

- - - Eklendi - - -

topu topu bir resim çok zor olmasa gerek
Resmi şimdi koyarlarsa akşama ana haberlere çıkarlar.Biraz bekleyelim.:D

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Ben de merak ediyorum ama resim değilde video ile tanıtım yapılabilir diye düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

Video koyulursa da yabancı basına çıkarız herhalde :D

killer78

Üye
belle benzetmeleri tema efektlerinide içeriyordur umarım?

- - - Eklendi - - -

Ben de merak ediyorum ama resim değilde video ile tanıtım yapılabilir diye düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

Video koyulursa da yabancı basına çıkarız herhalde :D

doğru diyorsun video daha güzel olabilir

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
efektleride içeriyor temalar.

Üst Alt