T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]

işe yaramadı

- - - Eklendi - - -

ofw için sanırım

Tepkiler: Silinen Üye 94869
Sabırsızlıkla bekliyoruz TCK ekibi CFW lerinizi çok beğeniyorum ellerinize sağlık

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
onu mod halinde yaparsan on numara olur

İşte ben de bunu kastediyorum. Bir kere Menüdeki seçenekleri ortalatma yamasını tersine uygulayıp, ortalatmayı iptal edebilmiştim. Çok zamanımı almıştı ama değdi. Bu seferde rompatcher yamasını tersine uygulamaya çalışacağım yani dosyaya gömeceğim

- - - Eklendi - - -

Bu arada telefonunda test ettiğin için teşekkürler yoksa bu kadar çabuk netice alamazdık, akşam eve gideceğim test edene kadar hayli bir zaman geçecekti

nolcak canım bi yeniden başlata bakar belle çalışması iiçin hazırladığın tema var mı yoksa benim bi önerim olacak

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
T.C.K v2 Belle ile özel bir topbar kullanacağız nasipse Anıl özel bulmuş bende Türkçeleştirdim. Hadi hayırlısı

navibarda bi simgeye basınca basınca şöyle bi görüntü veriyo belki siz bunu editleyerek mavi alanı daraltıp belledeki gibi yapabilirsiniz ekte ki resimler

- - - Eklendi - - -

yada bu?

Ekli dosyalar

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
navibarda bi simgeye basınca basınca şöyle bi görüntü veriyo belki siz bunu editleyerek mavi alanı daraltıp belledeki gibi yapabilirsiniz ekte ki resimler

- - - Eklendi - - -

yada bu?

Uyardığın iyi oldu Temayı biraz daha düzenleyeceğim inşallah yapabilirim

burdan ekte verdiğim temayı indirebilirsin yardımcı olur sana ayrıca istersen diğer temanında linkini verebilirim

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
burdan ekte verdiğim temayı indirebilirsin yardımcı olur sana ayrıca istersen diğer temanında linkini verebilirim

Biraz bakayım ama dediğim gibi tema değiştirmek istemiyorum ama yine de verdiğin için sağol.

v2' e Maxicep widgeti yapabilirmisiniz. Msj ve bildirim gösteren vb.

lazye

Üye
Tck v2 için sabırsızlanıyorum .D