bir öneri de ben yapmak isterim gerçekten güzel şeyler yapmaya çalişiyorsunuz. modlamalarda 2. ev ekranina herhangi bir kısayol ekleyemiyoruz. mesela 2. ev ekraninda ben bağlanti ayarlarini açma kapama işlemlerini, facebook widgeti falan gibi kısa yollari kullanmak istiyorum. bu mümkün müdür?
Samsung modellerin çoğunda bulunun ancak nokia telefonlarda olmayan özellik.. hafıza kartına sifre . mesajlara sifre. gercekten cok güzel olur. program aracağılıyla bunları yapmak hos olmuyor ama sistemin icinde olursa hos olabılecegine inanıyorum
Bence fazla gereksiz şeyler olmamalı önemli olan grafik değil hız ve verimlilik benceİşlemci sınıra kadar overclocklanmalı veRam kullanımı ve performansı artmalıKısacası telefon parasının hakkını vermeli performansı iyi olmalı Bide speedy kullanıyorum orjinal yazılıma göre kamera kalitesi oldukça kötü düşük bu iyileştirilmeliUmarım çok güzel bir cfw olur şimdiden teşekkürler
Dediğin saat flaş saattir ve sadece OFW üzerinde çalışabilir. Biz çalışmalarımızı C6 portları üzerinden yaptığımız için bu tür saatlerin widget versiyonlarını bulmalısın. İlerde yapacağımız OFW çalışmalarımızda böyle saatler görmen mümkündür.
Hatta OFW için canlı flaş ev ekranları bulunmaktadır. Yani ev ekranı arkaplanı hareket edebilen canlı resimlerden oluşuyor. Aynen Windows Dreamscene gibi.
sayin RAMBO_FT yaptiginiz calismalar cok hosuma gidiyor.Fakat ev ekrani ayari olan bir cfw yaparmisiniz? Varsa mesaj olarak gonderebilirmisiniz... Ayrica sizce forumdaki en iyi yazilim nedir bir tavsiye verebilirmisiniz? IYI CALISMALAR...
Ev ekranı ayarı olan CFW'ler şuanlık yapmıyoruz. İlerde başlayacağız.
Forumdaki en iyi yazılımları kendiniz deneyerek bulacaksınız. Tüm yazılımlar en iyi kalitededir Aralarında küçük farklar ve çeşitler vardır. Hangisi size uyarsa onu kullanın.
Olabilir ama hiç görmedim. C6 ev ekranı widget destekli saatlere bak bulabilirsin. Yalnız saniyeyi görmek telefonu oldukça yoracaktır ve şarjına büyük etki yapacaktır. Haberin olsun.