Haber Symdroid Gerçek Oluyor Galiba...

caglar b

Üye
Dalvik emülatörü olmadan sistem hatasını bile alman büyük başarı

Tepkiler: Yusuf0111_Oğuzhan
iosun kendisini değil yükleyicisini böylelikle oyunları yükleyebilexeği

PYTHONs

Üye
iosun kendisini değil yükleyicisini böylelikle oyunları yükleyebilexeği
yükleyecisini yapabilirsen bilmiyorum ama yaparsan sadece uygulamayı yüklemeye yarar, symbian dilinde olmadığı için uygulama hata verir (diye düşünüyorum) .

MaxWheel

Üye
kaynak kodları olmadan dosyalar uzerinde değişiklik yapmak hiç bir ile yaramaz ve src ve aramabi kloserlerini(ini,lib,mk,h,c) symbiana göre editleyip paketlemezsen çalıştıramazsın eger katnak kodları varsa elinde symbiana port etmek icin kodların %30 unu degistirmen ve dosyaları uygun yere koyman yeterli oluyor ama bunu ancak programcılar yapar. ben daha okulda C++ ya geçmedim ama ögrendiğimde 1-2 program portlucam

Sadece C++ bilip hiçbir şekilde port yapamazsın. O dediğin remake olur.
Arm Assembly bilmen gerek onu da şöyle diyeyim Türkiye de en fazla 100 kişi biliyordur.

caglar b

Üye
Arm Assembly bilmen gerek onu da şöyle diyeyim Türkiye de en fazla 100 kişi biliyordur.
O bile yeterli olmayacaktır. Portlayacagı programın kodlarını bulması ve bu kodların java ile degil symbianın kendi c++ editorüyle yazılmış olması gerekiyor. Eger dedigin gibi olsaydı pek çok programın (örn:instagram, opera mobile son sürümü vb )symbiana portlandıgını görürdük.

MaxWheel

Üye
hayır yani onca hayallerim vardı suya düştü.Yalnız bıralın beni:S

kardeşim ögrendiginde bana nutkaka öğret, öğret ki beraber portlayalım eger uzun sürer diyorsanız yazısını birkaçta tesmşnş gönder tamam sonra vrya önüme geçeni ezerim yabi beraber...
yapacam lan herkeze inat
o bilenler yapar o zaman
Ben zamanında denemiştim, hakikatten zor ve meşekkatli bir iş

yaptınmı başardınmı sonuç ne

Tepkiler: mahmut.

caglar b

Üye
Aslında port degil ama uygulama geliştirmem gerekiyordu. Üniversite ögrencisiyim ve hocam benden telefon ile kontrol edebilecegim küçük bir ev yapmamı istedi, ekranda butonlar olacak, basınca işiklar yanacak, perde açılıp kapanacak vs . Bende bunu symbianda yaparım dedim ve yapamadım sonra güç bela arkadaşın androidli telefonuna bi arkadaşdan yardım alıp programı yazdık
Sonuç: o dersten bb aldım ve bu nalet cihaza neden uygulamaların geç geldigini anladım

şimdi symbian ile mi yaptın yoksa anroid ile mi
apk symbianı kasar diyorsun yani

yapmasınlar be biz onların oyunlarına ve programlarına muhtaç değilizyapmasınlar be biz onların oyunlarına ve programlarına muhtaç değiliz

yapmasınlar be biz onların oyunlarına ve programlarına muhtaç değilizyapmasınlar be biz onların oyunlarına ve programlarına muhtaç değiliz

yok muhtaç degilizde bazen android işletim sisteminden yaralanmak lazımYa apk dosyalarını symbianda açmaya çalışıyoz onun yerine neden aynı uygulamayı symbian için yazılmıyor yazılsa aynısı symbian içinde olur

tat1994

Üye
yusuf arkadaş gizli bir hacker galiba. ?
Nezaman yapacan gardaş ? Boş hayallerle yaşama bence Yapamıyacağın bir şey içinde vaat verme insanlara...

DİPNOT; AZ LAF ÇOK İŞ.