Symbian ile android java tabanli oldugu icin calismasi buyuk olasilik. Ayrica bence symbianin bazi özellikleri androidden ustun benim gozumde. Backrounda calisan uygulamalar cabasi. Bos yere harcanan ram . Symbianda bir uygulamayi kapatmadan diger uygulamaya gecebiliyorsunuz. Bu androidde pek mümkün değil.
adam tek başıa ise işi çok zor apk yi yükletmek kolay ama kaldırıp kaldırmayacağı bilinemez pspssp oyununu bile açıyor bide o var ama....
Keşke işmelciyi ve ramı elle değiş tire bilsek
Böyle birşey olacak mı android için çıkan oyunları symbianda oynayabileceğimizimi söylüyor bu arkadaş hani video hani görüntü biraz gerçekçi olun bea milleti umutlandırmayın videosunu koysun fake olmadığı anlaşılsın yada ufak bir resim ?
dün ben uğraştım ve bir şeyi keşlettim a.droidteki .apk uzantısını .zip yapıp x-plore ile girince oluyor
hepsini gerekli klasörlrre attım ama symbianın dosyası .rsc androidinki .arsc idi
o ve sys bin klasörü için gereken dosya yoktu bende sis editör ile yaptlm uzntıyı .arsc den rsc yaptım sys bin kalsöründeki .exe dosuasınıda yaptım ama uygulama açılırgibi oldu sistem hatası verdi tümünü yapmam 4 buçuk saat oldu ama olmadı açılmadı sanırım .arsc dosyasını .rsc yapmak işe yaramadı benim sorunum burada