Türe
Üye
Ne demişler dünya Süleyman a kalmadı symbiana da kalmaz.. Bence bu kadar büyütmemek gerek bi sistem gider başkası gelir zaman değişiyor.
Süleyman diyince ilk kendimi anladım abi

Ne demişler dünya Süleyman a kalmadı symbiana da kalmaz.. Bence bu kadar büyütmemek gerek bi sistem gider başkası gelir zaman değişiyor.

Süleyman diyince ilk kendimi anladım abi![]()

xp ile symbiani ayni kefeye koyamazsin. XP isletim aisteminin cesitlerinden biridir, win 7 ise son model. S60v3 ve S^3 gibi dusun.. Ve evet Xp olmez cunku sen istedigin zaman pcne xp kurabilirsin ancak sen bir telefona sonradan symbian kuramazsin ve nokia symbianli cihaz cikarmadigi surece de symbian kullanamazsin ve sonuc olarak symbian olemez diye birsey yok

Nokia'nın Windows Phone üzerinde yaptığı planlar.

2016 da benim cihazım çöp mü olacak yani...

bilmem
2016'ya kadar kullancan mı![]()

haklısınız efenim kaptalist sistemde tüketici toplumuz...Herkes Aldığı Telefonu En Fazla 2 Yıl Kullanıyor...
Ardından Teknolojik Olarak Yetersiz Kaldığı İçin Başka Modellere Daha Güçlü Telefonlara Yöneliyor...
Nokia'nın Son Symbian'lı Telefono 808 Bu Yıl İçerisinde Türkiyeye Gelecek... Bu Yıl Aldınız 808 i 2014 de Bıkıp Daha Güçlü Bir Telefona Yönelmeyecekmisiniz?
Diyelimki 2013 de 808 i Aldınız 2015 De Elinizden Bırakıp Daha Güçlü Telefonlara Yöneleceksiniz...
Sonuçta Bu Bir Döngü...
Yeni Çıktıkça Eskiyi At Rafa...
Dolayısıyla Nokia'nın 808 den Sonra Symbian'lı Telefonlara Son Vermesi, Desteğininde 2016 ya Kadar Devam Edecek Olması Fazla Bile...
Yani 2012 de Çıkan Bir Telefona 2016 ya Kadar Destek Verilmesi Fazla Zaten...
Size Soruyorum...
2008-2009 Yıllarında Aldığınız Telefonu Hala Kullanıyormusunuz???
İyi Forumlar...

Haklısın ama ben Symbian gibi kaliteli bir sistemin WP uğruna bitirilmesini istemezdim. Sadece Oyun eksiği olan bir sistemdi pire için yorgan yakıldığı görüşündeyim. Bu yüzden biraz Nokia'dan da soğumadım değil.Herkes Aldığı Telefonu En Fazla 2 Yıl Kullanıyor...
Ardından Teknolojik Olarak Yetersiz Kaldığı İçin Başka Modellere Daha Güçlü Telefonlara Yöneliyor...
Nokia'nın Son Symbian'lı Telefono 808 Bu Yıl İçerisinde Türkiyeye Gelecek... Bu Yıl Aldınız 808 i 2014 de Bıkıp Daha Güçlü Bir Telefona Yönelmeyecekmisiniz?
Diyelimki 2013 de 808 i Aldınız 2015 De Elinizden Bırakıp Daha Güçlü Telefonlara Yöneleceksiniz...
Sonuçta Bu Bir Döngü...
Yeni Çıktıkça Eskiyi At Rafa...
Dolayısıyla Nokia'nın 808 den Sonra Symbian'lı Telefonlara Son Vermesi, Desteğininde 2016 ya Kadar Devam Edecek Olması Fazla Bile...
Yani 2012 de Çıkan Bir Telefona 2016 ya Kadar Destek Verilmesi Fazla Zaten...
Size Soruyorum...
2008-2009 Yıllarında Aldığınız Telefonu Hala Kullanıyormusunuz???
İyi Forumlar...
Haklısın ama ben Symbian gibi kaliteli bir sistemin WP uğruna bitirilmesini istemezdim. Sadece Oyun eksiği olan bir sistemdi pire için yorgan yakıldığı görüşündeyim. Bu yüzden biraz Nokia'dan da soğumadım değil.