Evet. Nokia uygulama ve oyun desteğini kesmeseydi şuan İOS ve Android denmezdi İOS ve Symbian denirdi.
---------- Eklendi @ 19:36:26 ---------- Yazıldı @ 19:35:46 ----------
Millet Symbian adını duyunca kaçar hale geldi...
Neden bitti acaba bizim beleşciliğimizden az uygulama satın alsaydık desteğin kralını görürdük ama herkes hack yapıp bedava oyun yüklerse daha çok bekleyin destek
2.5... Herkesin kredi kartı yok.Çok haklısın. İşte bu yüzden yıllardır Nokia kullanmama rağmen bundan sonraki cihazımın Sony olma olasılığı oldukça yüksek.
Nokia mobil ödeme koyduda biz mi almadık? Oyunlar pahalı değil ki HD oyun2.5... Herkesin kredi kartı yok.
---------- Eklendi @ 19:40:40 ---------- Yazıldı @ 19:39:24 ----------
Nokia çok iyi bir marka ama kendinden soğuttu bizi... Güven bir kez sarsıldımı geri kazanmak zor oluyo. Şahsen Wp olayı tam oturmadan Nokia almayı düşünmem...

tam bende öyle düşünüyorum usta en az iki sene sonra wp ye geçecem![]()

2 yıl daha kullanırım N8'i sonra en iyi sistemi seçer alırım![]()

ben o ara xperia falan takılırım usta![]()

Ben para biriktircem en son çıkanı alıcam![]()

Mağaza ve haritaları unuttun![]()
![]()

Neden bitti acaba bizim beleşciliğimizden az uygulama satın alsaydık desteğin kralını görürdük ama herkes hack yapıp bedava oyun yüklerse daha çok bekleyin destek
biriktirmeye başlayalım o zaman az buz bişey değil sonuçta![]()
40 koysan 24*
40=
960
Bide 2 yıl sonra N8'i
300'ye satsam 1260 bi 600'de alırken koysam
1860 param olmuş oluyo 
onları kullanmıyorum ben o yüzden unuttum heralde![]()
Benim mağazam 
onemli olan kullanicinin ne istemesi. mesela ben cok oyun ve uygulamaya ihtiyac duymam. telde 3-4 tane oyun olsa yeter bana. (angry birds, fruit ninja, asphalt 6, tin-tin ve s.)
10-15 tane de gerekli uygulama.
boyleyse neden parami androide vereyim ki?
o yuzden Symbian satistan cikana kadar kullanacagim.
insallah bir ilerleme olur da (mesele Symbian Donna basarili olur) Nokia yeniden Symbiana doner. ve ya baska firmalar Symbian kullanirlar.