Symbian'ın Geleceği

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
symbian gider başka bir sistem gelir

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Evet. Nokia uygulama ve oyun desteğini kesmeseydi şuan İOS ve Android denmezdi İOS ve Symbian denirdi.

---------- Eklendi @ 19:36:26 ---------- Yazıldı @ 19:35:46 ----------

Millet Symbian adını duyunca kaçar hale geldi...

Çok haklısın. İşte bu yüzden yıllardır Nokia kullanmama rağmen bundan sonraki cihazımın Sony olma olasılığı oldukça yüksek.

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Neden bitti acaba bizim beleşciliğimizden az uygulama satın alsaydık desteğin kralını görürdük ama herkes hack yapıp bedava oyun yüklerse daha çok bekleyin destek

Nokia mobil ödeme koyduda biz mi almadık? Oyunlar pahalı değil ki HD oyun :tl:2.5... Herkesin kredi kartı yok.

---------- Eklendi @ 19:40:40 ---------- Yazıldı @ 19:39:24 ----------

Çok haklısın. İşte bu yüzden yıllardır Nokia kullanmama rağmen bundan sonraki cihazımın Sony olma olasılığı oldukça yüksek.

Nokia çok iyi bir marka ama kendinden soğuttu bizi... Güven bir kez sarsıldımı geri kazanmak zor oluyo. Şahsen Wp olayı tam oturmadan Nokia almayı düşünmem...

• Beğen
Tepkiler: groupertekin
keys1903

keys1903

Üye
bırdaha nokıa almam tanıdıklarımada tavsıye etmıyorum artık

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia kendinden gerçekten çok soğutmaya başladı. Oyun uygulama desteğinin bizim satın almamızla alakası olmadığıının birkez daha altını çiziyorum Symbian kullanıcıları maxicepten ibaret değil ! Android'de de Ios'ta da illegal oyun/uygulamanın alası var. Ama buna rağmen Symbian'a destek veren firmalar ne hikmetse desteği kestiler bu bence Nokia ile ilgili bir sorun.

doctorrr

doctorrr

Üye

Nokia mobil ödeme koyduda biz mi almadık? Oyunlar pahalı değil ki HD oyun :tl:2.5... Herkesin kredi kartı yok.

---------- Eklendi @ 19:40:40 ---------- Yazıldı @ 19:39:24 ----------

Nokia çok iyi bir marka ama kendinden soğuttu bizi... Güven bir kez sarsıldımı geri kazanmak zor oluyo. Şahsen Wp olayı tam oturmadan Nokia almayı düşünmem...

tam bende öyle düşünüyorum usta en az iki sene sonra wp ye geçecem :)

Türe

Türe

Üye
Marketi duzelmeden almayi dusunmuyorum windows phone ' u . Ne zaman ki cikan her uygulama ilk once ios ve android ile birlikte wp ' ye de cikar iste o zaman alinir ;)

• Beğen
Tepkiler: S.E.C.R.E.T ve groupertekin

kuralsiz9

Üye
Ben telefon almam bilgisayar alırım o parayı iphone vermem bilgisayar al keyfine bak ya ne oyunlar var cod serisi falan ondan c6 Beni yıllarca idare eder :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ne demişler dünya Süleyman a kalmadı symbiana da kalmaz.. Bence bu kadar büyütmemek gerek bi sistem gider başkası gelir zaman değişiyor.

atakan25

atakan25

Üye
tek sorun oyun yoksa bi sıkıntı yok

larten123

larten123

Üye
Neden bitti acaba bizim beleşciliğimizden az uygulama satın alsaydık desteğin kralını görürdük ama herkes hack yapıp bedava oyun yüklerse daha çok bekleyin destek

alakası yok dostum aynı şey android ve iosta da var bu olay

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

biriktirmeye başlayalım o zaman az buz bişey değil sonuçta :)

Her ay kenara :tl:40 koysan 24*:tl:40=:tl:960 :D Bide 2 yıl sonra N8'i :tl:300'ye satsam 1260 bi 600'de alırken koysam :tl:1860 param olmuş oluyo :d:

---------- Eklendi @ 22:35:36 ---------- Yazıldı @ 22:33:19 ----------

onları kullanmıyorum ben o yüzden unuttum heralde :D

Harbiden kaç zamandır kullanmıyorum mağazayı ve haritaları :D Benim mağazam :maxicep:

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
onemli olan kullanicinin ne istemesi. mesela ben cok oyun ve uygulamaya ihtiyac duymam. telde 3-4 tane oyun olsa yeter bana. (angry birds, fruit ninja, asphalt 6, tin-tin ve s.)
10-15 tane de gerekli uygulama.
boyleyse neden parami androide vereyim ki?
o yuzden Symbian satistan cikana kadar kullanacagim.
insallah bir ilerleme olur da (mesele Symbian Donna basarili olur) Nokia yeniden Symbiana doner. ve ya baska firmalar Symbian kullanirlar.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Başka bi firma Symbian'ı alıp geliştirirse hiç düşünmeden atlarım :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
onemli olan kullanicinin ne istemesi. mesela ben cok oyun ve uygulamaya ihtiyac duymam. telde 3-4 tane oyun olsa yeter bana. (angry birds, fruit ninja, asphalt 6, tin-tin ve s.)
10-15 tane de gerekli uygulama.
boyleyse neden parami androide vereyim ki?
o yuzden Symbian satistan cikana kadar kullanacagim.
insallah bir ilerleme olur da (mesele Symbian Donna basarili olur) Nokia yeniden Symbiana doner. ve ya baska firmalar Symbian kullanirlar.

çook çok uzak bir ihtimal

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92

Üst Alt