Symbian'ın Geleceği

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

atakan25

atakan25

Üye
610 alınmaz en çömez

Dimi3

Dimi3

Üye
Aynen XLive ve Kinect olayi telefonda yuzeysel kalacaktir. Daha Xbox'ta bile tam stabil calismayan Kinect'in WP'ye gelmesi gulunc olur de zaten. Arkadasin dedigi gibi hesap duzenlemeleri icin falan olacaktir. Belki de ufak capli arcade oyunlar da olabilir..

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
windows phone'un geleceği kötü değil arkadaşlar. biz symbian'ın geleceğini konuşalım burada. gerçi konuşacak bir şey kalmadı. symbian işte.

faruk26kuraf

Üye
arkadaslar sybian ölmez bence ölse xp ölurdu hala herkes simdi xp kullanıyor daima eskiler iyidir

Dimi3

Dimi3

Üye
xp ile symbiani ayni kefeye koyamazsin. XP isletim aisteminin cesitlerinden biridir, win 7 ise son model. S60v3 ve S^3 gibi dusun.. Ve evet Xp olmez cunku sen istedigin zaman pcne xp kurabilirsin ancak sen bir telefona sonradan symbian kuramazsin ve nokia symbianli cihaz cikarmadigi surece de symbian kullanamazsin ve sonuc olarak symbian olemez diye birsey yok

doctorrr

doctorrr

Üye
xp ile symbiani ayni kefeye koyamazsin. XP isletim aisteminin cesitlerinden biridir, win 7 ise son model. S60v3 ve S^3 gibi dusun.. Ve evet Xp olmez cunku sen istedigin zaman pcne xp kurabilirsin ancak sen bir telefona sonradan symbian kuramazsin ve nokia symbianli cihaz cikarmadigi surece de symbian kullanamazsin ve sonuc olarak symbian olemez diye birsey yok

yapma adam özdeşim kurmuş :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben kendi tahminim olan Symbian geleceğini söyleyeyim(böyle olmasını hiç istemesem de) = Ea Games'ten gene HD 2d ama zevkli oyunlar gelmeye devam edecek tabi dandik Java oyun/uygulamalar da. 808 çıktıktan sonra Gameloft'tan yüksek grafikli bir HD oyun gelebilir muhtemelen Nova ya da Gangster serisi hadi onlar da değil Asphalt 7: Heat en güçlü ihtimal gözüyle bakıyorum tabi ki sadece ikinci nesillere özel. Daha sonra Nokia Belle Refresh Temmuz gibi gelir bence. Aradan biraz zaman geçsin tabi mutlaka o zamanda ara güncellemelerle düzeltmeler sağlanır. 2013 başlarında FP2 gelerek ikinci nesil cihaz sahiplerini sevindirirler belki livewallpaper özelliği gelebilir. 2013'ün sonlarında Nokia'dan açıklama gelir: Biz 2016'da beklerken 2014'te Symbian desteğini yavaştan keseceklerini söylerler. Önce güncellemeler yavaştan kesilmeye başlanır en son mağaza kapanır. 2015'te ise Symbian'dan eser kalmaz. Tabi bu yazdığım süreçte mutlaka symbianlı telefonlar tizene/Wp'a geçecek gibi içiboş haberler dedikodular da çıkacak.

doctorrr

doctorrr

Üye
2016 da benim cihazım çöp mü olacak yani...

pRime.

pRime.

Üye

Nokia'nın Windows Phone üzerinde yaptığı planlar.

microsoft'un nokia üzerinde yaptığı planlar olacak o :)

bu arada hala bu safsataları ciddiye alanlar olduğunu bilmiyordum.
bu yazıyı yazan çocuk symbianın en büyük destekçisiydi (göya) şimdi başına taş düştü herhalde.

hidayet02

hidayet02

Üye
Herkes Aldığı Telefonu En Fazla 2 Yıl Kullanıyor...
Ardından Teknolojik Olarak Yetersiz Kaldığı İçin Başka Modellere Daha Güçlü Telefonlara Yöneliyor...

Nokia'nın Son Symbian'lı Telefono 808 Bu Yıl İçerisinde Türkiyeye Gelecek... Bu Yıl Aldınız 808 i 2014 de Bıkıp Daha Güçlü Bir Telefona Yönelmeyecekmisiniz?
Diyelimki 2013 de 808 i Aldınız 2015 De Elinizden Bırakıp Daha Güçlü Telefonlara Yöneleceksiniz...

Sonuçta Bu Bir Döngü...
Yeni Çıktıkça Eskiyi At Rafa...

Dolayısıyla Nokia'nın 808 den Sonra Symbian'lı Telefonlara Son Vermesi, Desteğininde 2016 ya Kadar Devam Edecek Olması Fazla Bile...

Yani 2012 de Çıkan Bir Telefona 2016 ya Kadar Destek Verilmesi Fazla Zaten...

Size Soruyorum...
2008-2009 Yıllarında Aldığınız Telefonu Hala Kullanıyormusunuz???

İyi Forumlar...

doctorrr

doctorrr

Üye
Ardından Teknolojik Olarak Yetersiz Kaldığı İçin Başka Modellere Daha Güçlü Telefonlara Yöneliyor...

Nokia'nın Son Symbian'lı Telefono 808 Bu Yıl İçerisinde Türkiyeye Gelecek... Bu Yıl Aldınız 808 i 2014 de Bıkıp Daha Güçlü Bir Telefona Yönelmeyecekmisiniz?
Diyelimki 2013 de 808 i Aldınız 2015 De Elinizden Bırakıp Daha Güçlü Telefonlara Yöneleceksiniz...

Sonuçta Bu Bir Döngü...

Dolayısıyla Nokia'nın 808 den Sonra Symbian'lı Telefonlara Son Vermesi, Desteğininde 2016 ya Kadar Devam Edecek Olması Fazla Bile...

Size Soruyorum...

İyi Forumlar...
haklısınız efenim kaptalist sistemde tüketici toplumuz...:)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

Sonuçta Bu Bir Döngü...

Size Soruyorum...

İyi Forumlar...
Haklısın ama ben Symbian gibi kaliteli bir sistemin WP uğruna bitirilmesini istemezdim. Sadece Oyun eksiği olan bir sistemdi pire için yorgan yakıldığı görüşündeyim. Bu yüzden biraz Nokia'dan da soğumadım değil.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 511859 ve pRime.
Dimi3

Dimi3

Üye
Elop sagolsun.. Microsoft ajani resmen..

kuralsiz9

Üye
dediğim gibi oyun istiyorsan al bi bilgisayar 5 yıl oynarsın en az rahat rahat böyle küçük ekran da olur mu oyun ben telefonu 5 yıl değişmem daha Her ihtiyacımı karşılıyor yeter bana

• Beğen
Tepkiler: Nokiafanboy
Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Haklısın ama ben Symbian gibi kaliteli bir sistemin WP uğruna bitirilmesini istemezdim. Sadece Oyun eksiği olan bir sistemdi pire için yorgan yakıldığı görüşündeyim. Bu yüzden biraz Nokia'dan da soğumadım değil.

Symbian oyun eksikligini aradan kaldirsaydi 1 numara olurdu. EVET, RESMEN OIRE ICIN YORGAN YAKILIYOR!!! oyun yapimcilariyla anlasmalar yapip sorunu cozmek yerine Symbiandan vaz geciyorlar.

pRime.

pRime.

Üye
symbian'ın belle'den sonra berbat tarayıcısı dışında yazılımsal olarak sorunu kalmadı. sorun olan şeyler ise nokia'nın ısrarla aynı tarih öncesi donanımları kullanması. misal arm11 işlemciler. bunları yıllarca cortex a8 ve a9'lar ile değişmedi ve şimdi başka yazılıma geçiliyor. neymiş symbian takip edemiyormuş diğer yazılımları. gidin bakın bakalım 3 yıllık samsung omnia hd'ye takip edebilir miymiş edemez miymiş.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr

Üst Alt