erolustun
Üye
Yahu neden wp gelsin bu cihazlara gelirse lumiaları nasıl satacak gelmez malesef.
bi duyum var sitelerde n97 symbianın kodunda açık bir yer bulmuşlar android port yapabileceklermiş
701in malzemekalitesine diyeceğim tek kelime yok onu bildiğim için nokia aldım zaten samsunga hiç bir zaman güvenmedim güvenmemde ama neden windows phone geçirmeyi düşünmüyorlar onu anlamıyorum
Symbian'da yapılabilecek her şey yapıldı. Deyim yerindeyse Symbian'ı değirmene bağlayıp suyunu çıkardılar. Ama artık buraya kadar. Bu işletim sistemiyle en fazla bu kadarı yapılabiliyor.
Telefonlarınızı neden çöpe atasınız. İlla ki en son işletim sistemine sahip olmak zorunda değilsiniz. Mevcut bir çok uygulama ve oyun Symbian'ı aktif şekilde kullanmanıza yardımcı oluyor ve olmaya da devam edecek. Mobil teknoloji sürekli gelişiyor. Bugün bir Android alsanız 4.0 sürümüyle gelecek. 5.0 güncellemesi alır ama 6.0 güncellemesi geldiğinde o güncellemeyi alamaz hale gelecek. Galaxy S3'ün bir ömür güncelleme alacak hali yok. Onun da 3-5 sene sonra ömrü dolacak. Telefonunuz şuanda sizin ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa rahat olun.
Symbian'da yapılabilecek her şey yapıldı. Deyim yerindeyse Symbian'ı değirmene bağlayıp suyunu çıkardılar. Ama artık buraya kadar. Bu işletim sistemiyle en fazla bu kadarı yapılabiliyor.
Telefonlarınızı neden çöpe atasınız. İlla ki en son işletim sistemine sahip olmak zorunda değilsiniz. Mevcut bir çok uygulama ve oyun Symbian'ı aktif şekilde kullanmanıza yardımcı oluyor ve olmaya da devam edecek. Mobil teknoloji sürekli gelişiyor. Bugün bir Android alsanız 4.0 sürümüyle gelecek. 5.0 güncellemesi alır ama 6.0 güncellemesi geldiğinde o güncellemeyi alamaz hale gelecek. Galaxy S3'ün bir ömür güncelleme alacak hali yok. Onun da 3-5 sene sonra ömrü dolacak. Telefonunuz şuanda sizin ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa rahat olun.
Yapılamaz diye bir şey yok Nokia isterse yapar üstelik Nokia 808'de symbian işletim sistemi.
- - - Eklendi - - -
41 mp çöpe mi atılacak. 1.yada 2 yıl sonra
N9 gibi harika bir cihazı attığı gibi onuda atar merak etme ...
N9 bir meego cihazı o çöpe atılabilir fakat symbian 3 te 9 tane telefon var
N9 bir meego cihazı o çöpe atılabilir fakat symbian 3 te 9 tane telefon var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?