arkadaşım maalesef çalışmıyor ve o kadar kişi çalışmadığını da yazmış konuyu kapat en iyisi.
arkadaşım maalesef çalışmıyor ve o kadar kişi çalışmadığını da yazmış konuyu kapat en iyisi.
arkadaşlar 
dostum sen bu programmıdır telefonu öldüren zımbırtımıdır bunu buraya koyuyosun kendin kullandınmı acaba kullandıysan niye söylemiyosun telefonun kendi programlarını ingilizce yaptı bazı kendi yüklediğim programlarıda yazık günah değilmi senin yüzünden telefonuma format atıcam iyiki tam temizlik yapmadım onuda yapsaydım gerçekten telefona tam temizlik olacaktı böyle zararlı ne olduğu bilinmeyen şeyleri koymayın siteye sizin yüzünüzden sitenin adıda lekeleniyo
dostum sen bu programmıdır telefonu öldüren zımbırtımıdır bunu buraya koyuyosun kendin kullandınmı acaba kullandıysan niye söylemiyosun telefonun kendi programlarını ingilizce yaptı bazı kendi yüklediğim programlarıda yazık günah değilmi senin yüzünden telefonuma format atıcam iyiki tam temizlik yapmadım onuda yapsaydım gerçekten telefona tam temizlik olacaktı böyle zararlı ne olduğu bilinmeyen şeyleri koymayın siteye sizin yüzünüzden sitenin adıda lekeleniyo

güzel yorum olmuşhemen kopyala yapıştır yapıyorum
![]()

kardeşim şunu unutma ki ben bu forumda denemeden hiçbir dosya paylaşımı yapmadım ve yapmamda. Zaten o gördüğün resimler benim telefonumdan ve orada kocaman türkçeleştirmesi bana aittir yazıyor. Diğer yorumlarıma bakarsan insanların sorunları için defalarca uygulamayı denediğimi, üzerinde değişiklik yaptığımı ve hatta hard format attığımı görebilirsin.
Asıl siz lütfen yazılan herşeyi okumadan programı denemeyin. Ve bu tip yorumlarla üyelerin kafasını karıştırmayın
İyi forumlar...
kimseye bişey olmadı olan benim telefonuma oldu niyetim kimsenin kafasını karıştırmak değil açık açık söylüyorum benim telefonum beter oldu bari başkalarının olmasın sendedende ricam kaldır şunu zarar görmesin telefonlar çünkü yorumları okumadan indiren çok arkadaşlar var TELEFONUMDAKİ PROGRAMLARIN YARISI TÜRKÇE YARISI İNGİLİZCE OLDU YAZIK YAZIK