[SymbianHacker] CCleaner Mobile v5.0 Türkçe Unsigned LİNK YENİLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

hizan

hizan

Üye
arkadaşım maalesef çalışmıyor ve o kadar kişi çalışmadığını da yazmış konuyu kapat en iyisi.

nofearserkan

Üye
evet c6-01 de çalışmıyor

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
N8'de çalıştı! Super Python'u yükleyin onda çalışıyor.

Alperen Şuayb

Üye
Bendede Çalıştı Saol Konu Kapanmasına Gerek Yok

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaşım maalesef çalışmıyor ve o kadar kişi çalışmadığını da yazmış konuyu kapat en iyisi.

çalıştığını söyleyende bir sürü insan var. İster yüklersin ister yüklemezsin.

- - - Eklendi - - -

:rica: arkadaşlar :)

gurkan0484

gurkan0484

Üye
dostum sen bu programmıdır telefonu öldüren zımbırtımıdır bunu buraya koyuyosun kendin kullandınmı acaba kullandıysan niye söylemiyosun telefonun kendi programlarını ingilizce yaptı bazı kendi yüklediğim programlarıda yazık günah değilmi senin yüzünden telefonuma format atıcam iyiki tam temizlik yapmadım onuda yapsaydım gerçekten telefona tam temizlik olacaktı böyle zararlı ne olduğu bilinmeyen şeyleri koymayın siteye sizin yüzünüzden sitenin adıda lekeleniyo

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
güzel bişeye benziyor, ama malesef c601 bellede çalişmadı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
dostum sen bu programmıdır telefonu öldüren zımbırtımıdır bunu buraya koyuyosun kendin kullandınmı acaba kullandıysan niye söylemiyosun telefonun kendi programlarını ingilizce yaptı bazı kendi yüklediğim programlarıda yazık günah değilmi senin yüzünden telefonuma format atıcam iyiki tam temizlik yapmadım onuda yapsaydım gerçekten telefona tam temizlik olacaktı böyle zararlı ne olduğu bilinmeyen şeyleri koymayın siteye sizin yüzünüzden sitenin adıda lekeleniyo

Program konunun son hali ile anlatıma uyularak N8 de denenmiştir.Unutulmamalıdırki burada paylaşılan her uygulama tekrar tekrar test edilir.Ayrıca yüklemeden önce tüm sorumluluğun kullanıcıya ait olduğunu unutmamak gerekir.Zaten kesin bir sorun var ise kullanıcı derhal konuyu pasif eder.Saygılarımla

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

kardeşim şunu unutma ki ben bu forumda denemeden hiçbir dosya paylaşımı yapmadım ve yapmamda. Zaten o gördüğün resimler benim telefonumdan ve orada kocaman türkçeleştirmesi bana aittir yazıyor. Diğer yorumlarıma bakarsan insanların sorunları için defalarca uygulamayı denediğimi, üzerinde değişiklik yaptığımı ve hatta hard format attığımı görebilirsin.
Asıl siz lütfen yazılan herşeyi okumadan programı denemeyin. Ve bu tip yorumlarla üyelerin kafasını karıştırmayın :ünlem:

İyi forumlar...

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bu tür temizlik yapan programların tek kötü yanı bilgisayardaki gibi esnek değil yani bir dosyanın gerekli mi gereksiz mi olduğuna karar veremez. Programın içinde belirli klasörler\dosyaların yolları mevcut. Program bunları siler ve tabi bazı programlarada zarar verir, bazı dosyalarını siler yani.
O yüzden kullanmak sadece TELEFONUN KULLANICISINA kalmıştır, konu sahibide ilk mesaja eklerse indiren ve yükleyin İTİRAZ edemez..

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
güzel yorum olmuş :oke: hemen kopyala yapıştır yapıyorum:D

gurkan0484

gurkan0484

Üye

kardeşim şunu unutma ki ben bu forumda denemeden hiçbir dosya paylaşımı yapmadım ve yapmamda. Zaten o gördüğün resimler benim telefonumdan ve orada kocaman türkçeleştirmesi bana aittir yazıyor. Diğer yorumlarıma bakarsan insanların sorunları için defalarca uygulamayı denediğimi, üzerinde değişiklik yaptığımı ve hatta hard format attığımı görebilirsin.
Asıl siz lütfen yazılan herşeyi okumadan programı denemeyin. Ve bu tip yorumlarla üyelerin kafasını karıştırmayın :ünlem:

İyi forumlar...

kimseye bişey olmadı olan benim telefonuma oldu niyetim kimsenin kafasını karıştırmak değil açık açık söylüyorum benim telefonum beter oldu bari başkalarının olmasın sendedende ricam kaldır şunu zarar görmesin telefonlar çünkü yorumları okumadan indiren çok arkadaşlar var TELEFONUMDAKİ PROGRAMLARIN YARISI TÜRKÇE YARISI İNGİLİZCE OLDU YAZIK YAZIK

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kimseye bişey olmadı olan benim telefonuma oldu niyetim kimsenin kafasını karıştırmak değil açık açık söylüyorum benim telefonum beter oldu bari başkalarının olmasın sendedende ricam kaldır şunu zarar görmesin telefonlar çünkü yorumları okumadan indiren çok arkadaşlar var TELEFONUMDAKİ PROGRAMLARIN YARISI TÜRKÇE YARISI İNGİLİZCE OLDU YAZIK YAZIK

bence bu proyla ilgisi yok ve bende dahil hiçkimsede sorun çıkarmadı. Sadece çalışmadığını söyleyenler var

as467

as467

Üye
:tşk:

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:rica:

Camarros

Üye
ben telefonumu yeni hackledim bu uygulamayı yükledim . Yüklendi ama basınca açılmıyor

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
python yüklümü

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Uygulama için teşekkürler eline emeğine sağlık...

Üst Alt