-efşan
Üye
Tamam. Haklısın.yaa arkadaşlar andrit de çok mu proğram, oyun var sanki.
android kullanan lar inanın çok pişmanlar .
bunu anlamanın en kolay yolu ise halen buraya gelip symbianı kötülemeleri.
Tamam. Haklısın.yaa arkadaşlar andrit de çok mu proğram, oyun var sanki.
Arkadasim neyden bahsesiyosun? Ben symbian asigiyim. Ha neden kotuluyosun ozmn diye sorarsan ben kotulemiyorum olanlari soyluyorum ve symbianin battigini sagir sultan bile biliyor.yaa arkadaşlar andrit de çok mu proğram, oyun var sanki.
Arkadasim neyden bahsesiyosun? Ben symbian asigiyim. Ha neden kotuluyosun ozmn diye sorarsan ben kotulemiyorum olanlari soyluyorum ve symbianin battigini sagir sultan bile biliyor.
İkinci sey android vasat diosun ama android ios la yarisior. İkisi arasinda rekabet var. Sen neyden bahsediyosun kotuluyosun diyerek? Symbiani bnm sevdigim kadar kimse sevemez. Ama kotuysede olmussede symbian oldu vasat derim. Yalan atacak halim yok. Allah Allah.... ne kadar cok uygulama ve oyun oldugunu soylemicem cunku androidde sayisiz oyin ve uygulama oldugunu sagir sultanin dedesinin sagir buyukbabasi bile biliyor. Sen dalgami geciyorsun anlamadim. Symbian ÖLDÜ! Öl-dü.. Daha kimse inkar etmesin bunu ya. Piyasadan silindi. Symbian artik yok. Anlamadiysaniz symbian is DEAD! Ben symbiani kotulemiyorum gercekleri konusuyorum.. tobe tobee....
Bu masal degil gercek. Ac bilimteknik dergisinin son sayisinda oku bakalim icini biseler orenirsin android ve apple rekabeti ile ilgili. Kablumbaga tavsanmi yoksa tavsan tavsanmi?ya arkadaşım symbian henüz ölmedi sadece bayağı bir zarar etti yani iflas etti ama yinede android den daha iyi.
android 1 senede kaç adet yazılım çıkarıyor?
yarışıyor diyorsun kablumbağa bile tavşanla yarışıyor halen masallarda.
ya arkadaşım symbian henüz ölmedi sadece bayağı bir zarar etti yani iflas etti ama yinede android den daha iyi.
android 1 senede kaç adet yazılım çıkarıyor?
yarışıyor diyorsun kablumbağa bile tavşanla yarışıyor halen masallarda.
ne android ne ios nede başka birşey nokia lumia 900 türkiye ye gelene kadar symbiandan memnunum6600 la 6630 la 7610 la büyüdük o bizi taşıdı sıra bizde

dayı yazılım dediğin güncelleme ise 1 tane çıkıyor kaç tane çıksın

yaa arkadaşlar andrit de çok mu proğram, oyun var sanki.
Zor bir soru.İlk geçtiğimde oo süper oyunlar var.Ben bunları oynarken hiç sıkılmam diyordum.Hala sıkılmıyorum.Fazla oyun yok.Elimdeki oyunlarla idare ediyorum.Arayüz vs vs. çok geri kalmışız.java işletimli sistemli uyduruk bir samsung telefonunda 10 ekran eklenebiliyor.Bu symbian^3'e daha yeni geliyor.Açıkçası yuh!! Her zaman nokia kullanmışımdır.Nokia'dan hiç bir sıkıntım yok.Lumia'lar Türkiye'ye gelirse bütçeme göre lumia 610 almayı düşünüyorum.

Sen gio kullanmissin o yuzden kasma var felaj diosn. Kullan bakim galaxy s veya s2. Ozmn android demezsen ben insan degilim...Ben belle'den gayet memnunum benim isteklerimi karşılıyor nokia telefonlarda birkaç eksiklik var tabi ama bu nokia veya işletim sistemi ile alakalı değil bu eksiklikler ise flashplayer adobeden kaynaklı ,uygulama ve oyun çeşitliliği bunlarda yapımcı şirketlerle alakalı karşılıklı çıkar ilişkisi yüzünden önceliği ios ve androide veriyorlar.ios işletim sistemi kullanma şansım olmadı birşey diyemeyecem ama kardeşim androidli samsung galaxy ace plus kullanıyor ve bakma şansım oldu android işletim sisteminin belleden daha iyi olduğuna inanmıyorum sadece uygulama ve oyun fazlalığı dışında pek fazlalığı yok gibi.. bana göre yavaş bir işletim sistemi (vista gibi) uygulama yükleyince donmalar oluyor ve asıl sıkıntı şarz dayanma süresi çok az..benim tercihim bu yüzden nokiabelle![]()