Symbiandan Memnunmusunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-efşan

-efşan

Üye
yaa arkadaşlar andrit de çok mu proğram, oyun var sanki.

android kullanan lar inanın çok pişmanlar .

bunu anlamanın en kolay yolu ise halen buraya gelip symbianı kötülemeleri.
Tamam. Haklısın.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Arkadasim neyden bahsesiyosun? Ben symbian asigiyim. Ha neden kotuluyosun ozmn diye sorarsan ben kotulemiyorum olanlari soyluyorum ve symbianin battigini sagir sultan bile biliyor.
İkinci sey android vasat diosun ama android ios la yarisior. İkisi arasinda rekabet var. Sen neyden bahsediyosun kotuluyosun diyerek? Symbiani bnm sevdigim kadar kimse sevemez. Ama kotuysede olmussede symbian oldu vasat derim. Yalan atacak halim yok. Allah Allah.... ne kadar cok uygulama ve oyun oldugunu soylemicem cunku androidde sayisiz oyin ve uygulama oldugunu sagir sultanin dedesinin sagir buyukbabasi bile biliyor. Sen dalgami geciyorsun anlamadim. Symbian ÖLDÜ! Öl-dü.. Daha kimse inkar etmesin bunu ya. Piyasadan silindi. Symbian artik yok. Anlamadiysaniz symbian is DEAD! Ben symbiani kotulemiyorum gercekleri konusuyorum.. tobe tobee....

hizan

hizan

Üye
Arkadasim neyden bahsesiyosun? Ben symbian asigiyim. Ha neden kotuluyosun ozmn diye sorarsan ben kotulemiyorum olanlari soyluyorum ve symbianin battigini sagir sultan bile biliyor.
İkinci sey android vasat diosun ama android ios la yarisior. İkisi arasinda rekabet var. Sen neyden bahsediyosun kotuluyosun diyerek? Symbiani bnm sevdigim kadar kimse sevemez. Ama kotuysede olmussede symbian oldu vasat derim. Yalan atacak halim yok. Allah Allah.... ne kadar cok uygulama ve oyun oldugunu soylemicem cunku androidde sayisiz oyin ve uygulama oldugunu sagir sultanin dedesinin sagir buyukbabasi bile biliyor. Sen dalgami geciyorsun anlamadim. Symbian ÖLDÜ! Öl-dü.. Daha kimse inkar etmesin bunu ya. Piyasadan silindi. Symbian artik yok. Anlamadiysaniz symbian is DEAD! Ben symbiani kotulemiyorum gercekleri konusuyorum.. tobe tobee....

ya arkadaşım symbian henüz ölmedi sadece bayağı bir zarar etti yani iflas etti ama yinede android den daha iyi.

android 1 senede kaç adet yazılım çıkarıyor?

yarışıyor diyorsun kablumbağa bile tavşanla yarışıyor halen masallarda.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşım symbian henüz ölmedi sadece bayağı bir zarar etti yani iflas etti ama yinede android den daha iyi.

Bu masal degil gercek. Ac bilimteknik dergisinin son sayisinda oku bakalim icini biseler orenirsin android ve apple rekabeti ile ilgili. Kablumbaga tavsanmi yoksa tavsan tavsanmi?

asigsasi

asigsasi

Üye
ne android ne ios nede başka birşey nokia lumia 900 türkiye ye gelene kadar symbiandan memnunum :oke:6600 la 6630 la 7610 la büyüdük o bizi taşıdı sıra bizde

klongs

klongs

Üye

dayı yazılım dediğin güncelleme ise 1 tane çıkıyor kaç tane çıksın

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
ne android ne ios nede başka birşey nokia lumia 900 türkiye ye gelene kadar symbiandan memnunum :oke:6600 la 6630 la 7610 la büyüdük o bizi taşıdı sıra bizde

İste bu yorum ust konu yapilir. Bence dunya birincisi nokia windows. Alayina gidecek. Gorucek herkez :oke:

- - - Eklendi - - -

dayı yazılım dediğin güncelleme ise 1 tane çıkıyor kaç tane çıksın

İste bu kadar :oke:

karabasmayan

karabasmayan

Üye

Ben pisman degilim, iyiki de gecmisim androide diyorum. Fakat symbian asla kotu degil.

tempestshine

tempestshine

Üye
Symbian'dan memnun muyum? :hmmm Zor bir soru.İlk geçtiğimde oo süper oyunlar var.Ben bunları oynarken hiç sıkılmam diyordum.Hala sıkılmıyorum.Fazla oyun yok.Elimdeki oyunlarla idare ediyorum.Arayüz vs vs. çok geri kalmışız.java işletimli sistemli uyduruk bir samsung telefonunda 10 ekran eklenebiliyor.Bu symbian^3'e daha yeni geliyor.Açıkçası yuh!! Her zaman nokia kullanmışımdır.Nokia'dan hiç bir sıkıntım yok.Lumia'lar Türkiye'ye gelirse bütçeme göre lumia 610 almayı düşünüyorum.

klongs

klongs

Üye
610 daha kötü can pes 12 bile açamıyor

cardanadam

cardanadam

Üye
1. Symbian kötü değil donanım az geliyor
2. Symbian bitmiyor sadece isim değiştriyor
3. Gereksiz uygulamalardan 10-15 tane olacağına işime yarayan 2 tane uygulama olsun yeter
4. Bu telefonu aldım alalı bilgisayar başına çok nadir geçiyorum yani internetde gezinmek için yeterli buluyorum
5. Gelecek olan güncelleme ile symbian belle olan isim sadece belle olacak
şimdi bunları nerden çıkarttın diyeceksiniz söyleyeyim symbian madem bitecek neden 808 symbian olarak üretildi ve neden symbian belle yazmıyorda sadece belle yazıyor 603,700 ve701'i daha saymıyorum nokianın symbian dediği telefonlar v3 ve v5 modeller v3^ için olduğunu düşünmüyorum bekleyip görecez hep beraber ayrıca android işletim sistemine bende geçmeyi düşünmüştüm biraz araştırma yaptıkdan sonra n8'e en yakın telefon sony xperia s olduğunu gördüm onunda kamerası kötüymüş (işlemci ve hız açısından değil donanım açısından)

• Beğen
Tepkiler: serbest888 ve CcezaA
klongs

klongs

Üye
symbian belle diye bir şey yok zaten nokia belle var

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Symbian bitti Belle'de... Gelecek bişey beklemiyorum artık elimde olanı seviyorum fazlasına gerek yok

halil2727

halil2727

Üye
Bu zamana kadar iphone4(ios),galaxy note(android) şu an 603 kullanıyorum ve yaşadığım deneyimden yararlanarak söylüyorum ios şu an en iyi işletim sistemi ve android in symbiandan tek farkı fazla uygulama olması ve bana göre çok değil en fazla 5-6 yıla symbian ın bugünki haline dönüşecek ki android ios a göre gerçekten çok geride 2 çekirdekli telefonlarında bile takılmalar oluyor ki iphone 4 tek çekirdeğiyle bile doğru düzgün takılmıyor.Ama gel gelelim ki wp gerçekten çok iyi hazırlanıyor ve wp8 de çıkınca büyük bi patlama yaşayacak wp8 li cihazlar çıkana kadar 603 le idare etmeyi düşünüyorum ki bu arada oldu ki değiştirdim tercihimin android ten yana olacağını düşünmüyorum.symbian belle ile kendini buldu ve en az 2 yıl daha bnim ihtiyaçlarımı karşılar.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
wala arkadaşlar hani haberler yapıolar ya '' symbian öldü bitti gitti'' die hani dünya için bitti mi bilmem amaaaa; benim için şöyle 2. 3. Planda gibi oldu android mi hiç kullanmadım sadece yazılardan biliyorum ios'da aynı şekilde, ama şöyle düşündüğüm zmn bundan hemen hemen 6 ay öncesine kdr Nokia E71 kullanırken S60v3 bölümünden hiç çıkmazdım aradığımı bulurdum sonra Symbian ^3 'lü cihazımla Symbian ^3 bölümünden çıkmaz olmuştum laaakin, son 3 ayımı değerlendirdiğim zaman elimde androidli bir cihaz olmadığı halde, Maxicep'e attığım zaman kendimi uğradığım bölümler 1 Cep telefonu genel kısmı 2 android bölümleri sözün kısası: herkes için farklıdır ama benim için bitmesede içimde bi köşelerde halen symbian yatsadaaa galiba bende ağır basan düşünce : kaptan symbiandan MEMNUN DEĞİL MALESEF :'(

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
bana yetiyor telefon ihtiyacimi karsiliyor cok oynanan oyunlar var zaten durmadan oyun oynayan biri olmdigim icin sorun yok bi web tarayici olsa guzel tam olacak fp2 yapar belki

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben genel olarak memnunum. Dolby Digital ve usb on the go gibi özellikler her telefonda yokken Nokia Belle'de var arayüz gayet güzel kişiselleştirilme olayı iyi bir de şu Nokia Air tanıtımındaki sistem Nokia Belle'nin yeni versiyonu ise tadından yenmez bir işletim sistemi olacak. Her zaman derim Nokia Belle'nin tek eksiği oyundur. Android mesela güzeldir hoştur ama çok çöp bir sistem çok çeşidi var bir oyun indirip yüklemeye kalksan çalışmaz ya da zarzor çalıştırırsın root yüzünden baya cihaz kullanımdışı kaldı, gpu cpu ayrımı yapan oyunlar da çok var tabi ki çözünürlük farklılıkları da sorun tabi bunlar çözülmeyecek şeyler değil oturcaksın başına uğraşacaksın sorunun kalmayacak ama Nokia Belle sisteminde çözünürlük belli herşey belli çıkan HD oyunlar tüm telefonlara uygun ve belli bir standartta çıkıyor sistem kolay arayüz şık gerçekten çok kullanıcı dostu bir sistem. Bu yüzden bu sistemin bitirilmeye çalışılmasına hala daha anlam veremiyorum.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
6710s Navi gayet memnunum. 600 MHz işlemci var, 3D oyunlarda sorun yok. Çok hızlı mesaj yazabiliyorum. Çok iyi navigasyonu ve kamerası var.
En iyi tuşlu telefon bana göre. Her ihtiyacımı gideriyor. Internet ve oyun hariç tabi.

08mehmet

08mehmet

Üye
Ben belle'den gayet memnunum benim isteklerimi karşılıyor nokia telefonlarda birkaç eksiklik var tabi ama bu nokia veya işletim sistemi ile alakalı değil bu eksiklikler ise flashplayer adobeden kaynaklı ,uygulama ve oyun çeşitliliği bunlarda yapımcı şirketlerle alakalı karşılıklı çıkar ilişkisi yüzünden önceliği ios ve androide veriyorlar.ios işletim sistemi kullanma şansım olmadı birşey diyemeyecem ama kardeşim androidli samsung galaxy ace plus kullanıyor ve bakma şansım oldu android işletim sisteminin belleden daha iyi olduğuna inanmıyorum sadece uygulama ve oyun fazlalığı dışında pek fazlalığı yok gibi.. bana göre yavaş bir işletim sistemi (vista gibi) uygulama yükleyince donmalar oluyor ve asıl sıkıntı şarz dayanma süresi çok az..benim tercihim bu yüzden nokiabelle :oke:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Ben belle'den gayet memnunum benim isteklerimi karşılıyor nokia telefonlarda birkaç eksiklik var tabi ama bu nokia veya işletim sistemi ile alakalı değil bu eksiklikler ise flashplayer adobeden kaynaklı ,uygulama ve oyun çeşitliliği bunlarda yapımcı şirketlerle alakalı karşılıklı çıkar ilişkisi yüzünden önceliği ios ve androide veriyorlar.ios işletim sistemi kullanma şansım olmadı birşey diyemeyecem ama kardeşim androidli samsung galaxy ace plus kullanıyor ve bakma şansım oldu android işletim sisteminin belleden daha iyi olduğuna inanmıyorum sadece uygulama ve oyun fazlalığı dışında pek fazlalığı yok gibi.. bana göre yavaş bir işletim sistemi (vista gibi) uygulama yükleyince donmalar oluyor ve asıl sıkıntı şarz dayanma süresi çok az..benim tercihim bu yüzden nokiabelle :oke:
Sen gio kullanmissin o yuzden kasma var felaj diosn. Kullan bakim galaxy s veya s2. Ozmn android demezsen ben insan degilim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt