Symbianda Whatsapp : Novel Messenger

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Notxr

Notxr

Üye
    Konu Sahibi
Symbianda Whatsapp : Novel Messenger
Selam;

bugün sizlere symbianda Whatsapp açmayı göstereceğim
clientimizin adı : *Novel Messenger*.

Reddit sayfası:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Resmi sitesi:

---

[Genel Bilgi]

Novel Messenger yalnızca Symbian için değil, aynı zamanda:
- J2ME
- Android 4.3(BB10)

için de var ve insanı cidden şaşırtıyor:o.
Çalışma mantığı aslında oldukça basit: ya kendi server’ınızı kuruyorsunuz, ya da uygulamanın kendi sunucusuna bağlanıyorsunuz. Telefonu eşleştirdikten sonra tüm mesajlaşma işlemleri WhatsApp Web üzerinden gerçekleşiyor.

---

[Eksiler]

- Kişilerin profil fotoğrafları görünmüyor
- Gruplara erişim yok

---

[Gerekenler]

- En az S60v3 bir Symbian telefon
- QT Library
- QT Mobility

---

[Önerilerim]

- *Hackli cihaz önerilir*
Sebep: Qt sürümleri eski olduğundan, hackli cihazlarda kurulum ve kullanım daha rahat oluyor.:oke:(s60v3 zorunlu)

---

[Notlar]

1. Qt kurulmazsa uygulama ikonu görünmez ve program çalışmaz.
2. BAN riski vardır. Sorumluluk almıyorum,sorumluluk kullanıcıdadır.
3. Reddit’te aktif olarak kullanan kişiler mevcut.
4. Arama özelliği yoktur. Sadece:
- Video
gönderme/alma işlemleri yapabiliyorsunuz

EDİT: QT unsigned çıktı error -14 veriyor s60v3 te hacksiz kurmayın s60v3 ise.

nasıl hesap girilir :
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu video size iyice mantığını nasıl çalıştığını hemde ne yapmanız gerektiğini anlatır
VİDEO NOTU: ordaki server URL ye dokunmak zorunda değilsiniz ama yapabilirsiniz video uyduğunuz sürece:D

ek not : qt 4.6.3 ve qt mobility isteyen s60v3
qt 4.7.3 isteyen s60v5 ve s^3 tür.
Mesaj birleştirildi:

s60v3 :
s60v5:
s^3,anna,belle:
NOT: sitede sorun çıkarsa diye eklendi
NOT2: kendi sitesi ve burada güvenli değil hatası verirse boş verin çünkü güvenli denemiş biri oalrak söyleyebilirim.
Mesaj birleştirildi:

alternatif 2 :
.zip halide vardır mediafire silerse diye bunuda ekledim bu sitede öyle olmuyor nedense :bilmm

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: by berk, PALA., 0sıfırcı ve 2 diğerleri

Dobraokuyucu

Üye
Gruplar da çalışsa efsane olurdu.

Dm den siteye yukleyemedigin link dahil hepsini atar mısın? Bende arşive alayım.

• Beğen
Tepkiler: Notxr
ertin

ertin

Üye
Eski cihazlara yönelik bu tür trickler beni sevindirdi. Verdiğiniz dosyaları inceleme yaparım fırsatım olduğunda. Fedakar
Çok ilginç bir çözüm. Güvenlik riskinden dolayı denemek istemiyorum. Ban riski var dediniz. Meta şirketi ufak şirket değil siber güvenlik uzmanları var onların.

WhatsApp protokolü aktif olarak izleniyor
Anormal istemci davranışları tespit ediliyor
Resmi olmayan client’lar er ya da geç işaretleniyor

Yani: WhatsApp kör değil.
Sahte anahtarla gireni bir süre sonra fark eder,
sonra da kapının önüne koyar.
Değmez.

Mesajlaşma uygulamalarının hacklenmişi, tricklenmişi ve editlenmişini hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Mesajlarınız nerede depolanır bilemezsiniz. Kimse yanlış anlamasın.

Bir zamanlar Nokia c5te resmi WhatsApp kullanmıştım çok akıcı bir şekilde. Ama bu uygulamada o kadar performans beklemiyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı, Notxr, Silinen Üye 2506669 ve 1 kişi daha
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Vakti zamanında X2-00 ile Whatsapp ile arkadaşlarımı az şaşırtmadım müthiş bir şeydi... Fotoğraf gönderebiliyordu.

• Beğen
Tepkiler: ertin ve Notxr
Notxr

Notxr

Üye
    Konu Sahibi
Gruplar da çalışsa efsane olurdu.

Dm den siteye yukleyemedigin link dahil hepsini atar mısın? Bende arşive alayım.
paylaşamadığım link yok sadece link giderse diye koydum 2. siteyi isteyip indirip arşivleyebilirsiniz :oke:
Mesaj birleştirildi:

Eski cihazlara yönelik bu tür trickler beni sevindirdi. Verdiğiniz dosyaları inceleme yaparım fırsatım olduğunda. Fedakar
Çok ilginç bir çözüm. Güvenlik riskinden dolayı denemek istemiyorum. Ban riski var dediniz. Meta şirketi ufak şirket değil siber güvenlik uzmanları var onların.

WhatsApp protokolü aktif olarak izleniyor
Anormal istemci davranışları tespit ediliyor
Resmi olmayan client’lar er ya da geç işaretleniyor

Yani: WhatsApp kör değil.
Sahte anahtarla gireni bir süre sonra fark eder,
sonra da kapının önüne koyar.
Değmez.

Mesajlaşma uygulamalarının hacklenmişi, tricklenmişi ve editlenmişini hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Mesajlarınız nerede depolanır bilemezsiniz. Kimse yanlış anlamasın.

Bir zamanlar Nokia c5te resmi WhatsApp kullanmıştım çok akıcı bir şekilde. Ama bu uygulamada o kadar performans beklemiyorum.
yani 10 aydır kapalı değil ve mesaj depolanan alan görmedim bir şekilde kapanmıyor reditte kullananlar var ama open source olsa daha iyi olurdu

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
ertin

ertin

Üye
paylaşamadığım link yok sadece link giderse diye koydum 2. siteyi isteyip indirip arşivleyebilirsiniz :oke:
Mesaj birleştirildi:

yani 10 aydır kapalı değil ve mesaj depolanan alan görmedim bir şekilde kapanmıyor reditte kullananlar var ama open source olsa daha iyi olurdu
Doğrudur.
Kişisel gizliliğe önem vermeyenler rahatlıkla kullanabilir. Yedek numaram olmadığı için test etmek için bulabilirsem sanal numara ile yaparım.

Fakat Python ile sil baştan yazmak için olabilir yedeklerim

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve MAERKEK
Notxr

Notxr

Üye
    Konu Sahibi
Kişisel gizliliğe önem vermeyenler rahatlıkla kullanabilir. Yedek numaram olmadığı için test etmek için bulabilirsem sanal numara ile yaparım.

kendi serverini ayarlayabiliyorsun artısı o şonuçta ilk bi temp numberle(sanal numara) denemek daha rahat olur :D

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
Notxr

Notxr

Üye
    Konu Sahibi
Doğrudur.

Program qt ile yazılıdı ondan pythonla düzenleyemezsin ama benzerini yapmaya çalışabilirsin

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve MAERKEK
Notxr

Notxr

Üye
    Konu Sahibi
Python ile sil baştan yazılır
sıfırdan diyorsun hee anladım bende düzenleyecen sandım ama python derken PyS60 ise iş sıkıntı olabiliyor GUI olarak :oke: bir öneridir sadece

• Beğen
Tepkiler: ertin
Notxr

Notxr

Üye
    Konu Sahibi
Geliştirici Artık Uygulamaya Destek vermiyor. Konu kilit :locked2:

• Şaşırdım
Tepkiler: 0sıfırcı ve SymPsion
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt