Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

yeauw

yeauw

Üye
ayarlar resimdeki gibi ama c deki sys açıkmıyor bin dosyası yok nasl olcak bu
c6 01 belle

theseusx kardeş sen nasl yaptın ?

oguz0625

oguz0625

Üye
ayarlar resimdeki gibi ama c deki sys açıkmıyor bin dosyası yok nasl olcak bu
c6 01 belle

theseusx kardeş sen nasl yaptın ?

telefonunu yeniden başlat bin dosyasını göreceksin ;)

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve yeauw
Node

Node

Üye
yeauw

yeauw

Üye
hambaa sağol kardeş :D hemen bşltym :D

oguz0625

oguz0625

Üye
her ikisi de yeşil olmasına rağmen sertifika hatası alıyorum. İlk sayfada yazılanları zaten yaptım.

installserver.exe dosyasını c:/sys/bin klasörüne attın mı peki x-plore ile?

mirza42

Üye
bin oluşturulamıyor. c:sys e işlem yapılamıyor girilmiyor bile... bana bi yardım eli. yoksa cwf yapcam...

----------Eklendi @ 16:25:18 ---------- Yazıldı @ 16:24:52 ----------

c:/sys e girilmiyoır bile

----------Eklendi @ 16:29:00 ---------- Yazıldı @ 16:25:18 ----------

yeniden başlattım oldu...

• Beğen
Tepkiler: oguz0625
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
C/sys/bin dosyasına dosyayı atmak için telefonu açıp kapamak gerekiyor. Konuya buda eklenirse memnun olurum.

• Beğen
Tepkiler: Sensation

77asd77

Üye
x6 kullanıyorum kardes ise yaradi allah razi olsun ^^

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
hocam ben herseyı yaptım fakat en son kı exe dosyasını tele alamıyorum yardımcı olurmusunuz rıca etsem?

----------Eklendi @ 22:34:36 ---------- Yazıldı @ 22:22:25 ----------

arkadaslar bu exe dosyasını alamadım telefona yardımcı olabılecek war mı x-plore ıle alınacak yazıo ama beceremıyorum

altannemre

Üye
xplorer nasıl türkçe yapabiliriz????lütfen yardım edin dosyayı e dosyadan c ye ordan bin e nasıl yüklücem

Node

Node

Üye
installserver.exe dosyasını c:/sys/bin klasörüne attın mı peki x-plore ile?

o dosyayı x-plore ile attığımı daha önceki mesajlarımda belirtmiştim.sanıyorum installserver.exe dosyasında bir sorun var. Belkide orijinal bellede işe yaramıyor olabilir.

oguz0625

oguz0625

Üye
o dosyayı x-plore ile attığımı daha önceki mesajlarımda belirtmiştim.sanıyorum installserver.exe dosyasında bir sorun var. Belkide orijinal bellede işe yaramıyor olabilir.
burdakini dene bende nokia 603 var orjinal belle hacklendi. n8 orjinal belle güncellemesinde denendi o da olumlu.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sorun olması imkansız. Galiba yanlış exe'yi attınız?

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
arkadaslar bu x-plore nasıl kullanılıyo kurdum we kaldım dımdızlak lutfen yardımcı olun

oguz0625

oguz0625

Üye
arkadaslar bu x-plore nasıl kullanılıyo kurdum we kaldım dımdızlak lutfen yardımcı olun

hocam x-plore un menüsünden düzenle diyorsun orda taşı secenegi var onunla installserver.exe yi seç c:/sys/bin klasörünün üstüne tıkla. işlem tamamdır ;)

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
hocam duzenle ve gonder secenegı secılmıyo :(

----------Eklendi 11.02.2012 @ 01:36:28 ---------- Yazıldı 10.02.2012 @ 23:57:14 ----------

arkadaslar bende olmadı n8 war maddelerı tek tek yaptım exe yıde actım fakat olmuyo nedendır hack leyemedım bı fıkrı olan war mı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam duzenle ve gonder secenegı secılmıyo :(

----------Eklendi 11.02.2012 @ 01:36:28 ---------- Yazıldı 10.02.2012 @ 23:57:14 ----------

arkadaslar bende olmadı n8 war maddelerı tek tek yaptım exe yıde actım fakat olmuyo nedendır hack leyemedım bı fıkrı olan war mı
exe'yi açmayacaksınız, atacaksınız.

The_Eyup

Üye
resimde gösterilen hepsini işaretdim ama c:\sys\ "Bin" dosyası gözükmüyor napıcam şimdi ??

The_Eyup

Üye
teşekkürler

Üst Alt