Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Node

Node

Üye
burdakini dene bende nokia 603 var orjinal belle hacklendi. n8 orjinal belle güncellemesinde denendi o da olumlu.

Bu işe yaradı. Teşekkür ederim.

oguz0625

oguz0625

Üye
Teşekkürler Sensetion'a :)

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Allah razı olsun. :tşk:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar instalserver olayına dikkat edin onu en basta yanlıs yapmıstım olmamıştım sonra düzelttim oldu tel c6-01 arkadaşta 5800 var onunkinide hackledik ikiside olumlu :oke:

• Beğen
Tepkiler: Sensation

StigmatA

Üye
telefonu her açtığımda yükleme tamamlanamıyor lütfen tamamlamak için yüklemelere gidin diyor. ama yüklemelerin içi boş yan,i yükleyecek bi dosya yok ne yaplamıym lütfen yardım. hack yaptıpğıma pişman oldum.

tycoon_gs

Üye
harika çalışıyor.
N8 belle de olumlu

StigmatA

Üye
bana özüm lütfen yukarıda yazıyor sorunum.

tarxhn

tarxhn

Üye
ben yaptıgımı sandım ama olmadı avatar oyunun denedim sertifika yok diyor yapamamsın. c6-01 kullanıyorum birde norton dosyaları silmiyor bende silmesi lazım mıydı. ensonki inistali nasıl atıyorı x-plor ile orda hata yapmıs olabilir biri acıklasın lutfen

ercanaktay

ercanaktay

Üye
N8 belle'de kurulum sorunsuz ve başarılı,ellerine sağlık kardeşim...

• Beğen
man20

man20

Üye
linkteki installserver.exe dosyasını x-plore aracılıgı ile c:/sys/bin klasörüne atın olacaktır.
senin verdiğin bu link truva atı virüsü buldu! ama sensation'un verdiği link temiz

man20

man20

Üye
uyarıyı önemseme genelde hack tarzı dosyalar virüs sanılıyor programlar tarafından.
yok önemsememezlik yapmam. sensation'ın verdiği temiz gözüküo zaten bi deniyim onunla olmazsa başka bi çare bulurum

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
Eline saglık kardeşim n8 belle de oldu. unisigned uygulamayı yükledim

• Beğen

boz10kurt

Üye
süpersin ya teşekkürler

----------Eklendi @ 00:05:11 ---------- Yazıldı @ 00:02:34 ----------

yazmayı unuttum 6730c oldu

----------Eklendi @ 00:05:39 ---------- Yazıldı @ 00:05:11 ----------

yazmayı unuttum 6730c oldu

• Beğen

StigmatA

Üye
arkadaşlar bi yardım istedim hatta 2 kere aynı şeyi yazdım kimse sallamadı umarım bu sefer yarıdm eden olur. haci yaptım fakat teleofnu kapatıp açıldıında yüklenemeyen uygulama yüklemek için yklemelere dön tarzında bir uyarı veryr. yüklemelere girdiğimde hiçbirşey yok boş . ne yapıcam anamadım nerde hata yaptım ama unsşgnedları yükleybiyorum. bu uyarıdan nasıl kurtulucam lütfen.

SERKAN ZÜRAFA

Üye
kardeşim hepsini hallettimde c6-01 de.sadece en son aşama olan dosyasında ki bana göre olan link yüklenmiyor.neden olabilir yardımcı olursan sevinirim..

Üst Alt