Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi yardım istedim hatta 2 kere aynı şeyi yazdım kimse sallamadı umarım bu sefer yarıdm eden olur. haci yaptım fakat teleofnu kapatıp açıldıında yüklenemeyen uygulama yüklemek için yklemelere dön tarzında bir uyarı veryr. yüklemelere girdiğimde hiçbirşey yok boş . ne yapıcam anamadım nerde hata yaptım ama unsşgnedları yükleybiyorum. bu uyarıdan nasıl kurtulucam lütfen.
Bunun hack ile bir alakası yok. Önceden yüklediğiniz bir uygulama.
kardeşim hepsini hallettimde c6-01 de.sadece en son aşama olan dosyasında ki bana göre olan link yüklenmiyor.neden olabilir yardımcı olursan sevinirim..
İlk mesajda zaten var :oke:

StigmatA

Üye
sensetion böyle bir sıkıntım yoktu hacte oldu ondan önce bu uyarıyı vermyırdu.

----------Eklendi @ 01:16:24 ---------- Yazıldı @ 01:15:48 ----------

yada bunu nasl çözebilirm fikri olan.

Heil__

Üye
Yaptım oldu :) Teşekkürler.. Nokia E7-00 Belle ye uyguladım..

furkitare

furkitare

Üye
c6-01 belle oluyor fakat bir daha internete bağlanmıyor

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
ben yapmayı bilmiyorum yapmaktan da korkuyorum çünkü yanlış yaparım diye. Bende mobile securityde yok hack yapmak için o uygulamayida yüklemek mi lazım.

aslankaplants

aslankaplants

Üye
c6-01 belle oluyor fakat bir daha internete bağlanmıyor

nortonu sildin mi

----------Eklendi @ 11:57:40 ---------- Yazıldı @ 11:34:26 ----------

kardeş çok saol ben korkuyodum ama sonunda yaptım oldu

ersin146

ersin146

Üye
Bu işlemlerden sonra rom patcher'ı ve x-plore programını silebilir miyiz yoksa programlar telefonda kalmalı mı?

oguz0625

oguz0625

Üye
Bu işlemlerden sonra rom patcher'ı ve x-plore programını silebilir miyiz yoksa programlar telefonda kalmalı mı?

rompatcher dan emin degilim ama xplore u silebilirsin. Rompatcher ı silen biri sorun olmuyor demişti dene istersen.

----------Eklendi @ 12:34:08 ---------- Yazıldı @ 12:31:27 ----------

sensetion böyle bir sıkıntım yoktu hacte oldu ondan önce bu uyarıyı vermyırdu.

----------Eklendi @ 01:16:24 ---------- Yazıldı @ 01:15:48 ----------

yada bunu nasl çözebilirm fikri olan.

benim eski telefonumda öyle bi sıkıntı vardı. kaldırdıgım bi uygulamadan kaynaklanıyodu daha dogrusu telefon tam kaldıramamış o yüzden tekrar kurmaya calısıyor. En son yükledigin veya kaldırdıgın uygulamaları bi düşün tekrar kurup kaldırmayı dene.

covar

covar

Üye
Do you really want to restore all entries from quarantine 1 .nci programa evet deyince hata veriyo arkadaşlar üst üste 3 kez ama calışma devam etti sizdede böle oldumu ?

ersin146

ersin146

Üye
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz bir soru daha soracağım. Hack işlemini yaptıktan sonra uygulama felan sorunsuz yükledim fakat sonrasında "Disk hatası - yazma tamamlanamıyor Tekrar deneyin, yoksa veriler kaybolacaktır" uyarısı veriyor. Ardından hafiza kartı çıkartıp taktım düzeldi sonra bluetooth ile veri gönderiyordum bilgisayardan tekrar aynı hatayı aldım. Acaba bir yerde yanlışlık mı yaptım çözümü nedir

oguz0625

oguz0625

Üye
Do you really want to restore all entries from quarantine 1 .nci programa evet deyince hata veriyo arkadaşlar üst üste 3 kez ama calışma devam etti sizdede böle oldumu ?

"file already exist" uyarısını mı diyorsun ? eger öyleyse devam et sorun olmaz.

----------Eklendi @ 12:56:17 ---------- Yazıldı @ 12:50:47 ----------

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz bir soru daha soracağım. Hack işlemini yaptıktan sonra uygulama felan sorunsuz yükledim fakat sonrasında "Disk hatası - yazma tamamlanamıyor Tekrar deneyin, yoksa veriler kaybolacaktır" uyarısı veriyor. Ardından hafiza kartı çıkartıp taktım düzeldi sonra bluetooth ile veri gönderiyordum bilgisayardan tekrar aynı hatayı aldım. Acaba bir yerde yanlışlık mı yaptım çözümü nedir

hafıza kartını bilgisayara takıp bi tarattır derim hackten kaynaklanan bir sorun degil.

veycelll

Üye
yenı c6 01 bellemı hackledım tesekurler

• Beğen
Tepkiler: Sensation
cardanadam

cardanadam

Üye
teşekkür ederim Sensation n8 de başarılı oldu

• Beğen

cepheci02

Üye
çok uğraştm yapabldm snunda .d bin e klasörüyle berbr attğm içn olmamış .d çok çok sağol admin emeğne snsuz saygı :)

• Beğen

tntb

Üye
N8 Bellede yaptım oldu Allah razı olsun :)

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Belle'li C6-01'de de oldu.Tekrar teşekkürler.

• Beğen
xLucifer

xLucifer

Üye
NortonSymbianHackLDD.sis dosyasını indiremedim :S

Hallettim :)

faban

Üye
arkadaşım teşekürler çok güzel bir anlatım sağolasın dediğin gibi yaptım süper oldu

Üst Alt