akşam deniycem bnun sağol dostum e71 cihazzımda umarım olur bundan önceki konodakini denedim olmadı galiba x-plore dosyasını daha önce tarihi geri alarak kurmuştum şimdi herşey tarih falan doğru yöntemi yaptım ama süresi geçmiş sertifika hatası aldım umarım burdaki yöntem olur akşam deniycem sağol
tamam hemen deniyorum4. Seçenekler - Restore all deyin ve gelen "Do you really want to restore all entries from quarantine?" sorusuna Evet deyin.
bu kısmı yaptım 3 kısım geldi hack falan yazıyor seçeneklerden restore all dedim ama failed hatası verdi
tamam geçtim zaten şimdi son kısımları yapıyorum artık hadi bakalım inşallah olurc/sys konumunda bın klasörü yok kendim oluşturmak istediğimde hata veriyor oluşturulamaz diyor en korktuğum kısımdı başka sitelerde falan gördüm herkes burda takılı kalmış
tamam geçtim zaten şimdi son kısımları yapıyorum artık hadi bakalım inşallah olurc/sys konumunda bın klasörü yok kendim oluşturmak istediğimde hata veriyor oluşturulamaz diyor en korktuğum kısımdı başka sitelerde falan gördüm herkes burda takılı kalmış
x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, rompatcher uygulamasını çalıştır ve open4all yamasını aktif et, artık x-plore ile C:/sys/bin konumunu görebilirsin