Fp2 ler bu konudan hack olmaz, üst konuda fp2 ler için olan hack yöntemi var, o konudan hackle...Kardeş nokia 700 fp2 ye Norton symbian hack kurulmuyor.Bu zaten yerleşik bir bileşke diye hata veriyor.
restore all olmuyorrr
- - - Eklendi - - -
restore all olmuyorrr
- - - Eklendi - - -
c sys bin yo
Restore all yaparken ne gibi bir hata alıyorsun ?
C:/sys/bin konumunu görmek için, x-plore ayarlardan kstteki dört kutucuğu da işaretle, sonra rompatcherdan open4all yamasını aktif et.
Artık x-plore ile C:/sys/bin konumunu görebilirsin...
x-plore u burdan yüklerestore all olmuyor x plore süresi gecmiş yenilermisinn
- - - Eklendi - - -
hata veriyır değişik bişi yazıyotrr
çok teşekkürler Symbian Anna C6-01 Çalışıyor...
Bütün işlemleri sırayla sorunsuz bir şekilde yaptın mı?slm bende de c601 var ama çalışmıyor yardımcı olabilir misiniz
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...60-signed-3-sn-bekleme-suresi-yok-789997.htmlx-plore süres geçmiş sertifika diyor yüklenmiyor C5-03 telefeon
Attıysan tamam, exe dosyasını açmaya çalışma..şey oldu c:\sys\bin klasörüne atıyom açabilecek uygulama yok diyor tel nokia belle nokia n8
ys/bin klasörüne kadar atıldı hiçbir sorun yok buraya kadar.halletin mi?nokia E7-00 adım adım yapıldı, installserver.exe dosyası cys/bin klasörüne kadar atıldı hiçbir sorun yok buraya kadar.
fakat malesef işe yaramadı. Boldbeast Unsigned uygulamasını indirdim sitedeki ses kayıt programı. "güvenilmeyen bir ...." falan ile başlayan hata alındı.
bir Allah ın kulu da telefonun sürümüne nasıl bakabileceğimi söylememiş, internette de nasıl bakacağımı bulamadım. demek ki çok basit bişe de ben bilmiyorum. oysa s60v3 kurduydum zamanında. yaş 25 olsa da ihtiyarlamışız demek ki
telefonu hacklemekte kararsız kaldım şimdi hacklemenin faydaları ve zararları nelerdir bi yardım edebilirmisiniz tel:nokia 5800xpressmusic
Eyvallah..teşekkürler