Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

proncesses1

Üye
Abi Benim Telefon Nokia c6-01 Senin Dosyaları İndiriom Daha İlk Adımda Kurucakken Hep Boyle Dior sis. sisx. uzantılı dosyalara
İmzasız Yazılım Yüklenemiyor.çözümü varsa lütfen soyle

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
TeskrLer

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Abi Benim Telefon Nokia c6-01 Senin Dosyaları İndiriom Daha İlk Adımda Kurucakken Hep Boyle Dior sis. sisx. uzantılı dosyalara
İmzasız Yazılım Yüklenemiyor.çözümü varsa lütfen soyle

Yükleme ayarlarını kontrol et,

Yazılım yüklemeyi 'Tümü', Çevrim içi sert. kont. 'Kapalı' olarak seç..

baturikato

baturikato

Üye
harika.tıkır tıkır çalışıyor...

ahmet uzun

ahmet uzun

Üye
teşekkürler

serseri_bjk_li

serseri_bjk_li

Üye
karanyinaya geliyo restora diyom restore failed:file already exists diye hata geliyor lütfen yardım edin çıldırcam ya kaç gündür uğraşıyorum.[/QU OTE]

bende de aynı sorun vardı kardeşim belki kolaya kaçmak olacak format attım düzeldi

avcitalip

avcitalip

Üye
eskiden Nokia N95-8GB,5800 ve N73'te yapmıştım şimdi emanet teyzemin E71'ini kullanıyorum daha nortonu yüklerken telefon kayış atıyor zaten signed uygulamaların birçoğunu kurarken de aynı hatayı aldım ve bu yüzden hackleme kararı aldım ama dana nortonu yüklerken Sertifika hatası. uygulama sağlayıcısıyla görüşün dedi :(

Emrgncy

Emrgncy

Üye
eskiden Nokia N95-8GB,5800 ve N73'te yapmıştım şimdi emanet teyzemin E71'ini kullanıyorum daha nortonu yüklerken telefon kayış atıyor zaten signed uygulamaların birçoğunu kurarken de aynı hatayı aldım ve bu yüzden hackleme kararı aldım ama dana nortonu yüklerken Sertifika hatası. uygulama sağlayıcısıyla görüşün dedi :(
yükleme ayarlarını kontrol et, yine hata verirse bilgileri yedekleyip soft format at..

Rhino Prime

Üye
kardeş xplore installserverS3.zip dosyasını görmüyor yapamadım

Rhino Prime

Üye
olmadı

- - - Eklendi - - -

c6-01 kullanıyorum dediğini aynen yaptım Open4all -
- Installserver
Add to auto deyip kapatıp açtım ama olmadı unsigned uygulamaları kabul etmiyor.
bilgine

aynen dediğin gibi yaptım ama olmadı unsigned kabul etmiyo

vagrantali

vagrantali

Üye
sorunsuz kuruldu ve çalıştı. tavsiyen için teşekkürler...

muzo62

Üye
allah razı olsun oldu tşkrler 5800 tel iron sigt yüklemeye uraşıyodum çlstı

xxibot

Üye
kardeşim şu mübarek ramazan ayında bana bu iyiliği yaptın ya Allah senden razı olsun. Çok aramıştım bunu. Çok mutlu ettin saolasın :)

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy

b_can_f

Üye
kardes nokia 700e norton symbian hack kurulmuyo ne yapmaliyim yardimci olursan cok sevinirim :)

rockerbilo

Üye
Arkadaşlar işlemleri yaptım sorun çıkmadan bir iki program kurmuştum aylar önce. Telefon kardeşimin olduğundan fazla ilgilenmedim. O da bilmediğinden işlemleri bana yaptırmıştı. Aylar sonra bir program kurmak istedim. Telefona bakmışken, güncellemeleri kontrol ettirdim. Bir güncelleme vardı, widgetler hakkında. onu kurdum. 3G widget geldi, açmak kapamak için. Sonra istediğim programı kurmak istedim fakat sertifika hatası vermeye başladı. Acaba bu güncellemeden sonra mı oldu? İlk sayfadaki tüm işlemleri bir daha baştan yaptım fakat sonuç alamadım. kurarken sertifika hatası alıyor. Ne yapabilirim? Tşk.

- - - Eklendi - - -

Kurmaya çalıştığım sis de bir sorun var galiba. Eşdeğer başka bir program kurmaya çalıştım sorun çıkmadan kurdu.

tusubasa

Üye
c6 01 de calstı uygun inistal server indrdim open4al işaretledim yoksa sys aclmıyo sys bin içine atm bu iş bu kadar xd

- - - Eklendi - - -

arkdaşlar çalşmasa telefonunuza uygun olan inistalserver exe indirin rompatcer açin open4al yeşil yapın x plore acın c sys bin içine atın bu kadar basit

bywuwu

Üye
x-plore bozuk yaa çözümü yokmu bunun

Üst Alt