Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
akşam deniycem bnun sağol dostum e71 cihazzımda umarım olur bundan önceki konodakini denedim olmadı galiba x-plore dosyasını daha önce tarihi geri alarak kurmuştum şimdi herşey tarih falan doğru yöntemi yaptım ama süresi geçmiş sertifika hatası aldım umarım burdaki yöntem olur akşam deniycem sağol
yapamadığın veya olmayan yerde mesaj at, yardımcı olalım...

TRCLAN09

TRCLAN09

Üye
tamam peki çalışıyormu bu yöntem boşuna uğraşmayalım :( tabi deniycem sonunda bunu

TRCLAN09

TRCLAN09

Üye
tamam hemen deniyorum4. Seçenekler - Restore all deyin ve gelen "Do you really want to restore all entries from quarantine?" sorusuna Evet deyin.
bu kısmı yaptım 3 kısım geldi hack falan yazıyor seçeneklerden restore all dedim ama failed hatası verdi

Emrgncy

Emrgncy

Üye
o adımı atlayıp devam et, olmazsa soft format atıp en baştan başlarsın hack işlemine.

TRCLAN09

TRCLAN09

Üye
tamam geçtim zaten şimdi son kısımları yapıyorum artık hadi bakalım inşallah olurc/sys konumunda bın klasörü yok kendim oluşturmak istediğimde hata veriyor oluşturulamaz diyor en korktuğum kısımdı başka sitelerde falan gördüm herkes burda takılı kalmış

TRCLAN09

TRCLAN09

Üye
yazdım oklursanız sevinirim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
tamam geçtim zaten şimdi son kısımları yapıyorum artık hadi bakalım inşallah olurc/sys konumunda bın klasörü yok kendim oluşturmak istediğimde hata veriyor oluşturulamaz diyor en korktuğum kısımdı başka sitelerde falan gördüm herkes burda takılı kalmış
x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, rompatcher uygulamasını çalıştır ve open4all yamasını aktif et, artık x-plore ile C:/sys/bin konumunu görebilirsin

TRCLAN09

TRCLAN09

Üye
deniyorum hemenşimdi rom patcherı açarken şunla karşılaştım ( sys bın patcher ldd not found) hatası aldım yada bi uyarı bu ne demek oluyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Sen bilgileri yedekleyip soft format at, en baştan tekrar başla..

TRCLAN09

TRCLAN09

Üye
soft format derken o nasıl ki bnm bildiğim hard format var bi

Emrgncy

Emrgncy

Üye
*#7370# ile soft format at, yedek almayı unutma..

TRCLAN09

TRCLAN09

Üye
tamam da herşey silinicekmi peki tema müzik falan programlar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Komple yedek al..

TRCLAN09

TRCLAN09

Üye
ooo oo desene işimiz var bunla . değmez aslında ama format atmak olmasa iyiydi be

Üst Alt