Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
indirdiğiniz X-plore uygulaması yardımıyla c:\sys\bin konumuna atınız.

burayı tam anlıyamadım artı C:de sys dosyası yok E;de var orasımıydı acaba ???

CnFk

CnFk

Üye
Çok Teşekkür Ederim arkadaşım emeğin ve bilgin için. telefon C6-01 uyguladım ve oldu.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
kimse yokmu yardım edecek arkadaslar????

----------Eklendi @ 23:13:09 ---------- Yazıldı @ 22:59:34 ----------
hallettim, hackledim telefon hadi gecmıs olsun :) şey pardon hayırlı olsun eline saglık paylaşım ıcın tşkler...
:)

mrfatih13

Üye
n8 belle çalıştı teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Dimi3

Dimi3

Üye
İlk defa bir telefonumu kolay ve sorunsuz bir şekilde hackledim (603). Çok teşekkürler :good:

BİLSEM

Üye
N8 Belle'ye az önce adımları sırasınca uyguladım hepsi tamam ancak unsigned uygulamaları yüklemeye çalıştığımda ''dosya bozuk'' hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz?

kefalniyekim

Üye
n95 te yaptım adım adım uyguladım ve sorunsu calıstı cok tesekkur ederim.... buyuk ikrama gecti valla.. ellerine saglık...

• Beğen
Tepkiler: oguz0625
oguz0625

oguz0625

Üye
N8 Belle'ye az önce adımları sırasınca uyguladım hepsi tamam ancak unsigned uygulamaları yüklemeye çalıştığımda ''dosya bozuk'' hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz?

başka uygulama denedin mi belki o dosya bozuktur

man20

man20

Üye
ben bitek şu 8. maddeyi anlamadım. şimdi ilk olarak installserver.exe'yi mi yükliyim telefona yoksa x-plore'yi mi? x-plore'yi kullanarak installserver.exe'yi yükle demişsin ama x-plore'ye tıkladığımda telefona kurma şeyi gelio yani önce x-plore'yi mi yüklicem telefona? nese sen tam açık ve ayıntılı bi şekilde söyleyebilirmisin sadece 8. maddeyi.

evroo

evroo

Üye
x plore olmadan ve rompatcer yamasındaki opendll etkinleştirmeden c sys bin uzantısını göremez ve installserveri de atamazsınız önce norton hacki yükleyin daha en son romparcer açıp opendll etkinleştirip sonra x plore yükleyip installserver exe yi belirtilen konuma atın

oguz0625

oguz0625

Üye
ben bitek şu 8. maddeyi anlamadım. şimdi ilk olarak installserver.exe'yi mi yükliyim telefona yoksa x-plore'yi mi? x-plore'yi kullanarak installserver.exe'yi yükle demişsin ama x-plore'ye tıkladığımda telefona kurma şeyi gelio yani önce x-plore'yi mi yüklicem telefona? nese sen tam açık ve ayıntılı bi şekilde söyleyebilirmisin sadece 8. maddeyi.

önce xplore u yükle daha sonra x-plore u aç menü>düzenle>taşı seçenegi ile telefonuna attıgın installserver.exe dosyasını c:/sys/bin klasörüne at. ama bunları yapmadan önce telefonunu yeniden başlat.

• Beğen
Tepkiler: evroo
evroo

evroo

Üye
kısaca ilk 7 maddeyi uygula sonra xplore yükle daha öncede yüklediysen hiç farketmez sonra rompatcer açıp yamaları etkinleştir telefonu kapatmadan xplore ile installserver exe yi c/sys/bin içine at işlemin tamamdır bukadar :)

----------Eklendi @ 15:27:31 ---------- Yazıldı @ 15:25:43 ----------

önce xplore u yükle daha sonra x-plore u aç menü>düzenle>taşı seçenegi ile telefonuna attıgın installserver.exe dosyasını c:/sys/bin klasörüne at. ama bunları yapmadan önce telefonunu yeniden başlat.

kardeş ben teli kapattığımda opendll aktifliğini yitirdi yani olmadı teli işlemlerden sonra kapatıp açsa daha sağlıklı diye düşünüyorum tabi ikisinide denesin mutlaka sonuç alıcaklardır

man20

man20

Üye

tmm dediğin gibi instalserver.exe'yi c:/sys/bin 'e attım şimdi çıkış diyebilirim dimi :D

----------Eklendi @ 15:51:47 ---------- Yazıldı @ 15:47:00 ----------

1. sayfada not yazan yeri okudumda sistem dosyalarıyla işiniz olduğunda enable yapın diyorya, sistem dosyası dediği unsigned uygulamaları yükleyebilmek anlamınada geliyormu? unsigned uygulamaları yüklerken enable yapmak zorundamıyım?

fearofhell

fearofhell

Üye
helal panpa valla süper oldu

QrY!

Üye
C6-01 Belle Hacklendi sorunsuz teşekkürler..

man20

man20

Üye
​çıkabilirsin hata xplore u silebilirsin bile :D
1. sayfada not yazan yeri okudumda sistem dosyalarıyla işiniz olduğunda enable yapın diyorya, sistem dosyası dediği unsigned uygulamaları yükleyebilmek anlamınada geliyormu? unsigned uygulamaları yüklerken Open4All'ı enable yapmak zorundamıyım?

oguz0625

oguz0625

Üye
1. sayfada not yazan yeri okudumda sistem dosyalarıyla işiniz olduğunda enable yapın diyorya, sistem dosyası dediği unsigned uygulamaları yükleyebilmek anlamınada geliyormu? unsigned uygulamaları yüklerken Open4All'ı enable yapmak zorundamıyım?

orda yazılanları yaptıktan sonra rompatcher a hiç ellemiyorsun not u salla:)

BİLSEM

Üye

başka uygulama denedin mi belki o dosya bozuktur

Bir çok program denedim. Hiç biri çalışmadı ancak uygulamada her şey olağan ilerledi bir sorun olduğunu sanmıyorum.

Üst Alt