N8 Belle'ye az önce adımları sırasınca uyguladım hepsi tamam ancak unsigned uygulamaları yüklemeye çalıştığımda ''dosya bozuk'' hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
ben bitek şu 8. maddeyi anlamadım. şimdi ilk olarak installserver.exe'yi mi yükliyim telefona yoksa x-plore'yi mi? x-plore'yi kullanarak installserver.exe'yi yükle demişsin ama x-plore'ye tıkladığımda telefona kurma şeyi gelio yani önce x-plore'yi mi yüklicem telefona? nese sen tam açık ve ayıntılı bi şekilde söyleyebilirmisin sadece 8. maddeyi.

önce xplore u yükle daha sonra x-plore u aç menü>düzenle>taşı seçenegi ile telefonuna attıgın installserver.exe dosyasını c:/sys/bin klasörüne at. ama bunları yapmadan önce telefonunu yeniden başlat.
tmm dediğin gibi instalserver.exe'yi c:/sys/bin 'e attım şimdi çıkış diyebilirim dimi
önce xplore u yükle daha sonra x-plore u aç menü>düzenle>taşı seçenegi ile telefonuna attıgın installserver.exe dosyasını c:/sys/bin klasörüne at. ama bunları yapmadan önce telefonunu yeniden başlat.

tmm dediğin gibi instalserver.exe'yi c:/sys/bin 'e attım şimdi çıkış diyebilirim dimi![]()

1. sayfada not yazan yeri okudumda sistem dosyalarıyla işiniz olduğunda enable yapın diyorya, sistem dosyası dediği unsigned uygulamaları yükleyebilmek anlamınada geliyormu? unsigned uygulamaları yüklerken Open4All'ı enable yapmak zorundamıyım?​çıkabilirsin hata xplore u silebilirsin bile![]()
1. sayfada not yazan yeri okudumda sistem dosyalarıyla işiniz olduğunda enable yapın diyorya, sistem dosyası dediği unsigned uygulamaları yükleyebilmek anlamınada geliyormu? unsigned uygulamaları yüklerken Open4All'ı enable yapmak zorundamıyım?

başka uygulama denedin mi belki o dosya bozuktur