onunla ilgisi oldugunu sanmıyorum. ilk kez senden duydum böle bir sorunu en son yükledigin uygulamaları bi gözden geçir onlardan biri sorun cıkarıyor olabilir.
onunla ilgisi oldugunu sanmıyorum. ilk kez senden duydum böle bir sorunu en son yükledigin uygulamaları bi gözden geçir onlardan biri sorun cıkarıyor olabilir.
Öncelikle kişisel olarak konuyu açan arkadaşımıza ve ekip olarak Maxicepe teşekkür ediyorum. Bir sorum olacak sizlere. Şimdi ben 5800 için sorunsuz bir şekilde yükledim ve sorunsuz çalışıyor programlar. Fakat ilk defa hack yapacağım. Bu yöntem kolay geldi o yüzden denedim ama bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Yani şimdi bunları uyguladım yükledim falan telefonum hacklenmiş mi oldu? Olduysa cfw nasıl kurarım. Yardım edebilir misiniz?
Arkadaşlar belki 10 defa arkadaş yazdı bu sorunun cevabını ya.Konuyu baştan sona okusanız bilginiz olacak zaten.XPlore ayarlarına girin,Sistem ve Gizli dosyaları göster seçeneklerini işaretleyin.Hayret birşeysiniz yani.Arkadaş iyi sabrediyor yani helal olsun
Arkadaşlar belki 10 defa arkadaş yazdı bu sorunun cevabını ya.Konuyu baştan sona okusanız bilginiz olacak zaten.XPlore ayarlarına girin,Sistem ve Gizli dosyaları göster seçeneklerini işaretleyin.Hayret birşeysiniz yani.Arkadaş iyi sabrediyor yani helal olsun
Ne zamandan beri uğraşıyordum denemediğim sertifika olayı kalmamıştı
en sonunda dediğin şekilde yaptım
telefonum n96 v30 son sürüm
teşekkürler emeğine sağlık