Esendağlı
Üye
Benim de niyetim wp8 li bir lumia,nasip olursa tabii.Valla ben Symbian telefon kullanmama rağmen 2 ay önce Windows Phone bölümüne taşındım.
Sürekli orayı takip ediyorum.
Çünkü kasım ayı gibi telefonu değiştirip yeni çıkacak "Windows Phone 8"li telefonlardan birini almak istiyorum.
İlk tercihim yine Nokia olacak.
Symbian'dan umudu kestim. Nokia da bıraktı artık. Çok fazla bir yenilik ve güncelleme beklemeyin.
iyi o zaman erken öğrenecez çünkü coğu telefonun özelliklerini erken öğreniyoruz
- - - Eklendi - - -
iyi o zaman erken öğrenecez çünkü coğu telefonun özelliklerini erken öğreniyoruz
Ben symbianı bıraktığım an wp deyim,androidi sevemedim.ee nokia symbian'ı bırakırsa son kullanıcının yapacağı şey de android ve ios'a geçmek olur. yapacak bir şey yok. demirbaş olarak bazılarımız hep buradayız ama.
Android'li iyi bir model telefon alsam. İşte cepte ki üç beş kuruşu da insanın telefona yatırası gelmiyor. Hele ki adam akıllı telefonların 1500- 2500 tl civarı fiyatını ve yurt dışı fiyatının 2-3 misli olduğunu görünce...
nedense 1500 liralık telefonun özelliklerini 300 liralık tablette bulmak mümkün sim kart girişi bu kadar pahalı demek:
stabillik iyice bitti benim telefon her 2 ayda bi kapanıp açılıyo donuyl falan iyice sakatladı symbian. İos gerçekten mükemmele yakın. Bu arada wpyide unutmamak gerek.
Doğru söze ne denir,harikasınbundan 3-4 ay önceye kadar Anna-Belle konularının çokluğundan, 8-10 ay öncesinde ise Gameloft tan gelen her yeni oyun ile forumun yıkılmasından ne Android ne iOs gözü görüyordu milletin Nokia N8 ve S^3 ile yıkıyordu forumu.. Harika bir atmosferi vardı o zamanlar Nokia'nın.. N8 düşük işlemcisi ve ramine rağmen güncelliğinden, tasarımından ve kamerasından aldığı güç ile her markaya merydan okuyor Nokia'nın adeta kalesi gibi yıkılmaz bir duvar örüyordu..
Sonra N9 çıktı tam varolan ateş dahada harlanacaktı ki;
Nokia çıkıp: WP için herşeyi bitirdik diyene kadar..
Haziran ayı Symbian3 Genel/ve alt forumlarının bitiş çizgisi oldu..
O gün bugündür o megakent bir kaç sakini hariç hayalet kasaba oldu.. O kasabadaki bu yıkım felaketinden kaçan yerli halk Android ve iOs isimli büyük şehirlere taşındılar..
Şimdi onlar çalkalanıyor..
şurda bir sene bilemedin bibuçuk sene ondan sonra tizenli bi samsung cepee nokia symbian'ı bırakırsa son kullanıcının yapacağı şey de android ve ios'a geçmek olur. yapacak bir şey yok. demirbaş olarak bazılarımız hep buradayız ama.
şu forumda 7-8 aydır takılıyorum ya arkadaş hep aynı goygoya girip kavga ediyorsunuz yok nokia battı yok şu yok bu yok wp var şu var bu var artık illallah ettim yeter artık vallahi bırakın şu muhabbetleri... mesela benim neo v alacak paramda vardı ilk c7 neo v arasında kaldım neo v acayip karışık geldi elim ayağıma dolaştı sonra baktım android bana göre değilzaten bana bikaç aplikasyon yetiyorken tutupta ios e android e para dökemem sonra c6-01 ile nokia 500 ü gördüm ikiside şirin hoşuma gitti sonra c6-01 resmen orda vitrinde yanıyordu allah allah ekranı falan ele oturuşu sonra bastırdım parayı c6-01 aldım minick elimde kayboluyor he oyun mevzusuna gelince bana çok bile geliyor pek oyunla aram yok oyun oynayacaksam açarım masaüstü pc mi canavar gibi yolda belde oynanmıyorki aga burası alanya mesafeler kısa fruit ninja iyi gidiyor anca öyle batarya sorunlarımda yok gayet iyi sisteme hakimim istediğim gibi eklemeler modifikasyonlarda yapabiliyorum eski s60v5 im sağolsun onunla öğrendim herşeyi yani efediler bi cihaz alırken sorun soruşturun bi hışım uçarak gidip almayın isteklerinize göre araştırın bakın öyle alın şimdi pişmanmıyım hayır değil sadece real racing batman pes 2012 gibi oyunları görünce ağzımın suları akıyor o kadar onlarıda zaten oynamaya imkanım olsa oynayamam pek iyi değilim şu oyun mevzularında sistemim sizin o yere göğe sığdıramadığınız androidden daha stabil çalışıyor zararlı yazılım virüs gibi bi derdimde yok sisteme hakimim şuan için isteklerimi karşılıyor
bundan 3-4 ay önceye kadar Anna-Belle konularının çokluğundan, 8-10 ay öncesinde ise Gameloft tan gelen her yeni oyun ile forumun yıkılmasından ne Android ne iOs gözü görüyordu milletin Nokia N8 ve S^3 ile yıkıyordu forumu.. Harika bir atmosferi vardı o zamanlar Nokia'nın.. N8 düşük işlemcisi ve ramine rağmen güncelliğinden, tasarımından ve kamerasından aldığı güç ile her markaya merydan okuyor Nokia'nın adeta kalesi gibi yıkılmaz bir duvar örüyordu..
Sonra N9 çıktı tam varolan ateş dahada harlanacaktı ki;
Nokia çıkıp: WP için herşeyi bitirdik diyene kadar..
Haziran ayı Symbian3 Genel/ve alt forumlarının bitiş çizgisi oldu..
O gün bugündür o megakent bir kaç sakini hariç hayalet kasaba oldu.. O kasabadaki bu yıkım felaketinden kaçan yerli halk Android ve iOs isimli büyük şehirlere taşındılar..
Şimdi onlar çalkalanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?