mhizlim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Erol Abi Yanıtı Vermiş.Akıllı telefon sektörü Nokia'yı bitirdi. Eğer Windows Phone 8 planları tutmazsa, Nokia akıllı cep telefonu sektöründen çekilmek zorunda kalacak. Ancak üçüncü dünya ülkelerine normal cep telefonu tedarik etmeye devam edecek. Değişen ve gelişen dünyaya ayak uydurmayan tüm şirketlerin akıbeti Nokia gibi olacaktır.
Şahsen, Nokia gibi bir dünya devinin adım adım çöküşünün derslerde örnek olarak kullanılacağını düşünüyorum. Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Maxicep İnternet Hizmetleri'de gelişen dünya koşullarına ayak uyduracak ve bazı radikal kararlar alacaktır. Bunu yapmak bir mecburiyettir.
Ne gibi radikal kararlarAkıllı telefon sektörü Nokia'yı bitirdi. Eğer Windows Phone 8 planları tutmazsa, Nokia akıllı cep telefonu sektöründen çekilmek zorunda kalacak. Ancak üçüncü dünya ülkelerine normal cep telefonu tedarik etmeye devam edecek. Değişen ve gelişen dünyaya ayak uydurmayan tüm şirketlerin akıbeti Nokia gibi olacaktır.
Şahsen, Nokia gibi bir dünya devinin adım adım çöküşünün derslerde örnek olarak kullanılacağını düşünüyorum. Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Maxicep İnternet Hizmetleri'de gelişen dünya koşullarına ayak uyduracak ve bazı radikal kararlar alacaktır. Bunu yapmak bir mecburiyettir.
Akıllı telefon sektörü Nokia'yı bitirdi. Eğer Windows Phone 8 planları tutmazsa, Nokia akıllı cep telefonu sektöründen çekilmek zorunda kalacak. Ancak üçüncü dünya ülkelerine normal cep telefonu tedarik etmeye devam edecek. Değişen ve gelişen dünyaya ayak uydurmayan tüm şirketlerin akıbeti Nokia gibi olacaktır.
Piyasaya çıkacak yeni bir telefonun özellikleri lansman tarihine kadar nasıl sır gibi saklanıyorsa, bizim yapacağımız değişiklikleri de günü gelene kadar sadece tahmin edebilirsinizNe gibi radikal kararlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?