bulent80
Üye
-
Konu Sahibi
-
slm
ben programı kurdum ama kapak kapanınca prg de kapanıyor sadece bır sımge gozoukuyor.rıca etsem resimle anlatım yapabılır mısınız.
sagılarımla
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardeş bu dizaynı yükle kapak kapalıyken 8 adet kısa yol var yerlerini kaydıramıyorsun ama
kısa yolu değiştire bilirsin düzenle dedikten sonra değiştirmek istediğin kısa yola gelip
# tuşuna basıp yerine ekle diyoruz (dizayn yüklemek;düzenle deyip dizayn yükle diyoruz
dizaynı kopyaladığımız yere gidip diz 1 tıklıyoruz)
rar şifresi: MAXİCEP
çok Muhtesem Saol Ellerıne Saglık Ben Hemen Buldum Yukledım Ve Bu Program Manyak Bısey Ya Herkese Tavsıye Ederım Baska Programlar Varsa Benı Yonlendıre Bılırmısınız Bırde Bısey Soracam Benımtelefon ılk Aldıgımda Turceydı Format Atıldı Sımdı ıngılızce Turkce Yapamıyorum Yardım Eden Olursa Sevınırım Emegı Gecen Herkese Tesekkur Ederım
Kardeşim Bunun 6630 Içn Olanı Yokkmu?
Ayarlardan Yapalbilrsın Boşuna Dil Paketi Yüklemene Gerek Yok Yaniiiiiiiii
gdesk kart hafızasında kuruluyken telefonu dosya trasferinde bilgisayara takdığında program kapanır bilgisayardan cıkardığında gdeski tekrar çalıştırman gerekir hafıza kartını çıkarıp takdığındada aynı problem olur başkada problem çıkarmazgdesk sis-i tel hafızasınamı yoksa kartamı uygulacağım??
ben bütün sisleri karta kurdum bir şey olmaz değilmi?
dün programı indirdim. nokia n70teki etkin bekleme menüsü sandım. öyle değilmiş. program kendi acilmiyor. art alanda açık kalmıyor. bir programdan cıktığın zaman normal menü çıkıyor. pasif bir menü programı.
duyduğuma göre menüyü yan olarak kullanabilirmişiz doğrumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?