BOZKURT
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
kardeş sen çok acil hard formatı dene telefonun düzelecekti...düzelmezse hafıza kartına format at....slm kardeş.bir problemim var yapdım edersen sevinirim. 3 gün önce uzun süredir mesaj atamadığım 6600 ımı #*7370# yoluyla formatladım telefonum söylediğin gibi açılıp kapandı. normale döndü.bunda yarın saat sonra telefonumda kart değiştirdim birdahada telf açılmadı. ekran geliyor nokia yazıyor birkaç dk sonra yazı kayboluyor ama ışık yanıkkalıyor hiç birşey olmuyor. ne yapabilirim ... şimdiden teşekkürler. slm
bildiğin başka bir çözüm yolu...paylaşırsan sevinirizArkadaşlar Arkadaşı Kötülşemek Istemem Ama O ımeı Bulma şeyine ımıe Lerinizi Yazmayın Telefonları Kopyalıyolar Ceptemsn Dede Var Bu
kardeş sen çok acil hard formatı dene telefonun düzelecekti...düzelmezse hafıza kartına format at....
dedneyeyim teşekkürler kardeşim sağolasın... slm
--------------- Ekleme ---------------
yaptım ama olmuyor nokia yazısı geliyor hiçbir tuş işlemiyor. daha ne yapabilirimm .slm
sen bi servise uğraaynı nokia yazısı geliyor tuşların ışığı sönüyor sanırım tuşlar aktif değil. başka ne yapabilirim
kardeş geçenlerde başka bir yerden şu yolla telefonum açıldı normale döndü sayılır şebeke problemi hariç ..... lazım olan arkadşlara duyurulur yeşil tuş * 3 ve üstten açma tuşu....... hadi hayırlısı slmlar
kardeş telefonun markası ne sırayla basmayacan tuşilara hepsine aynı anda basmayı dene...tuşlara basmanın sırası veya süresi çok önemlimi bilmiyorum ama her şekilde defalarca denedim ancak sonuç alamadım. sanırım bir telefoncuya gitmem gerekecek yardımlarınız için teşekkür ederim
*,3,yes,on-off en az 5 saniyeden fazla basılı tut ve bekle sonucu tekrar söle...hafıza kartı ve sim kartı çıkarttmana gerek yok çıkarırsan telefon ingilizce olur...abi nokia n95 kullanıyorum hepsine aynı anda basıyorum ancak format başlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?