Symbian Telefonlarına Format Atmak

Sponsorlu Bağlantılar

kartal_murat

Üye
PAylaşım için teşekkürler Çok işime yaradı

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
kardes cok sağol ya cok ihtiyacım vardı :)

farmer

Üye
süper desem sayenizde çok şey öğreniyoruz çok çok saolun arkadaşlar

sespei

Üye
cok saol ya sonunda hallettım bu problemı saol

ohadiyorum

Üye
GecenLerde bu yazı lazımdı buLamıodum. SagoLasınn :) ii oLduu

hsyn73

hsyn73

Üye
Yardııım!!!
Arkadaşlar benim n 73 hiç açılmaz oldu hard formatta işe yaramıyor. Ekrana nokia nın logosu geliyor ama tel açılmıyor. Yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

aysun_18

Üye
benim telefonum 6300 güvenlik kodunu unuttum ve tulardada güvenlik var hiç bi işlem yapamıorum tel kapalıyken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak yaptım ama hiç bişey olmadı sorun devam ediyoo yardım edin lütfen

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim telefonum 6300 güvenlik kodunu unuttum ve tulardada güvenlik var hiç bi işlem yapamıorum tel kapalıyken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak yaptım ama hiç bişey olmadı sorun devam ediyoo yardım edin lütfen
basıp bırakmayacaksın basılı tutacaksın

HarbiANKARALI

Üye
Tesekkürler arkadaşlar format attım benım telefona sürekli kapanıp acılıyodu kendiliğinden umarım işe yarar.

attack21

attack21

Üye
eyv çok saolsaın :D :)

pc_man

Üye
SAYGILAR eline saglık (pc_man)

mustione

Üye
tşkler dostum işe yaradı

schumici

schumici

Üye
ellerine sağlık birader

lyon_69

lyon_69

Üye
süpersin teşekkürler

sercan arıkan

sercan arıkan

Üye
yaw bndn solemesi, cok zorda kalmadıkca format atmayn,zararnz buyuk olr habernz olsn

esarda

esarda

Üye
sagolasın çok iyi oldu

erd_erd

Üye
öncelikle paylaşım için teşekkürler.n95 8gb sahibiyim,telefona versiyon güncellemesi yaptıktan sonra uygulamaları tekrar yükledim ancak nokia maps yüklenmedi,telefonu her açtığımda "yükleniyor" diyor daha sonra yüklenemiyor.soft format attım bi faydası olmadı,yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden teşekkürler

onder_17400

Üye
teşekkürler saol

pesimistyle_

Üye
Çok teşekkürler güzel paylaşım olmuş

halitmilli

Üye
ulan helal olsun be manyak bişeymiş çok saol iştebudur yaw

Üst Alt