Symbian Telefonlarına Format Atmak

Sponsorlu Bağlantılar

gökhan8

gökhan8

Üye
cok sagol..

qrhun919

qrhun919

Üye
tşk bu gzl paylasımın için:oke:

mirootall

Üye
First, thank you for the programme
Secondly, I can not understand the language of the Forum
Please add the English language to the Forum
Thank you

ufukcanba

Üye
sağol kardeş işe yaradı

orci.08

Üye
bende 6080 var her yolu denedim olmadı *#7370# yaptım gene bişe yok güvenlik kodunu da unuttum napmam nasıl format atmam gerek lütfen yardım edin

ingiliz

ingiliz

Üye
saol arkadasım dedıkelrınden 1. yontemi denedim ise yarıo n72 kullanıyorum sorunu olan varsa denesın

mami23

mami23

Üye
peki n91 de hdd yede format atarmı bu soft format

hijcp

Üye
bilgi için sagolasın

madness

Üye
eline saglik kardes

akrepppkralll

Üye
ya arkdşlar bn güvenlik kodumu bi aralar deiştirmiştim şimdi unuttum napabilirim

chacha

chacha

Üye
Kardeş. Güzel Olmuş ELine Sağlık.
1. yöntemde güvenlik kodunu girerek format işlemini tamamlayın kısmında güvenlik kodu telefonun kodumudur yoksa pin kodumu biraz açıklayıcı olursan sevinirim...

bay_san

Üye
Symbian işletim sistemine sahip telefonlarda

"soft format"
ve
"hard format"

olmak üzere 2 çeşit format işlemi vardır.

1) Soft Format

Eğer telefonunuz sürekli sistem hataları veriyorsa, istem dışı kapanıp açılıyorsa, yüklemiş olduğunuz uygulamalar normal dışı çalışıyor yada hiç çalışmıyorsa vs.. Telefonunuza soft format atarak telefonunuzu ilk aldığınız zaman ki ayarlara geri çevirebilirsiniz. Soft format fabrika ayarlarına dön gibi değildir. Fabrika ayarlarına dön yapıldığında sadece profiller orjinal ayarlara dönmektedir. Ancak format attığınızda telefonunuzun hafızasındaki herşey silinecek. Telefon defteri, mesajlar, erişim noktaları...

Format Yöntemi: Telefon açık iken *#7370# yazın. Ekrana "Tüm orjinal ayarlar geri yüklensin mi? Telefon kapanıp açılacak" uyarısı gelecektir. Evet seçeneğini seçtikden sonra güvenlik kodunu girerek format işlemini tamamlayın. Ortalama format süresi 2 dakidadır.

2) Hard Format

Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa veya güvenlik kodunuzu bilmiyorsanız hard format atarak telefonunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

Format Yöntemi: Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.

Not: Bu işlemleri yapmadan önce bataryanızın en az yarısının dolu olmasına dikkat ediniz...

bilgi için teşekkürler ben hard format atmak zorunda kaldım n73 üme yalnız şarjdada olmaması lazım arkadaşlar

cincellat

Üye
yha bn güvenlik şifremi unuttum snn dediin gibi hard yapmaa çalışıom olmuo yardım tel 3500 yardım lütfen çok önmeli

iso206

Üye
arkadaşlar u600 telefonuma nasıl format atabilirim

kobe0823

kobe0823

Üye
teşekkürler, paylaşıma dewamm:oke::thumbup:

commodore_64_35

Üye
ya 3660 için napmak lazım yardım ltfn yaa

dufy276

dufy276

Üye
saol güzelmiş bu yntemle telefonum daha hızlandı

chex

Üye
eywallah kardeş

ogame_can1

Üye
ben bilgi göremedim

last_shout

last_shout

Üye
sgol kardeş nokia olmayıp başka simbian telofonda oluyomu buu ?

Üst Alt