iyi baktın mı görürsünben bilgi göremedim
kardeş soft format fabrika ayarlarını geri döndürür...yha hard fıormat daha mı iyi?
36xx geçerli değil dostum *#7370# yöntemini tavsiye ederim hafıza kartınada format at telefonun düzelirya 3660 için napmak lazım yardım ltfn yaa
ikiside geçerli ama nurani ,cmert ve nadiren yazılımlarını yüklemişsen soft format işe yaramaz attığın an telefon kapanır...Siemens SX1 içinde geçerlimi _?
acil hard format dostumabicim 6600 kapandı açılmıyor teli açınca nokıa logosu geliyor sonra pini soruyor pini yazmadan tel kapanıyor yeniden açılıyor gene aynı devam ediyor ne yapabilirim yardım edermisiniz çok acil
n73' e hard format atarken *-3-yes-power tuş bileşimini nokia yazısı görünene kadar basılı tutunsaol arkadaşımda n73 e nası atcazz bu yöntemleri bi çok kişi bilio
güvelik kodu dostumKardeş. Güzel Olmuş ELine Sağlık.
1. yöntemde güvenlik kodunu girerek format işlemini tamamlayın kısmında güvenlik kodu telefonun kodumudur yoksa pin kodumu biraz açıklayıcı olursan sevinirim...
Arkadaşlar Nokia Güvenlik Kodu'nu unuttunuz yada bilmiyorsunuzya arkdşlar bn güvenlik kodumu bi aralar deiştirmiştim şimdi unuttum napabilirim