Symbian Telefonlarına Format Atmak

kerso

Üye
tesekkurler kardeim yararlı bilgiler

kavak

Üye
sağol arkadaşım bana lazımdı teşekkürler

CeNq

Üye
teşekkürler...

teşekkür ederik emeene saglik

esenkral

Üye
sagolasın kardeş

--------------- Ekleme ---------------

slmlar emeğine sağlık sağolasın kardeşim başarılarının devamına esenkral...

apron

Üye
Selamın Aleküm

--------------- Ekleme ---------------

benim nokia 6300 telefonum var dediniz gibi *KARE 7370 KARE YAPIYORUM AMA EKRENA YAZI GELMİYOR YARDIM..

frht92

Üye
s.a beyler bnde 6600 a Hard Format atıcam ama tel kapalıyken *,7 sora da yeşil tuşa basıom(yes'e) tel. i açma tuşuna basıom bi icraat olmuo wallahi şunu tam açıklayabilecek birisi warmı ?

yuunuuse

Üye
paylaştığınız herşey süper teşekkürler maxicep

emrah_a

Üye
2 sorum olacak
1. Soft fotmattaki gerekli güvenlik kodunu nasıl öğrenebiliriz. bende orjinal kutulu Nokia e65 var, kutumun üzerinde yazan imei numarasının yanıda B harfinin üzerinde yazan <-0022807 kodu güvenlik kodumudur? soft format atınca telefonu ilk aldığım zamanki (adobe reader, office, real player gibi yazılımlar) silinir mi ?
2. Hard format atınca telefonun orjinal halindeki içerisinde olan yazılımlarıda (adobe, flash, real player gibi) siliniyormu?

teşekkür ederim...

toress01

Üye
aman dikkat edin format sırasında sarj biter yada eliniz no tuşuna degerse atın tlf çope...

eyw saol bende onu arıyodum allah razı olsun

hunterr

Üye
n73 telefonum var hard format çektim ama telefondan bazı özellikler gitti sesi azaldı ne yapabiliriz

BuRacK

Üye
saol bide kilitli hafıza kartına nasıl format atabilirim şifresinide bilmiyorum ne yapmam gerekir..

bu da cok faydalı bir bilgi cok tesekkur ederim

teşekkürler.gerçekten çok işime yaradı

ABCDEFG

Üye
*#7370# ile format atarken kilit kodu istiyo kilit kodu bilmeyenler napıcak