Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian Telefonlarına Format Atmak
Sponsorlu Bağlantılar
lap2
Üye
hocam orda sadece bir no çıkıyor tel nosu gibi bir şey ama olmuyor denedim yöntem fess....
h-i-v
Üye
üstadlar ben yazılım güncelleme ile nokia software updater ile yazılım güncelleme yapıyordum. ne oldu anlamadım e65 telefonum bi kapandı bidaha açılmıyor. ışık dahi gelmiyor. ne yapmalıyım
palalevent
Üye
Sayin Arkadasim Bu aciklayici Bilgi icin sag ol Gercekten ise yaradi
zadican
Üye
Sagol kardes
selahattin6161
Üye
ben her ıkısınıde denedım olmuyor hele soft reset sadece ekran işiğini değiştırıyor dığer tum ayarlar aynı kalıyor bır yardımcı olun
bora_16
Üye
eyvallah kardeş
suleymancicek
Üye
teşekkürle moruk süper şeyler yazmışşın atana rahmet...
Lion's Claw
Tesekkrler!! O siteyi bilmiyordum
reyol
Üye
hocam eline sağlık sağolasın yaaaaaaaaaaa çok işimi gördü
pabeda
Üye
teşekkürler yardımcı oldunuz
apo21216
Üye
mrb arkadaşlar çok özür dilerim. herkes sorunlarından kurtuluyor ben bu anlatıklarınızın hepsini yapıyorum ama hiç bi sonuca varamıyorum lütfen yardım edin yada neden anlatılanların aynısını yaptığım halde sonuç vermiyor .şimdiden teşekürlerimi sunuyorum.lütfen acil cevap arkadaşlar
MAXİMUM101
Üye
tşkkr emeğine sğlık
handi95
Üye
Saol Bozkurt kardesim bende NOKIA 6670 teli acarken NOKIA yaziyor Bir KAC Defa Sonra Kapaniyor ne olur BUNA bir YOL Bul Sana cok duaci olurum
asdugew
Üye
saolll
ERSEN-22
Üye
bilgi için teşekkür ederim ama anlattıklarını uyguladıgım halde çıkan güvenlik kodunu tel kabul etmiyor.yinede sagol...