weryansin
Üye
İnşAllah gelir ancak iki sorun var;
1- Benim mesaj yazma numaram 66678 di 1 saat sonra baktım numara değişmiş 66680 olmuşbu nasıl oluyor
2- sertifika alan arkadaşların bazıları sertifika almış olmalarına rağmen programları fulliyemediklerini yazıyolar yoksa bu sertifikalar sallamamı???
arkadasim bende de ayni sey oldu benim de post numaramda değişiklik olmus.önce sildiklerini ve işleme almadiklarini sandim ama bir iki sayfa ileri gidince buldum ama numara değişmişti.ben bunun onemli oldugunu dusunmuyorum cok fazla oynama olmuyor zaten.4gunde 19 post ileri alinmiş benimki. su anda 50000 kusurdeler.
birde bazi arkadaslar sertifika almak için enaz 5 yada 10 mesaj gerektiğini yazmişlar. ben soyliyim 5 mesaj yeterli bir sertifika indirmek için.her mesaj 1 coin dir ve sertifikayi 5 coin e alabilirsiniz.eğer coin yoksa indiremezsiniz cer dosyasini. hata verecektir indirmek isteyince.
arkadasim ayrica sertifika almak demek programi full kullanacagın anlamina gelmez. sadece o programi cep telefonuna yukleyebilecein anlamina gelir yani. c.r.a.c.k. gerekecektir gene.
bu nasıl oluyor
Bu arada merak ettiğim bu sertifikayı indirince bunu bütün uygulamalr için kullanıp kullanamayacağımız. Ful sürüm olup olmadığı bu aşamada çok önemli değil yeterki bu yol çalışıyor olsun ve programları görelim. İşimize yarayacak şeyler olursa bir şekilde cracklerini bulabiliriz sanıyorum.