Symbian(s60 3rd)OS9 Telefonlar İçin Sertifika Alma [Maxicep Farkıyla TR' de İlk]

Sponsorlu Bağlantılar

weryansin

weryansin

Üye
İnşAllah gelir ancak iki sorun var;
1- Benim mesaj yazma numaram 66678 di 1 saat sonra baktım numara değişmiş 66680 olmuş:bilmem: bu nasıl oluyor
2- sertifika alan arkadaşların bazıları sertifika almış olmalarına rağmen programları fulliyemediklerini yazıyolar yoksa bu sertifikalar sallamamı???

arkadasim bende de ayni sey oldu benim de post numaramda değişiklik olmus.önce sildiklerini ve işleme almadiklarini sandim ama bir iki sayfa ileri gidince buldum ama numara değişmişti.ben bunun onemli oldugunu dusunmuyorum cok fazla oynama olmuyor zaten.4gunde 19 post ileri alinmiş benimki. su anda 50000 kusurdeler.
birde bazi arkadaslar sertifika almak için enaz 5 yada 10 mesaj gerektiğini yazmişlar. ben soyliyim 5 mesaj yeterli bir sertifika indirmek için.her mesaj 1 coin dir ve sertifikayi 5 coin e alabilirsiniz.eğer coin yoksa indiremezsiniz cer dosyasini. hata verecektir indirmek isteyince.
arkadasim ayrica sertifika almak demek programi full kullanacagın anlamina gelmez. sadece o programi cep telefonuna yukleyebilecein anlamina gelir yani. c.r.a.c.k. gerekecektir gene.

metalmen

metalmen

Üye
arkadasim bende de ayni sey oldu benim de post numaramda değişiklik olmus.önce sildiklerini ve işleme almadiklarini sandim ama bir iki sayfa ileri gidince buldum ama numara değişmişti.ben bunun onemli oldugunu dusunmuyorum cok fazla oynama olmuyor zaten.4gunde 19 post ileri alinmiş benimki. su anda 50000 kusurdeler.
birde bazi arkadaslar sertifika almak için enaz 5 yada 10 mesaj gerektiğini yazmişlar. ben soyliyim 5 mesaj yeterli bir sertifika indirmek için.her mesaj 1 coin dir ve sertifikayi 5 coin e alabilirsiniz.eğer coin yoksa indiremezsiniz cer dosyasini. hata verecektir indirmek isteyince.
arkadasim ayrica sertifika almak demek programi full kullanacagın anlamina gelmez. sadece o programi cep telefonuna yukleyebilecein anlamina gelir yani. c.r.a.c.k. gerekecektir gene.

Kardeş teşekkürler samimi olarak söylüyorum hiçbir sitede senin gibi açıklama yapan olmadı sağolasın benimde okumak istediklerim bunlardı:oke:

aliucgul

Üye
marka model yazmayı unuttum bi şey olurmu acaba

omerist

Üye
beyler sertifikamı bugün aldım.. emeği geçen herkese teşekkürler.....

theahbab

theahbab

Üye
Teşekkürler Arkadaşlar,
Az önce bende bu verilen siteden Imei nomu bıraktım ve arkadaşın dediği gibi 5-6 mesajda yazdım. Yeterli olacağını söylemiş. Bakalım gelecek mi hergün kontrol ederim artık :) Bu arada merak ettiğim bu sertifikayı indirince bunu bütün uygulamalr için kullanıp kullanamayacağımız. Ful sürüm olup olmadığı bu aşamada çok önemli değil yeterki bu yol çalışıyor olsun ve programları görelim. İşimize yarayacak şeyler olursa bir şekilde cracklerini bulabiliriz sanıyorum.
Emeği geçen herkese sevgiler saygılar.
Teşekkürler:oke:

masumfirari

Üye
az once aldım sertıfıkamı..tesekkurler maxicep ailesi:) bu arada ilk yazdıgınız mesaj nosu yeterlı.daha kullanmadım ıns ıse yarar..birşeyler satın aldım sertıfıkayı ındırırken ama ne aldım bılmıorum walla .)))

kocari61

Üye
bilen yok mu key file sifresini??
ne yazmamiz gerek??

dalgicc

Üye
bozkurt dostum çok sağolasın inş alıcam sertifikayı.tekrar çok sağol:)
sende inşallah alırsın sertifikayı mesaj numaranı ii takip et

dalgicc

Üye
tamam takip ediyorum

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
msj numaramı biliyorumda bu takip olayı nası olucak arkadaslar bilgi werirmisiniz pek anlamadım link felan werin birde werilmiş yada werilen sertifikaları nerde görücez :S şimdiden thanx ;)

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
msj numaramı biliyorumda bu takip olayı nası olucak arkadaslar bilgi werirmisiniz pek anlamadım link felan werin birde werilmiş yada werilen sertifikaları nerde görücez :S şimdiden thanx ;)

kardeş burada bulunan mavi yazılı olan yerde senin msaj numaran olacak imei numaranu verdikten son o numarayı aklıneda tut ve ilk sayfadaki reimlere ii bak ve yazıları tekrar oku umarım işe yarayacaktır

sametokumus

Üye
Bu akşam bende girdim sıraya. eğer alabilirsem muazzam olucak yoksa bu sertifika işi iyice canımı sıktı.

Mustafa kardeş ellerin dert görmesin klavyene sağlık

bergamali85

Üye
Ya ben aldım ama nasıl calıştıracağım ben bu sertifikayı.Ardasın Orjinal symbiansinged den alınan serfitika var bana iki tane dosya verdi ''OPDA-2008-04-06_1.KEY'',''OPDA-2008-04-06_1 Güvenlik sertifikası.bu iki dosyayı aldım arkaşın orjinal signed dosyasi içindekilerle değiştirdim ama yinede yapamdım.Nasıl oluor bu olay.Aldık ama daha bi daha kullanmak nasıp olmadı??

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bugün kendim denedim sertifika olayını bizzat n73 telefona ve irremote programını signed yaptım sertifika işlemi sorunsuz çalışıyor.eğer arkadaşlar bana soracak olursanız diğer yolları boşverin en sağlamı bu çünkü birkere sertifika alıyon ve onunla istediğin kadar programı signed yapıp telefonuna atabilirsin...

theahbab

theahbab

Üye
arkadaşlar bu siteden ben de sıraya girdim ama herhangi belirli bir gün sayısı var mı? ben ayın 4 ünde vermiştim imei numara mı ama hala verdiğim tarihi ve yeni yeni eklenen günlük tarihleri kontrol ediyorum hala imei numaramı o listelerde göremiyorum. garanti olsun diye hergün eklenen listelerin içinde arıyorum ama hala yok. size kaç günde çıktı bu cer dosyası ? ben mi acele ediyorum acaba yada yanlış bir yerimi takip ediyorum.
siteden anladığım kadarı ile bizim hangi nolu mesajla yazdığımız önemli değil mesela benim 64 ama işlemi tamamlanan imei numaralarını ilk girilen sayfada tarih tarih yayımlıyorlar ve anladığım kadarı ile hangi gün yaptılarsa o günkü tarih ile yayımlıyorlar.
Şimdi birkaç soru sorayım;
1- bizim açtığımız mesajın numarasının önemi nedir?
2-eğer işlemi tamamladılarsa benim dediğim yerdeki tarihlerin altından mı takip edeceğiz?

zaten bu ikisi arasında karmaşa var. eğer tarihlerin altından verilen işlemi tamamlanmış noların içinde bizim numaramız varsa altında verilen dosyayı indireceğiz. tabi eğer bu şekilde ise benim açtığım mesaj numarasına ne gerek var? eğer bunun dışında birşey varsa ve ben yanlış yapıyorsam lütfen açıklarsanız sevinirim.
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

mımm şimdi verdiğin resimden anladım bu mesaj numarası olayını :) tamam. örnek resimdeki tarih 18.03 ve mesaj numarasına göre hangi 18.03 tarihinde olduğunu bulmak adına kolay olsun diye....tamam şimdi oldu... ve ben de yeni bir serinin içerisine açmışım herhalde. mesaj numaram 64 olduğuna göre ya başka bir yerde arayacağım yada onlar yeniden başlayan bu seriye geçtiklerinde cer dosyasını edineceğim....şimdi biraz daha iyi oldu anlama adına :) çok teşekkürler

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu siteden ben de sıraya girdim ama herhangi belirli bir gün sayısı var mı? ben ayın 4 ünde vermiştim imei numara mı ama hala verdiğim tarihi ve yeni yeni eklenen günlük tarihleri kontrol ediyorum hala imei numaramı o listelerde göremiyorum. garanti olsun diye hergün eklenen listelerin içinde arıyorum ama hala yok. size kaç günde çıktı bu cer dosyası ? ben mi acele ediyorum acaba yada yanlış bir yerimi takip ediyorum.
siteden anladığım kadarı ile bizim hangi nolu mesajla yazdığımız önemli değil mesela benim 64 ama işlemi tamamlanan imei numaralarını ilk girilen sayfada tarih tarih yayımlıyorlar ve anladığım kadarı ile hangi gün yaptılarsa o günkü tarih ile yayımlıyorlar.
2-eğer işlemi tamamladılarsa benim dediğim yerdeki tarihlerin altından mı takip edeceğiz?

zaten bu ikisi arasında karmaşa var. eğer tarihlerin altından verilen işlemi tamamlanmış noların içinde bizim numaramız varsa altında verilen dosyayı indireceğiz. tabi eğer bu şekilde ise benim açtığım mesaj numarasına ne gerek var? eğer bunun dışında birşey varsa ve ben yanlış yapıyorsam lütfen açıklarsanız sevinirim.
teşekkürler

mımm şimdi verdiğin resimden anladım bu mesaj numarası olayını :) tamam. örnek resimdeki tarih 18.03 ve mesaj numarasına göre hangi 18.03 tarihinde olduğunu bulmak adına kolay olsun diye....tamam şimdi oldu... ve ben de yeni bir serinin içerisine açmışım herhalde. mesaj numaram 64 olduğuna göre ya başka bir yerde arayacağım yada onlar yeniden başlayan bu seriye geçtiklerinde cer dosyasını edineceğim....şimdi biraz daha iyi oldu anlama adına :) çok teşekkürler
umarım öledir en kısa zamanda sertifikanı alma dileği ile...:pro:

bergamali85

Üye

teşekkürler

Kardeşim biraz sabret gelir zamanla.ona bakarsan ben 10 gün bekledim.4 gün ne olacak
Bu arda bende sertifikayı aldım ve sorunsuz calısıo.Merak ettim bişey var bu sertifikanın belli bi süresi varmı.Aldığım sertifika ne sona erecek???

Üst Alt