Symbian(s60 3rd)OS9 Telefonlar İçin Sertifika Alma [Maxicep Farkıyla TR' de İlk]

Sponsorlu Bağlantılar

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar siteye üyelik isteyenler:

• mail adresi

• nick

• telefon markası

• imei numarası
bunları yazsınlar en kısa zamanda herkesle ilgilenilecektir...

not:sadece bu işi yapamayanlar lütfen.
..:nono:

freelion

Üye
mesaj yazmak için çince karakterlerin arasında LATİN harfleri ile S60 yazısı göze çarpıyor. tıkla o pencereyi aç. onun içindeki konuları yeni pencere veya sekmelerde açarak her birine "thanks" yaz yeter.
umarım işine yarar...

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mesaj yazmak için çince karakterlerin arasında LATİN harfleri ile S60 yazısı göze çarpıyor. tıkla o pencereyi aç. onun içindeki konuları yeni pencere veya sekmelerde açarak her birine "thanks" yaz yeter.
umarım işine yarar...
:oke:

omer3

Üye
arkadaşlar herhalde bu sitede sertifika vermeyi durdurdu çünkü daha 35520 nolu mesaj da bekliyor dünden beri tık yok yanii:bilmem:

volpan

volpan

Üye
ben burada sertifikayı indirdim indirdiğim proğrm yani sertifika verecek proğramda japonca proğramın açtığı site japonca biz bunu nasıl yapacaz başaran bi arkadaş varsa yardım etsin lütfen

saygılar

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bu iş boş olsa okadar kişi yığılmazdı ama verdikleri proğramda çince proğramdan sertifikalacağımız sitede yani çince bilmeden mümkün değil sertifikalama yapmak indirdim ama sertifika nasıl alınıyor onu bulamıyorum

bu sertifika olayını çözmenin daha kolay bi yolu var mesela telefon trial versiyon olarak 15 gün kullanım veriyor ya işte o süre dolduğunda tekrar nasıl başa alacağımızı bilsek sorunu halletmiş oluruz bilen yardım etsin lutfen

omer3

Üye
ben burada sertifikayı indirdim indirdiğim proğrm yani sertifika verecek proğramda japonca proğramın açtığı site japonca biz bunu nasıl yapacaz başaran bi arkadaş varsa yardım etsin lütfen

saygılar

arkadaşlar bu iş boş olsa okadar kişi yığılmazdı ama verdikleri proğramda çince proğramdan sertifikalacağımız sitede yani çince bilmeden mümkün değil sertifikalama yapmak indirdim ama sertifika nasıl alınıyor onu bulamıyorum

bu sertifika olayını çözmenin daha kolay bi yolu var mesela telefon trial versiyon olarak 15 gün kullanım veriyor ya işte o süre dolduğunda tekrar nasıl başa alacağımızı bilsek sorunu halletmiş oluruz bilen yardım etsin lutfen

arkadaşım bizim çinceyle bir işimiz olsaydı haklısın ama biz sadece çince bir siteden sertifika indireceğiz bize o lazım ondan sonra proları pc de halledeceksin o kadar yani çinceyi unut...:oke::oke:

D-HAN

D-HAN

Üye
arkadaşlar ben sertifkamı aldım:D:D:D:D:D
darısı sizlere:D

masumfirari

Üye
50917 . olarak mesaj attım.denedım sanıyede uc yenı gırdı oluor.sıra bıze ne zaman gelır acaba ?=

drkayzer

Üye
5gün felan sürüyor ortalama

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben mesela serifikamı 2 günde almıştım ama şimdi talep arttığı için ne zaman iner onuda bilmem

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
u need to the following link:

and u'll get ur key and cert file after one day...

Bu linki takip etmen gerek :

ve bir gün sonra sertifikan ve key'i alacaksın

diyoooo:deal:

imperious58

Üye
Arkadaşlar Ben 1 Hafta Önce Başvuru Yapmıştım.. Şimdi Sertifikamı Yayınlamışlar Ama Bir Türlü İndiremiyorum Bunu.. Çincede Bilmiyorum.. Rar Dosyasına Tıklıyorum Ama Durmadan Başka Bi Sayfa Açıyor.. Bi Yardımcı Bulunun Bana.. Form Numaram 36464.. Biri Sertifikayı İndirip Buraya Koyabilir mi.. ??

toprakumit

toprakumit

Üye
Abi bu çok karışık ya zamanım yok benim... Bunlarla uğraşamam ;) kolay bişiler yokmu daha:)

ramezangundogdu

Üye
ya ben yenıyım s e p990i war hiç bir oyun we program atamıyoum yardım lutfen bu konularda iii deelim acil cvp beklıyorum

tayfundemir6767

tayfundemir6767

Üye
sağol

çok işime yaradı

pitbull_love

pitbull_love

Üye
umarım geç kalmış değilizdir :)

KaZAaRa

Üye
çince çok kişi bilmiyor..

şöyle bi kolaylık denesinler..

translate.google.com

adres bölümüne sitenin adresini yazın.. dil olarakta çince den ingilizceye deyin.. ingilizce bilirseniz çözersiniz..

kocari61

Üye
ben sertifikami aldim ama signed yaparken pasword gelen yere ne yazcagiz
bilen var mi ??

yoksa kafadan mi uyduracagiz

Üst Alt