Symbian(s60 3rd)OS9 Telefonlar İçin Sertifika Alma [Maxicep Farkıyla TR' de İlk]

Sponsorlu Bağlantılar

imperious58

Üye
arkadasim sinirlenme önce telefonunun modeline göre programlar secmelisin yani isletim sistemi ne ise ona uyumlu programlari yüklemelisin gerisi cok zor degil bu sertifikalama isini her programda kullanmiyorsun lazim olanprogramlarda uygulamak gerekiyor navigation programlari falan

kardeş iyi yazmışsın hoş yazmışsında bazı programlar değil hiç bi tane ykleyemiyorum.. bana bi kaç program ismi söylesene sana zahmet yükleyebileceğim ?
veya sen şu olayı bana daha aşık anlatsana msn den.. » starmuco € hotmail . com

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ya bu setifika işi iyice sinir oldu satacam bu nokia teli

fserbest

Üye
eline sağlık...

kocari61

Üye
kardeş iyi yazmışsın hoş yazmışsında bazı programlar değil hiç bi tane ykleyemiyorum.. bana bi kaç program ismi söylesene sana zahmet yükleyebileceğim ?
veya sen şu olayı bana daha aşık anlatsana msn den.. » starmuco € hotmail . com

ekledim seni msn e kardes ben pek firsat bulamiyorum ama bulursam yardimci olurum sana

kozluca21

kozluca21

Üye
Arkadaşlar Bu lanet Sertifika Olayı Nedir Anlamadım Gitti.. Nokia E51 Telefon Aldım Ve Bu Sertifika İşlemiyle Başım belada.. telefonu Kaldırıp Kıracağım Bu Gidişle.. Ne Program Yükleyebiliyorum Ne Tema Ne Bi Başka Bi B**... Biri Kısaca Bu Sertifika Olayının Neye Yaradığını Yazabilir mi ? Sertifika Aldığımızda Bütün Programları Artık Sorunsuz Atabiliyormuyuz Telefona? Yoksa Her Bir Program için Sertifika Felan mı Alınması Lazım...

Acil Yardım Bekliyorum!!
kardeşim öncelikle os 9.1 v3 e uyumlu programlardan beğendiğini indir sonra programı kurarken bi çoğu sana SÜRESİ GEÇMİŞ SERTİFİKA uyarısı verecektir işte bu noktada sen ayarlara oradanda zaman ayralarına girip tarihi geri alıyorsun örneğin önce 5 ay geri al olmazsa 8 ay olmazsa 1 yıl mutlaka olacaktır programı yükledikten sonra tarihi eski haline çevirebilirsin kısacası her sertifikanın bir başlangıç birde bitiş tarihi vardır bu tarih ortalama 5-6 aydır bizede bu 5-6 aylık oranı tutturmak kalıyor paylaşıma devam...

toprakumit

toprakumit

Üye
The Bozkurt Emeğine sağlık Kardeşim!!!
_____________________________________Maxicep Ailesinden Sevgiler!!!

kocari61

Üye
cinliler iyi calisiyor bu arada bu hizla giderseler bütün dünyada sertifikasiz olan kalmaz heralde, tabi bi aksilik cikmazsa :)

D-HAN

D-HAN

Üye
ben almak için girdim ama 10 mesaj yazmayı unutmuşum bi daha gönderdim bugün
mesaj nom:44545 unutmiyim diye buraya yazdım :D

omerkarakaya

Üye
arkadaşlar ben 3 gün önce indirdim sertifikayı...
gerçekten işe yarıyor....
bence elinizi çabuk tutun....

CaNNiSaR

CaNNiSaR

Üye
Teşekkürler The Bozkurt emeğine sağlık sayende sertifikayı aldım :oke:

icep

icep

Üye
paylaşım için teşekkürler...

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sertifika alan arkadaşlarımıza sertifikalara hayırlı olsun inşallah işlerine yaramıştır...
alamayan arkadaşlar için ve almayı düşünen arkadaşlarda ellerini çabuk tutsunlar çünkü buna da bir çözüm yolu bulunacağı bazı forumlarda dolşıyor tekrar hayırlı olsun...

D-HAN

D-HAN

Üye
üstat sen sertifikanı alabildinmi?

CaNNiSaR

CaNNiSaR

Üye
Sertifika alan arkadaşlarımıza sertifikalara hayırlı olsun inşallah işlerine yaramıştır...
alamayan arkadaşlar için ve almayı düşünen arkadaşlarda ellerini çabuk tutsunlar çünkü buna da bir çözüm yolu bulunacağı bazı forumlarda dolşıyor tekrar hayırlı olsun...

Çok teşekkür ederim evet sertifikamı aldım ve gerçekten işe yaradı :oke::yuru

drkayzer

Üye
arkadaşlar sonunda bende yapabildim işe yarıyor gerçekten sonunda şu sertifika belasından kutulduk oh bee:pro: bozkurt kardeşimede sonsuz teşekkürler:yuru:yuru

omer3

Üye
bozkurt arkadaşım çok teşekkürler bizi lanet symbiansigned ten kurtardığın için sana minnettarız emeğine sağlık arkadaşım çok güzel bir çalışma inşallah sertifika alabilirim saygılarrrr.:oke::oke::oke::oke:

Johny6

Üye
ya sıteden hıcbısey anlasılmıyo tam olarak nerelere basıcaz ımeı numarasını bugun verdm ama sertıfıka verselr bıle nası bulacagımı anlamadım kusura bakmayın çincem biraz zayıfta :D

hgecer

Üye
slm arkadaslar kafama takılan soru su ....Cinliler Nokialari kopyalamak icin IEM nolarını topluyor olmasın ...... yapan varmı aranızda cevap beklıyorum tesekurler ...

volpan

volpan

Üye
ya kardeşim site japoncamı çincemi nereden foruma girip mesaj atacaz onlarıda göstermelisin herkezi kendinin anladığuı gibi algılama sizler zekaca uçmuş insanlarsınız rica ediyorum mesajı nasıl atacağımızı söyleyin

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
slm arkadaslar kafama takılan soru su ....Cinliler Nokialari kopyalamak icin IEM nolarını topluyor olmasın ...... yapan varmı aranızda cevap beklıyorum tesekurler ...
kardeş o işi onların yapacağını sanmıyorum niye diecek olursan o işe türklerden başkasının kafası çalışmaz....:oke:

Üst Alt