cok guzel olmus anlamak cok kolay ama pm sana gonderemıyorum
--------------- Ekleme ---------------
lütfen yardım anladım ama ne sana ımeı mı yollıyabılıyorum ne de kendım cer dosyasını ındırebılıyorum
--------------- Ekleme ---------------
ben ne e-kolayla nede aol ile kayıt olamadım symbiansigned e senden istiyorum dosyayı ya gormedın ya bakmıyosun sende yollamadın bı yardım beeeeee.bıktım bu n73ten bıktım..............
Ciddi sekilde benden imei numarasını vererek cer (sertifika) dosyası isteyen herkese cevap veriyorum ancak sertifika dosyası istemek için üye olanlara da yardımım yok, eğer cevap gelmediyse bilinki bu guruptasınız.Teşekkürler beyler gönderdim şimdi cevap gelmesini bekliyorum negative den.

İlk mesajımı okuyunuz, hep aynı şeyleri soruyorsunuz okumadan .selam kardeş bu car dosyası nasıl yapacaz sen hal ede bilirmisin bana meil siteye kayıt olmadım benim emil şimdiden tşk
Tesekkurler yorumun içinkardes en sonunda yaptım cıldırcaktım nerdeyse kayıt olablmek ıcın ama en sonunda kayıt olabıldm tabi senin ve maxicep ailesi sayesınde emegıne saglık kardess bole paylasımların dwmını beklerım..
tkrr saol
ver bu arada kayıt olmak ıcın kullandıgım adres paralı bi sitenin emailidir...

Böyle birşey yok, ben hala isteyenlere hemen olusturup gönderiyorum, sizde bir problem vardırarkadaşlar kötü haber artık symbiansigned adresine üye olsanız bile dosyayı indiremiyorsunuz.

aloo kardeşim kandirmayın insanları neden bana cevap vermiyorsunuz kim bu sitenin yöneticisi yeni üyelere yok ne demek bi izah edin daha önceki mesajımı niye sildiniz negative cevap ver kardeşim ne oluyoruz imeil nomu verdim msn verdim niye cvp yok izah istiyorum imeilmi klonluyosun nedir yani? ben iyi niyetle verdim keleğemi geldik noluyor? daha önce yazdığım mesajı niye sildinizzz illa yalloşluk mu yapmak lazım size nedir bu rezalett.