Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla)

Sponsorlu Bağlantılar

lotus33

Üye
kardeş sana çok teşekkür ederim üşenmeyip bu kadar şeyi bizimle paylaşmışsın ama syimbian signed denilen lanet siteye belki 50 çeşit sitenin emailini yazdım kaydolmadığım site kalmadı hiçbirini kabul etmedi :(((

fermanbenim

Üye
tskler

ali_demir

ali_demir

Üye
emegine saglik!

ankara_bjk

ankara_bjk

Üye
Çok teşekkür ederim...

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
cok guzel olmus anlamak cok kolay ama pm sana gonderemıyorum

--------------- Ekleme ---------------

lütfen yardım anladım ama ne sana ımeı mı yollıyabılıyorum ne de kendım cer dosyasını ındırebılıyorum

ben ne e-kolayla nede aol ile kayıt olamadım symbiansigned e senden istiyorum dosyayı ya gormedın ya bakmıyosun sende yollamadın bı yardım beeeeee.bıktım bu n73ten bıktım..............

Teşekkürler beyler gönderdim şimdi cevap gelmesini bekliyorum negative den.
Ciddi sekilde benden imei numarasını vererek cer (sertifika) dosyası isteyen herkese cevap veriyorum ancak sertifika dosyası istemek için üye olanlara da yardımım yok, eğer cevap gelmediyse bilinki bu guruptasınız. :bilmem:

cankanyan

Üye
selam kardeş bu car dosyası nasıl yapacaz sen hal ede bilirmisin bana meil siteye kayıt olmadım benim emil [email protected] şimdiden tşk

kalwiremi

Üye
kanka valla süper anlatmışsın ama ben bu kadar işlemi yapamam be ya valla okadar anlamıom zati n73 var bende programı yüklemek için bi yardımçı ol bana ya ' [email protected] bu arada harbi züper annatmışsın ama ben annamadım :bilmem:

Lycan___

Üye
kardes en sonunda yaptım cıldırcaktım nerdeyse kayıt olablmek ıcın ama en sonunda kayıt olabıldm tabi senin ve maxicep ailesi sayesınde emegıne saglık kardess bole paylasımların dwmını beklerım..
tkrr saol

ver bu arada kayıt olmak ıcın kullandıgım adres paralı bi sitenin emailidir...

frezyaa

Üye
Ellerine saglık kardes.Güzel calısma da gecenin 12 sinden sonra mail adresi bulmak zor oluyor.:(

cankanyan

Üye
Iyi De Ben Kaydımı Yaptımda Sizin Gösterdiğiniz Kayıt Yeri Acılmıyor Yanlış Bir Oygulamı Yapmışım
Bu Nasıl Olacak

deli.baron

Üye
arkadaşlar kötü haber artık symbiansigned adresine üye olsanız bile dosyayı indiremiyorsunuz.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Güzel Anlatım Ve Paylaşım :good:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
selam kardeş bu car dosyası nasıl yapacaz sen hal ede bilirmisin bana meil siteye kayıt olmadım benim emil şimdiden tşk
İlk mesajımı okuyunuz, hep aynı şeyleri soruyorsunuz okumadan .

kardes en sonunda yaptım cıldırcaktım nerdeyse kayıt olablmek ıcın ama en sonunda kayıt olabıldm tabi senin ve maxicep ailesi sayesınde emegıne saglık kardess bole paylasımların dwmını beklerım..
tkrr saol

ver bu arada kayıt olmak ıcın kullandıgım adres paralı bi sitenin emailidir...
Tesekkurler yorumun için :oke:

arkadaşlar kötü haber artık symbiansigned adresine üye olsanız bile dosyayı indiremiyorsunuz.
Böyle birşey yok, ben hala isteyenlere hemen olusturup gönderiyorum, sizde bir problem vardır ;)

saatoo52

saatoo52

Üye
tek kelime harika konu

tonyukuk1

tonyukuk1

Üye
aloo kardeşim kandirmayın insanları neden bana cevap vermiyorsunuz kim bu sitenin yöneticisi yeni üyelere yok ne demek bi izah edin daha önceki mesajımı niye sildiniz negative cevap ver kardeşim ne oluyoruz imeil nomu verdim msn verdim niye cvp yok izah istiyorum imeilmi klonluyosun nedir yani? ben iyi niyetle verdim keleğemi geldik noluyor? daha önce yazdığım mesajı niye sildinizzz illa yalloşluk mu yapmak lazım size nedir bu rezalett.

g0dsp3LL

Üye
saol negative gercekten cok acik anlatmissin sayende nokia'da sertifika uzmani oldum :oke:

aloo kardeşim kandirmayın insanları neden bana cevap vermiyorsunuz kim bu sitenin yöneticisi yeni üyelere yok ne demek bi izah edin daha önceki mesajımı niye sildiniz negative cevap ver kardeşim ne oluyoruz imeil nomu verdim msn verdim niye cvp yok izah istiyorum imeilmi klonluyosun nedir yani? ben iyi niyetle verdim keleğemi geldik noluyor? daha önce yazdığım mesajı niye sildinizzz illa yalloşluk mu yapmak lazım size nedir bu rezalett.

istemekten istemeye fark wardir usulüne göre istersen sanmiyorum kimsenin cvpsiz birakacağını yada yardimci olmiyacagini...

saylia

Üye
arkadasim cok güzel anlatmissin.klavyene eline saglik ama kayit olamadim bi zahmet yardimci olurmusun özel yardim.csr dosyasini cikardim, ekolay dan iki tane email adresi actim ama su symbian signed e bi türlü kayit olamadim. e- kolay. netteki mail adresim - [email protected] - cildiracam arkadasim aklimi kacirmadan yardimci olursan sevinirim.

tonyukuk1

tonyukuk1

Üye
--------------- Ekleme ----------

istemekten istemeye fark wardir usulüne göre istersen sanmiyorum kimsenin cvpsiz birakacağını yada yardimci olmiyacagini...[/quote]
canım kardeşim ben güzellikle rica ederek istedim 2kere tık yok! bide ne göreyim yeni üye olanlara yok falan gibi zırvalamış negative kardeşimiz ve bu beni delirtti:@

Adm1n

Üye
Ben özel mesaj olarak istekte bulundum umarım doğrudur

cankanyan

Üye
vallahi kardeş iyi de ben bir türlü alamadım
bu nasıl olacak yardım etsen senin anlatığın gibi yaptımda bir türlü yapamadım

Üst Alt