Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla)

Sponsorlu Bağlantılar

walyy

walyy

Üye
cok saol dostum vala cok faydalı oluyo bu site telin neler yapabilecegi sayenizde şaşırtıyor bizi

polat_ketur_76

Üye
bilgi için sağol teşekkürler

qtexx

Üye
sagol dostum bu program ile çok basitmiş digeri ile becerememiştim

aliyakut1985

Üye
Saol

s.en.ineserin@

s.en.ineserin@

Üye
ellerın dert gormesın kardes

by_dj_omar

Üye
kardeş ellerine sağlık 1 kere için sertifikayı gönderebilirmisin pm yazmıştım cvp gelmedi çok lazım bana şimdiden tşk ederim tekrardan

_-'CaGo'-_

Üye
emegine saqlık arkadaşım

shadowxxl7

Üye
saol kardeş mail alana kadar göbeğim çatladı ama başardım :)

CEZERYA

Üye
paylaşımın için teşekkür ederim.

bugra_5211

bugra_5211

Üye
yav gerenk bunlara sertifikalara girin
en bastan 4 taneyi silin tlf acıp kapatın hazırdır istedıgını yukle ben sildiğim için suanda isimlerini bilmıyorum sertifika süresi dolmus demekte s60 9.x serileri için üretilen tema ve programları 1 sene gecerlilik süresi oldugu için boyle bazen sertifika dolmus demektedir ..

yolcu81

Üye
arkadaşlar kabul edeceği mail adresi nerden bulcaz yaw ben denedim olmadı

royan_367

royan_367

Üye
çok sağol arkadaş

tutasste

Üye
herşeyi aynen yaptım hala flash lite 3 programı hata veriyor! 'Yüklenemiyor, Sertifika Tarafından kısıtlanıyor'.
Ne kazmalar var ya! o kadar para verip telefon alıyoruz hala gerizekalı herifler bizi abuk subuk işlerle uğraşıtırıyorlar! Yazıklar olsun!

cross-x

Üye
teşekkür ederim herçekten çok dehşet olmuş =D

Turco

Üye
teşekkür eline sağlık

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
teşekkür ederim herçekten çok dehşet olmuş =D
Rica ederim arkadaslar.

herşeyi aynen yaptım hala flash lite 3 programı hata veriyor! 'Yüklenemiyor, Sertifika Tarafından kısıtlanıyor'.
Ne kazmalar var ya! o kadar para verip telefon alıyoruz hala gerizekalı herifler bizi abuk subuk işlerle uğraşıtırıyorlar! Yazıklar olsun!
Unuttugunuz birşey var, bu işi yaparak orjinal olmayan yazılım kullanmaya çabalamış oluyorsunuz, kimsenin sizden yada nokia nın sizden bu işlerle uraşın dediği yok. Siz para verip de uygulamaları satın alsanız zaten ne cracklemekle ne bu islemlerle urasacaksınız. Korsan uygulama kullanmak istiyorsanız da, bunlara katlanacaksınız, azcık bu islere kafası calisan kisi de, benim anlatımımla ilk deneyiste yapamıyorsa sorunu kendinde araması gerek diye düşünüyorum o_O

cpt.jackal

Üye
Aklımızda olması gereken dosyalar
1-
CSR dosyası, bunu program üretecek ( Aşağıda ekte )
2- Csr dosyasını symbiansigned.com a ekledikten sonra, download ettigimiz ".Cer" dosyası.

bunları nasıl yapıcaz, CRS dosyası nasıl oluşturucaz, üye olduktan sonrasını beceremedim...

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Aklımızda olması gereken dosyalar
1-
CSR dosyası, bunu program üretecek ( Aşağıda ekte )
2- Csr dosyasını symbiansigned.com a ekledikten sonra, download ettigimiz ".Cer" dosyası.

bunları nasıl yapıcaz, CRS dosyası nasıl oluşturucaz, üye olduktan sonrasını beceremedim...
Konuyu okuyun baştan :megafon:

Bu arada;
Sertifikalama işlemini cep telefonunuzda yapabilmenizi sağlayan, cep uygulaması eklenmistir.
Cepte sertifikalama (Signsis v.1.00)

Buradaki programla, cep telefonunuzda, aynı pc deki program gibi
Sertifikalanacak program ile ".cer" dosyanızı, programda gösterip sertifika islemini yapabilmektesiniz.

cixhan

Üye
hocam çok saol bi de benim cer dosyasını upload ediwersen pm attım imei noyu ordan werdim şimdiden çok saol ..

bozkurdum66

Üye
kardeş ben üye olamadım şu cer dosyasını benim için upload edermisin bi siteye şimdiden teşekkür ederim

Üst Alt