Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla)

Sponsorlu Bağlantılar

piskomar

Üye
kardeş güzel bi çalışma ama ben cer isticektim lütfen

--------------- Ekleme ---------------

n80 için cer dosyası

UuR_39

UuR_39

Üye
cok saol walla super olmus bu cer de nerden cıktı yaws s60 ne gusel ne verırsen alıyodu
:D

ankara_bjk

ankara_bjk

Üye
sertifika göndirirmisin e65 için

tugay__25

tugay__25

Üye
eyvallah

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
aynen :( 2 gündür ugraşıyorum üye olamadım bi türlü adresi aldım Cer" dosyası nı bana da yollıya bilirmisiniz şimdiden tşk

arkadaşim!!!! ben dogru mail'i buldum nasıl kayıt olunur bir turlu çözemedim...bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. uygulamalı olarak ya başka buda mailim..

n95 356996014300510 im cer dosyası lazım

kardeş güzel bi çalışma ama ben cer isticektim lütfen

n80 için cer dosyası

sertifika göndirirmisin e65 için

İlk mesajımda belirttigim gibi;
IMEI numaralarınızı, bana PM ile bildirdiğiniz takdirde, hemen hemen 1 gün içerisinde herkese .cer sertifika dosyasını göndermeye calisiyorum zaten.

cellllo

Üye
saol

ahweto2

Üye
sertifika işlemi yaptıktan sonra şöyle bir uyarı geliyor " could not verify signature with know algorithm, exiting. encryption error, not a DSA certificate " bu ne demek oluyo şimdi acaba daha önceki cer dosyasını bilgisayara format atınca kaybetmiştim şimdi yeniden kayıt oldum ondan kaynaklanabilir mi acaba bi yardımcı olursan

playmusic

playmusic

Üye
dostum bızım su cer dosyası hala gelmedı saol yanı

ta1fl

Üye
hocam saol eline sağlık ,
bu siteye girmek için mail de buldum , login oluyorum ama site çok yoğun ve yavaş çalışıyoo . 3 bilgisayarda 20 30 defa denedim bir türlü başaramadım , sitenin kapasitesi 100 ortalama 500 kişide sırada bekliyo , , alternatif bi site var galibaa , ama almanca olduğundan anlamadım bişi ,

yinede çok sağolasın bu faydalı bilgilerinden dolayı .

faruk20127

Üye
mrb negative kardeş ben senin yayınladığın gibi herşeyi yaptım hatta 2 gün boyunca şu garip symbian sing sitesine mail adresleri kabul ettirmekle uğraştım ama hiç birşey anlamadım adresi yazıyorum oldumu olmadımı anlamıyorum takılıyor. kardeş imei nosunu mu göndermem gerekiyor bilmiyorum. bana o csr dosyasını gönderebilirmisin. pleassssssss!!!

ta1fl kardeş nerden aldın maili bbizede söyleyebilirmisin

ta1fl

Üye
hocam eline sağlık ,
çok güzel anlatmışın ,
ben denedim , site çok yoğun , bir türlü kodun yazılı oldupu resim gelmedi , orda takılıyorum , 20 30 defa denedim , sana zahmet pm de imei me bi cer alırsan çok makbule geçecek ,
başarılar dileğimle...
saygılar ,

bir arkadaşımın çalıştığı firmanın mailini kullandım , ama öğrendiğim kadarıyla ttnet in maili oluyomuş , ,,

saygılar..

bravesolar

Üye
bu kadar karışık bi işlemin anlatımı gerçekten süperr. ellerine ve emeğine sağlık

omear

Üye
kardeş verdiğin bilgiler için çok tşk

muraty1

Üye
teşekkürler arkadaşım saol güzel paylaşım

weyselaysel

weyselaysel

Üye
arkadaşım symbıan a üye olamıyorum nereden oluyo o verdiğin link ten olamıyorum yardım....

dudumurat

Üye
sagolasın bı turlu yapamamıstım sayende oldu paylasımın ıcın tesekkurler:oke:

yanik

Üye
çok güzel anlatımdı hep bu şekilde devam BRAVOOO

weyselaysel

weyselaysel

Üye
Symbıan A Bi üye Olabilsem Arkası Gelecekte Olamıyorum Işte....

Saol Kardeşim Ama Herşeyi Yaptım üye Dahi Oldum "my Symbıam Sıgned" Tıklanılan Yer Pasif Oraya Giremiyorum... Yardımcı Olursamn Sevinirim....

nihaln73

nihaln73

Üye
ben bu ısı nasıl halletcem bılmıyorum kumanda programı lazım herseyı yukledım 3.de kesın sorun cıkcak :(:(

corlulu

corlulu

Üye
Gerçekten uğraşmışsınız elinize sağlık çok teşekkür..

Üst Alt