Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla)

Sponsorlu Bağlantılar

yunuskocak

Üye
çok güzel bir çalışma olmuş uzun zamandır arıyordumm çok saolun

bogackhan

Üye
guzel paylasim

ozan_106

ozan_106

Üye
emeğin için saol.

taylan_cay

Üye
şu lanet siteye bir türlü üye olamadım yaaa.bir yarcı olsanız arkdaşlar

yakam0z

Üye
paylşaım için saol

kalas_swe

Üye
cok tesekurler gercekten benim icinde buyuk guzellik oldu , emeklerine saglik tesekkurler tekrar ..

carisma_24

carisma_24

Üye
emeğine sağlık

undertaker88

Üye
Anlatım ve program için çok teşekkürler..Ne arıyorsam bu sitede fazlasıyla buluyorum Maxicep'e Teşekkürler...

hasanhsb

Üye
kardeş [email protected] adresiyle giriyorum activite cod gönderildi yazıyo ama gelen bir şey yok ne yapa bilirim
başka hangi siteden amail alabilirim

Moskovali

Üye
cok guzel anlatim tesekkurler

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
kardeş ben üye olamadım şu cer dosyasını benim için upload edermisin bi siteye şimdiden teşekkür ederim

hocam çok saol bi de benim cer dosyasını upload ediwersen pm attım imei noyu ordan werdim şimdiden çok saol ..

Pm ile, imei numarasını gönderip cer dosyası isteyenlere, üşenmeden olusturup yolluyorum.
Direk imei nizi bilmeden nasıl cer dosyası verebilirim ki size buraya ?

Anlatım ve program için çok teşekkürler..Ne arıyorsam bu sitede fazlasıyla buluyorum Maxicep'e Teşekkürler...
Tesekkürler arkadaşım.
kardeş adresiyle giriyorum activite cod gönderildi yazıyo ama gelen bir şey yok ne yapa bilirim
başka hangi siteden amail alabilirim
Eğer baska mail adresiniz yoksa, almanız gerekiyorsa bana imei numaranızı pm den gönderin, size sitesinden cer dosyası yapıp göndereyim, gerisi zaten pc deki programa kalıyor, cer dosyası ile sis dosyasını birlestiriyosunuz

vefa3838

Üye
çok sağal inşaallah yapabiliriz

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Symbian signed sitesinde, sol menüdeki yapı değişti, ekran görüntülerini yeni yapıya göre güncelledim arkadaslar.

Ayrıca sertifika isteyenlere ( imei numaralarını gönderenlere ), sertifika dosyalarını gönderiyorum

Moskovali

Üye
Sn.Negative, dediklerinizi adim adim ve harfiyen yerine getirerek sertifikami alip , programlarimi "signed" yaptim.
Verdiginiz emegin bir karsiligi olamaz ama en azindan sonsuz tesekkurlerimi kabul edin.

Saygilar

tonyukuk1

tonyukuk1

Üye
negative kardeşim ne oldu bizim sertifika olayı abicim ya cevap gelmedi.

osezer10

osezer10

Üye
Teşekkürler beyler gönderdim şimdi cevap gelmesini bekliyorum negative den.

teknikerdinc

Üye
teşekkürler üstad ama ben mail bulamadım dolayısı ile kayıt işlemi yapamadım
pm atıyorum
saygılar

james54

james54

Üye
cok guzel olmus anlamak cok kolay ama pm sana gonderemıyorum

--------------- Ekleme ---------------

lütfen yardım anladım ama ne sana ımeı mı yollıyabılıyorum ne de kendım cer dosyasını ındırebılıyorum

--------------- Ekleme ---------------

ben ne e-kolayla nede aol ile kayıt olamadım symbiansigned e senden istiyorum dosyayı ya gormedın ya bakmıyosun sende yollamadın bı yardım beeeeee.bıktım bu n73ten bıktım..............

mnight

Üye
ellerine sağlık süper bir paylaşım olmuş :oke:

nabukadnezzar

Üye
tşkler

Üst Alt