ultrayer6
Üye
-
Konu Sahibi
-
anket pek objektif olmamış gibi, çünkü smartphone kullanan kaç kişi gerçekten kullanabiliyor? nokia'dan android'e yada ipohe'a geçen kaç kişi gerçekten iyice araştırıp işine yarayıp yaramayacağına bakarak geçiyor ki?
İphone'nun yaptığı hemen herşeyi nokia'nın birçok telefonu yapabiliyor, n8 mesela ne eksiği var iphone 4'ten, retina ekran mı kaç kişi arada ki farkı anlayabiliyor, uygulama mı fazla doğrudur appstore'a yüzbinlerce uygulama var ama hangi iphone'da 50'den fazla uygulama gördün o uygulamların kaçı gerçekten gerçek hayatta işe yarayan uygulamalar, nokia fanı değilim ama seviyorum telefonumu bana yetiyor ve eminim ki alan hiç kimse gerçekten pişman olmuyor, pişman olanlar da genelde gaza gelenler çok azı kendi bilinciyle gidip android yada iphone ile değiştiriyor telefonunu.
tartışma çıksın diye söylemiyorum bu benim fikrim, ve bana kalırsa sende bunun biliyorsun zaten.
arkadaşım sen symbian mı kullanıyorsunda gelip bu ankete katılıyorsunΕthnic;3535078' Alıntı:anketde "hepsi" secenegini olsa daha iyi olacakmis..
valla diğerlerinin desteklemediği çoğu şeyi destekliyor onun için seviyorum fakat arayüzü değişmeli bence s60v5 arayüzü kullanıyoruz resmen
symbiandan nefret ediyorum. donanimi bu kadar kaliteli olan telefonlarimizi kullanissiz kilmaktan baska bir ise yaramiyor. akilli telefon isletim sistemleri icinde en agir en kullanissiz olani bence. iphone da gorsellik var baska bir sey yok diyorsunuz, bizde de donanim var gerisi bos. nokia guzelim telefonlarin kullanimini zorlastirmaktan baska bir sey yapmiyor. secenekler, cikis butonlarina baksaniza ekranin yarisini goturcek neredeyse. kendi tarayicisinda tam ekrana gecmeden onceki haline bakin sagdan soldan daraltiyor. nokia ustunde hic kafa yorulmadan, akilli telefonlardan onceki menu seklini neredeyse hic degistirmeden bize sunmus. android sadece flash ve gorsellik diyoruz, ki dogru, ama ilk defa akilli telefon alicak, arastirmamis birine sorun androidli telefonu tercih edecektir.
demek ki gorsellik bos bir sey degil. hiz, akicilik donanimdan daha onemli gozukuyor insanlara. donanimi olan bu telefonlarda gorsellik olsa ne olurdu siz dusunun.
ozet: gorsellik yok. dunyanin en sacma arayuzune sahibiz.
not: nokia dusmani degilim ama uygulamalara bastiktan sonra 2,5 saniyede acilmasi insana bunlari soyletiyor
arkadaşım sen symbian mı kullanıyorsunda gelip bu ankete katılıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?