Symbian Latino v7.9 Çıktı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fLuke!

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Latino v7.9 Çıktı!
Denedim ve tck ya geri döndüm.

[video=youtube;4ke4aFhpUjQ]http://www.youtube.com/watch?v=4ke4aFhpUjQ&feature=player_embedded[/video]

*Baştan söyleyeyim Opera Minideki siteleriniz siliniyor.(bende böyle)

Tepkiler: Bessonnitsa

Türkçe'si var mıdır aceba? Maxicep bu cfwyi Türkçe yapar mı aceba?

fLuke!

Üye
    Konu Sahibi

Türkçe'si var mıdır aceba? Maxicep bu cfwyi Türkçe yapar mı aceba?

Dostum bu cfw ye direk türkçe dil atınca bazı sorunlar çıkıyor.şuanlık tr si yok ama bi yöntemi vardı forumdaki iyi modderlar biliyordur.cfw yeni çıktı zaten.

Dostum bu cfw ye direk türkçe dil atınca bazı sorunlar çıkıyor.şuanlık tr si yok ama bi yöntemi vardı forumdaki iyi modderlar biliyordur.cfw yeni çıktı zaten.
O zaman direk türkçe atmıcaksın İçindeki dosyaları biyerde depola indirdiğinin içindekileri sonra kopyasına türkçe dil ekle depoladıklarını onun üstüne at flashla olması lazım

fLuke!

Üye
    Konu Sahibi
O zaman direk türkçe atmıcaksın İçindeki dosyaları biyerde depola indirdiğinin içindekileri sonra kopyasına türkçe dil ekle depoladıklarını onun üstüne at flashla olması lazım

ney?

Çok zor bişeymi dedim acaba

Tepkiler: fLuke!
7.5 ini tr yapmıştım sitede var. Bunuda yaparım arkadaşlar gönlünüz olsun yeterki

semihjet

Üye
şu an yükledim kullanıyorum. Hız olarak iyi. Diğer modifiyeli anna yazılımlarından pek farkı yok gibi fakat telefon hafızası 80 mb olmuş. Gereksiz bir çok program var eğer modifiye işinden anlayan arkadaşlar bu yazılımada el atarlarsa bence şimdiye kadarki yapılmış olanlardan çok daha iyi hatta en iyi altyapısı olan modifiyeli anna yazılımı olabilir.

sıradan normal bi cfw bence maxicep moddrları bundan kat kat daha iyisini yapıyo

fLuke!

Üye
    Konu Sahibi
tck ya geri döndüm.avkon bozuyor bunu

cfw konusunda daha da ileri gidemeyeceğimizi onlarda ispatlamış oldu

Şuan c5-03 ümü paramparça etmek istedim :d

Tepkiler: fLuke!
Şuan c5-03 ümü paramparça etmek istedim :d
Bu konuda kimseden yardım beklemeyin. C6 portunu sadece c5-03 kullananlar yapar. başka telefon kullananlar bu işle uğraşmaz. Çünkü hem ellerinde telefon yok hem de uğraşmak istemezler. Bunu yapan ister ingiliz ister fransız olsun ama sonuçta c5-03 kullanıcısı olacaktır. Canınıda sıkma eninde sonunda bunu yapanda bulunur. Tabi c5-03 kullanıcıları uğraşırsa bu işle

lazye

Üye
beyler hakan abi türkçe dil ve klavye eklemiş upload başlıcak !

core klidi var yoksa çoktan yapmıştım zaten dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...