Symbian Kategorilerindeki Genel Düzenleme Hakkında Bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
symbian 60 ı çıkarıp diğer 3 symbian bölümünü birleştirmeniz lazım diğer bölümlerle denk olmaları için buda bu 3 sistem arasında karışıklığa neden olur eğer bu karışıklığı giderecek bir çözüm bulursanız bu şekildede yapılabilir

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

sonuç ne olursa olsun kazanan yine yönetim olacaktır :bilmm

İsa burda bir yarışma yapılmıyor kazanımlarımız herzaman olduğu gibi hepimiz için olacaktır.:oke: Bir yer değişikliği neden bu kadar propaganda haline geldi anlamış değilim.Lütfen Ozan'nın dediği gibi yapıcı önerilerde bulunun bu sözüm tüm üyelere.Saygılarımla

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Bu kadar tepki gösterilmesini anlamıyorum. Neticede forum symbian üzerine bir forum değil. Forumda bizler de varız.
O kadar fazla bölüm anasayfaya da aşırı derecede yük oluşturuyordu.

Bu ekran görüntüsü Alexa dan. Sitemizin açılış hızı yavaş olarak gözüküyor.
Böyle olması herkes açısından daha iyi artık daha hızlı açılan bir anasayfaya sahibiz.
Bölümün adı Symbian olsun Windows, Android olsun. Tek bir sistemin 50 tane alt kategorisi anasayfada gözükecekse, diğer sistemlerin bu hantallığa katlanması gerekmiyor.

Not: Eğer ki tek sorun Oyun ve Uygulama istekleri kategorisiyse onu da alt kategori yaptırırız sorun değil.

bu bir örneklemeydi dostum önceden beri zaten symbianda alt katagoriydi bunlar ama android için hep ayrıcalıklı oldu! neyse zaten symbian için ferman verilmiş ve uygulanmış gerisi teferruat yani konu böyle uzar gider ama sonuç değişmez :oke:
öyle yada böyle maxicepteyiz kimse bölüm daraldı diye maxicepten vazgeçmez ama madem beraber yürüyoruz bu yolda fikirlerimiz göz önünde bulundurulmalıydı :)

catdog136

catdog136

Üye

Symbian neyse Android'de odur. Android'de İCS, JellyBean varsa Symbian^3'de de Anna,Belle,FP1,FP2 var. Ben symbian^3 kullanıcısıyım ve karşılaştırmayı S^3 ve android arasında yaptım. Herşeyi renklerlede açıkladım. Sizce bu Symbian kullanıcılarına yapılan bir haksızlık değil midir? Android bölümünde koca koca yer tutan bölümler, Symbian'da minnacık. Siteye mobilden girince symbian bölümü fark edilmiyor bile. Ayrıca Android bölümünde kırmızıyla gösterdiğim bölümlere dikkatinizi çekerim. Symbian'da "oyun istek" katagorisi "oyunlar" bölümünün alt forumu, ayrıca "wallpaper/duvarkağıdı" bölümü Symbian'da "Temaların" alt forumu, ama Android'de maşallah herşey geniş geniş..!!

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
halis dostum sen şimdi mod olduğun için böyle konuşuyorsun eminim normal üye olsam böyle düşünmezdin

hani bütün sistemler için yapılmış olsa anlardık

android os
ıphone ios
wp os gibi
emin ol alakası yok pc bölümlerinde de bence sıkıntı var bir talebim oldu üzerinde konuşuyoruz öyle olsa ben mod olduğum ve ilgili olduğum bölüm için niye aynı öneride bulunayım amaç düzen bak şimdi ben size hak veriyorum tamam androidde wp'de yok ancak o zaman wp 7, wp8 içinde ayrı bölümmü olsun yani tamam aynı şey deği ama benzer şeyler. Bak symbianda çok bölüm var tamam uyumlu olmayabilir farklı işletim sistemi olabilir ama baktığın zaman çoğu aynı uygulama v5 veya S^3'de çalışabiliyor hatta v3'te bile. Yani tek 1 tıklamanın bu kadar büyütecek bir zararı olamaz onu diyorum ben size karşı gelmiyorum öyle birşeye de hakkım yok ben bunu beğendim sizde bunu beğeneceksiniz demiyorum ama mod olmamla hiç bir alakası symbianın farklı işletim sistemleri tek bir bölümde toplandı olay bu.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Merhaba arkadaşlar :)
Kuruluşu 2004 tarihi olan Maxicep; işletim sistemi olmayan cihazların olduğu o dönemlerde sadece melodi / hazır mesajlar gibi benzer faydalı konulara yer vererek zamanla siz değerli üyelerin paylaşımları doğrultusunda ve o günden bugüne değişen yönetici kadrosu ile siteye hep beraber emek harcayarak bugün bu seviyeye gelmiştir.

Maxicep
S40 ,S60, S60 v3, S60 v5 S60 v^3, Meego, Maemo vs gün geçtikçe teknolojinin ilerlemesine bağlı olarak her kategoriye yer verip her konuda faydalı, paylaşımcı ve sosyal bir ortam oluşturarak her kitleye her kullanıcaya göre hitap etmiş ve etmeyede devam edecektir.

Gün geçtikçe Symbian kullanıcıları azalmakta, bunu ( hepten bitecek) anlamında demiyorum lakin azaldığını ve tercihlerin zamanla değiştiğini herkes çok iyi biliyor.

Son yıllarda diğer sitemlerin kullanıcıları oldukça yoğunlaştı, bu sebeple kategorilerde böyle bir değişiklik yapma gereği duyduk ve buna ek olarak şunlarıda belirtmek isterim ki, sadece kullanıcıların değişmesine bağlı olarak değil yıllardır forumda bizlerle beraber olan tüm üyelerin eleştirileri, yorumları bilgi ve tecrübelerine dayanarak sizlerin fikir ve görüşleri doğrultusunda ayrıca sitemizin ana sayfa düzenini bir hayli uzadığından kategorilerin tekrar düzenlenmesi konusunda karar aldık.

Lütfen yaptığınız eleştirileri, yorumlarınızı üslubunuzu bozarak yapmayınız.
Burda herşeyi yönetciler yapar yöneticiler bilir onlar ne derse o olur düşüncesine girerek ortam germeyiniz lütfen.
Herkes saygı ve sevgi çerçevesinde bir birine yaklaşsın, isteyen istediği öneriyi yapmakta serbesttir önerisini yapabilir, kimsenin önerisini fikrini tersleyip saygısızlık etmedik etmeyizde sadece olumsuz ise olumsuz olduğunu belirtmişizdir.

Yukarıda bahsettiğim üzere hergün takip ettiğimiz konular, taşıdığımız sildiğimiz okuduğumuz eleştirler üzerine yoğunlaştık ve gerektiği gibi bizler için iyi olan neyse onu yaptık.

Burda açıklamak istediğim Maxicep sadece Symbian üzerine yoğunlaşmamış ve bu amaçla açılmamıştır.
Android yada İphone için değil her amaca hizmet edebilmek, faydalı olabilmek, sizler için daha kullanışlı hale getirmek için düzenli ve çağa ayak uydurup hareket ederek ilerlemeyi amaç edinmiştir.

Keyifli forumlar

• Beğen
Tepkiler: MrCommanDTr, -Akıncı, Şehriyar ve 1 kişi daha

Üst Alt