Symbian Kategorilerindeki Genel Düzenleme Hakkında Bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici

inşallah :)
ortaya 1 tepsi tatlı söyledim tatlı yiyelim tatlı konuşalım
Önemli olan bu işte abi kardeşlik dostluk forumda bu kalmazsa zaten bir tadıda olmaz.Benim için en değerli şey dostluk :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve noss_bar

theruhix

Üye
yazık çok üzüldüm symbiana ve symbianlalıra hakaret resmen. Siz bitmek üzeresinz bizde tam bitirelim kıvamında olmuş

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
yapılan düzenleme gerekliydi arkadaşlar symbian OS çatışında toplanması gerekiyordu yönetim olarak bunu yaptık siz s60v3 s60v5 ve S^3 sistemleri başlı başına farklı sistem gibi gösüyorsunuz ama öyle değiller bir uygulama 3 sistemide destekliyor doğal olarak her biri farklı sistem değildir sırasıyla geliştirmelerdir aynı android sürümleri gibi düşünün aynı ios sürümleri gibi bu düzenleme ile zararlı değil karlı çıktık symbian olarak en üstte yer aldık bu düzenleme hakkında fanatik şekilde değilde daha çok radikal bir bakış açısıyla bakmanızı isterim

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, Joker, kcr ve 1 kişi daha
ismail

ismail

Üye
Çok saçma oluyo site arada konu açamadığımda oluyo site iyice kötü olmaya başladı.

Bu düzenlemede çok gereksiz benim görüşümce.

- - - Eklendi - - -

yapılan düzenleme gerekliydi arkadaşlar symbian OS çatışında toplanması gerekiyordu yönetim olarak bunu yaptık siz s60v3 s60v5 ve S^3 sistemleri başlı başına farklı sistem gibi gösüyorsunuz ama öyle değiller bir uygulama 3 sistemide destekliyor doğal olarak her biri farklı sistem değildir sırasıyla geliştirmelerdir aynı android sürümleri gibi düşünün aynı ios sürümleri gibi bu düzenleme ile zararlı değil karlı çıktık symbian olarak en üstte yer aldık bu düzenleme hakkında fanatik şekilde değilde daha çok radikal bir bakış açısıyla bakmanızı isterim
tüm yönetim anlaşmışsınız zaten size doğru gelio ama gördüğün üzre çoğu üyekatılmıyo size

• Beğen
Tepkiler: Süleyman ve yaren_dede
CABBAR

CABBAR

Üye
Hepsini neden "Nokia" başlığı altında toplamadınız?

:alkis: +123456789123456789123456789

- - - Eklendi - - -

Levent abi sende belirtiyorsun "yönetim olarak böyle bir karar aldık " üyelerin söz hakki yok yani öyle mi ?
1 tik fazla olacak diyor Ozan abi tamam hakli ama 15 sayfa mesaj var tek tek hepsini okudum abi büyük çoğunluğu karşı gelmiş her gün sayisiz paylaşim yapanlar da var bunların içinde. Hic mi görüşlerine saygi duyulmuyor abi ?

• Beğen
Tepkiler: catdog136, yaren_dede ve Süleyman
umitgul18

umitgul18

Üye
:alkis: +123456789123456789123456789

- - - Eklendi - - -

Levent abi sende belirtiyorsun "yönetim olarak böyle bir karar aldık " üyelerin söz hakki yok yani öyle mi ?
1 tik fazla olacak diyor Ozan abi tamam hakli ama 15 sayfa mesaj var tek tek hepsini okudum abi büyük çoğunluğu karşı gelmiş her gün sayisiz paylaşim yapanlar da var bunların içinde. Hic mi görüşlerine saygi duyulmuyor abi ?

herşeyi açıklar heralde

CABBAR

CABBAR

Üye
Onaylayanlar:
Nextman: Admin
Erol: Admin
Ozan : Admin
noss_bar :yönetici
MadEagle : yönetici
NakedKing : yönetici . . .

Karşı gelenler;
rabbace : üye
asigsasi : üye
yaren_dede : üye
metalci melek : üye
Metin : üye
pRime : üye
~N.A.W.Y~ : üye
Kayahan : üye
Mertcan : üye
Süleyman : üye
Staff35 : üye
_YldzEnes_ : üye
Kazuva : üye
Makale_Halvetia : üye
umitgul18 : üye
Teom@n : üye (2005'ten beri bu sitede olduğunu söylüyor bi nevi emektar)
catdog136 : üye
[ENGIN] :üye
achambo : üye . . . Dahası da var.

Ozan abi dikkate alır mısın beni bilmem ama yukarıdaki üyelerin birçoğu ve yazamadıklarımda var symbian bölümünde hemen her gün aktifler. Google'da birisi bişey arayınca onların paylaşımlarından buluyorlar.
Yazılım destekte Engin abi her üyeye yardımcı olmuştur. Bahadır abi bıkmadan usanmadan yardımcı olmuş paylaşım yapmıştır. Metalci aynı şekilde. Isa abi Her gün paylaşım yapıyor orada ya. Inşallah dikkate alırsınız beni saygı duyun üyelerin görüşlerine. Bu forumda bu bölüm bu üyeler sayesinde ayakta duruyor. 1 tık fazla istemiyoruz demek ki abi eski halini istiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, catdog136, yaren_dede ve 1 kişi daha
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Aykut aşk olsun ben yazılım destek te yardım etmiyormuyum :ehe vallaha en iyisi bu olmuş itirazların :)

CABBAR

CABBAR

Üye
Aykut aşk olsun ben yazılım destek te yardım etmiyormuyum :ehe vallaha en iyisi bu olmuş itirazların :)

Estağfurullah kayahan o an aklıma gelenleri yazdım. Sende varsın ama sanırım [ENGIN] abi'nin olduğu zamanları bilmiyorsun sen :hmmm

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Yok şakasına dedim ben :) o zamanlar üye değildim ki ben yeni üye sayılırım :)

.Murat.

.Murat.

Üye
symbian,ı nokia öldürmüş zaten maxicep gömmüş çokmu?
n8 için hala donmadan çalışan bir tarayıcı bile yayınlamadılar bende
samsung,a geçiş yaptım
sitedede ölü bir sistem için raf değişikliği yapılmış büyütmeye gerek yok görüşündeyim

yaren_dede

yaren_dede

Üye
symbian,ı nokia öldürmüş zaten maxicep gömmüş çokmu?
n8 için hala donmadan çalışan bir tarayıcı bile yayınlamadılar bende
samsung,a geçiş yaptım
sitedede ölü bir sistem için raf değişikliği yapılmış büyütmeye gerek yok görüşündeyim

cihazı değiştirdiğin için tabiki normal geliyor sana! peki telefonunu değiştirmeyen milyonlarca symbian kullanıcısı ne olacak? nokia desteğini çektikten sonra cihazları gerimi topladı? tabiki hayır hala bu cihazları kullanmaktayız yani bu telefonlar hala yaşıyor ve satılmakta ama maxicep yönetimi olarak symbianı bu kadar daraltıp küçültmek biraz acele bir karar olduğunu düşünüyoruz ve alıştığımız ve kullandığımız düzen üzerinde bir değişiklik yapılıyor burada fikrimizi ve isteklerimizi belirtiyoruz yani birşeyin büyütüldüğü yok aksine küçültülüyor

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
.Murat.

.Murat.

Üye
cihaz değiştirmemle alakası yok kardeş
2 tık fazla basmışız çokmu
çok diyorsan haklısın demekten başka birşey gelmez elimden

asigsasi

asigsasi

Üye
cihaz değiştirmemle alakası yok kardeş
2 tık fazla basmışız çokmu
çok diyorsan haklısın demekten başka birşey gelmez elimden

maksat 2 tık değil bölümlerin küçültülüp iç içe birleştirilmesidir biz vaktimizin çoğunu zaten burada harcıyoruz belki 500 kere tıklama yapıyoruz aynı durum sizin de başınıza gelse ne kadar nahoş bi durum olduğunu görürsünüz bizim için üstte altta olması da önemli değil sadece bölümün küçültülmüş olması biz bunun tepkisini gösteriyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
pRime.

pRime.

Üye
symbian'da uygulamalar bile gözükmüyor. en yoğun bölümleri anasayfada ufacık link olarak kaldı. son yazılan mesajları görünmüyor. 10 tane bölümden hangisine mesaj yazıldığını nereden bileceğiz?

örnek olarak verilmiştir başka taraflara çekilmesin:

SheFy

SheFy

Üye
Çok kötü olmuş, Bence eski haline geri dönsün. Üyelerin çoğu eski halini istiyor, neden hala düzenlemiyorsunuz?

umitgul18

umitgul18

Üye
Üyelere bir anket yapılsa isteyenler istemeyenler diye.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
symbian'da uygulamalar bile gözükmüyor. en yoğun bölümleri anasayfada ufacık link olarak kaldı. son yazılan mesajları görünmüyor. 10 tane bölümden hangisine mesaj yazıldığını nereden bileceğiz?

örnek olarak verilmiştir başka taraflara çekilmesin:

:oke: oyun uygulama istekleri için bile ayrı başlık açılmış

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
yapılan değişiklikten sonra ben Symbian bolumune gırmıyorum bıle
şöyle bakıyorum da sadece nokia bôlumunde yapılmıs ama
androıd
iphone
Windows Phone
bölumler oldugu gıbı duruyor...

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Bu kadar tepki gösterilmesini anlamıyorum. Neticede forum symbian üzerine bir forum değil. Forumda bizler de varız.
O kadar fazla bölüm anasayfaya da aşırı derecede yük oluşturuyordu.

Bu ekran görüntüsü Alexa dan. Sitemizin açılış hızı yavaş olarak gözüküyor.
Böyle olması herkes açısından daha iyi artık daha hızlı açılan bir anasayfaya sahibiz.
Bölümün adı Symbian olsun Windows, Android olsun. Tek bir sistemin 50 tane alt kategorisi anasayfada gözükecekse, diğer sistemlerin bu hantallığa katlanması gerekmiyor.

Not: Eğer ki tek sorun Oyun ve Uygulama istekleri kategorisiyse onu da alt kategori yaptırırız sorun değil.

• Beğen
Tepkiler: Dede, yaren_dede, Nextman ve 1 kişi daha

Üst Alt