Oğuzhan
Üye
Yeterince iyi okudum. Bu tur bir duzenlemeyi(sizin tabirinizle) yapiyorsaniz android vb icinde yapin.... Nedece sadece symbian?
İyi okumamissiniz demek ki symbianla kamayacak butun bolumlerde duzenleme yapilacak dendİ
Yeterince iyi okudum. Bu tur bir duzenlemeyi(sizin tabirinizle) yapiyorsaniz android vb icinde yapin.... Nedece sadece symbian?
yahu ne propagandası, ne fanatikliği? ben symbian bile kullanmıyorum forumda sadece her bölüme eşit davranılması taraftarıyım ve öyle olacağım. 1 tık bile olsa uzak kalıyor, eski rahatlığını kaybediyor forum. bunu o forumlara her gün girmediğiniz sürece anlayamazsınız.
diğer bölümlerden ne eksiği var symbian^3'ün veya s60v5'in? onların da uygulaması var onların da oyunları temaları paylaşılıyor sıklıkla. bu bölümleri diğer sistemdekilerin aynısı olacak şekilde daraltamaz mıydınız? s^3 genel s^3 cihaz yazılım destek gibi bölümler çok aktif bölümler s60v5 de aynı şekilde. bunlar ilk bakışta insanın anasayfada görmek istediği bölümler diğer tüm sistemlerin bölümlerinde olduğu gibi. tüm tepki bunaydı.
ayrıca forumdaki bölümler arası farklılığa bakacak olursak symbian'ın "forum düzeni"ne uymadığı ortada. ama belli ki forum düzeninden anlamıyoruz. evet.
zaten şu andan itibaren normal bir üyenin forumda hiçbir katkısı veya etkisi olamayacağını anladım ama anasayfada asıl olması gereken budur:
symbian
s60v3 genel
s60v3 uygulama
s60v3 oyun
s60v3 tema wallpaper
s60v5 genel
s60v5 yazılım destek
s60v5 cihaz destek
s60v5 uygulama
s60v5 oyun
s60v5 tema wallpaper
s^3 genel
s^3 yazılım destek
s^3 cihaz destek
s^3 uygulama
s^3 oyun
s^3 tema wallpaper
veya s^3 en üstte olacak şekilde tam tersi.
genelde son yazılan mesajlardan takip ediyorum forumu ama... Bu hali hiç hoş olmamış, symbian Bu kadarda ölmedi yani, symbiani Bu kadar daraltmak çok acele bir karar olmuş Çünkü forumdaki aktif üyeleri bir kenara atıp... Maxicepi ziyaretçi olarak takip eden internet kullanıcılarının ziyaret oranlarını dikkate alarak verilmiş bir karar gibi gözüküyor ama Neyse ışte olan olmuş hayırlı olsun... Bundan Sonrada eski haline dönecek haline yok ya Boşuna dil dökmeyede gerek yok yani
lafın kısası admin ne derse o olur. Aktif olmamız söz hakkına sahip olacağımız anlamına gelmiyor
yaptığımız katkılar gönül işi olduğu için, iş site ile ilgili görüşlerimize geldiğinde gönüllu olarak yaptığımız katkılar göz önünde bulundurulmuyor yani forum için yaptığımız çalışmaların karşılığı olarak bizimde fikirlerimiz alınmalıydi diye düşünüyorum.
aynen dostum symbian Bu kadarmı öldü? zaten Maxicepin aktif ve paylaşımcı üyeleri olarak nerede söz hakkımız olduki buradada olsunlafın kısası admin ne derse o olur. Aktif olmamız söz hakkına sahip olacağımız anlamına gelmiyor
yaptığımız katkılar gönül işi olduğu için, iş site ile ilgili görüşlerimize geldiğinde gönüllu olarak yaptığımız katkılar göz önünde bulundurulmuyor yani forum için yaptığımız çalışmaların karşılığı olarak bizimde fikirlerimiz alınmalıydi diye düşünüyorum.

aman kafama fazla vurma bugünkü olaydan sonra iyice tramva geçirdim zaten
şimdi bir de hastanelik olmayalım![]()

alışırsın dostum... ben alıştım bir süre sonra hissetmiyorsun![]()

en doğrusu abi ama ne bileyim konuya girince öyle bir hava sezdim ve rahatsız oldumşu an konuda bi tartışma var fakat kırıcı hakaret içeren bi tartışma yok medeni insanlar gibi usulunce konuşuyoruz![]()
umarım sorun tatlıya bağlanır 
en doğrusu abi ama ne bileyim konuya girince öyle bir hava sezdim ve rahatsız oldumumarım sorun tatlıya bağlanır
![]()

inşallah
ortaya 1 tepsi tatlı söyledim tatlı yiyelim tatlı konuşalım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız