Symbian Kategorilerindeki Genel Düzenleme Hakkında Bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Yeterince iyi okudum. Bu tur bir duzenlemeyi(sizin tabirinizle) yapiyorsaniz android vb icinde yapin.... Nedece sadece symbian?

İyi okumamissiniz demek ki symbianla kamayacak butun bolumlerde duzenleme yapilacak dendİ

pRime.

pRime.

Üye
yahu ne propagandası, ne fanatikliği? ben symbian bile kullanmıyorum forumda sadece her bölüme eşit davranılması taraftarıyım ve öyle olacağım. 1 tık bile olsa uzak kalıyor, eski rahatlığını kaybediyor forum. bunu o forumlara her gün girmediğiniz sürece anlayamazsınız.
diğer bölümlerden ne eksiği var symbian^3'ün veya s60v5'in? onların da uygulaması var onların da oyunları temaları paylaşılıyor sıklıkla. bu bölümleri diğer sistemdekilerin aynısı olacak şekilde daraltamaz mıydınız? s^3 genel s^3 cihaz yazılım destek gibi bölümler çok aktif bölümler s60v5 de aynı şekilde. bunlar ilk bakışta insanın anasayfada görmek istediği bölümler diğer tüm sistemlerin bölümlerinde olduğu gibi. tüm tepki bunaydı.
ayrıca forumdaki bölümler arası farklılığa bakacak olursak symbian'ın "forum düzeni"ne uymadığı ortada. ama belli ki forum düzeninden anlamıyoruz. evet.
zaten şu andan itibaren normal bir üyenin forumda hiçbir katkısı veya etkisi olamayacağını anladım ama anasayfada asıl olması gereken budur:

symbian

s60v3 genel
s60v3 uygulama
s60v3 oyun
s60v3 tema wallpaper

s60v5 genel
s60v5 yazılım destek
s60v5 cihaz destek
s60v5 uygulama
s60v5 oyun
s60v5 tema wallpaper

s^3 genel
s^3 yazılım destek
s^3 cihaz destek
s^3 uygulama
s^3 oyun
s^3 tema wallpaper

veya s^3 en üstte olacak şekilde tam tersi.

• Beğen
Tepkiler: catdog136, Süleyman, Uruloki ve 1 kişi daha
asigsasi

asigsasi

Üye
pRime. Sonuna kadar katılıyorum bu konuda yanındayım :oke:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
genelde son yazılan mesajlardan takip ediyorum forumu ama... Bu hali hiç hoş olmamış, symbian Bu kadarda ölmedi yani, symbiani Bu kadar daraltmak çok acele bir karar olmuş Çünkü forumdaki aktif üyeleri bir kenara atıp... Maxicepi ziyaretçi olarak takip eden internet kullanıcılarının ziyaret oranlarını dikkate alarak verilmiş bir karar gibi gözüküyor ama Neyse ışte olan olmuş hayırlı olsun... Bundan Sonrada eski haline dönecek haline yok ya Boşuna dil dökmeyede gerek yok yani

• Beğen
Tepkiler: Süleyman ve MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
yahu ne propagandası, ne fanatikliği? ben symbian bile kullanmıyorum forumda sadece her bölüme eşit davranılması taraftarıyım ve öyle olacağım. 1 tık bile olsa uzak kalıyor, eski rahatlığını kaybediyor forum. bunu o forumlara her gün girmediğiniz sürece anlayamazsınız.
diğer bölümlerden ne eksiği var symbian^3'ün veya s60v5'in? onların da uygulaması var onların da oyunları temaları paylaşılıyor sıklıkla. bu bölümleri diğer sistemdekilerin aynısı olacak şekilde daraltamaz mıydınız? s^3 genel s^3 cihaz yazılım destek gibi bölümler çok aktif bölümler s60v5 de aynı şekilde. bunlar ilk bakışta insanın anasayfada görmek istediği bölümler diğer tüm sistemlerin bölümlerinde olduğu gibi. tüm tepki bunaydı.
ayrıca forumdaki bölümler arası farklılığa bakacak olursak symbian'ın "forum düzeni"ne uymadığı ortada. ama belli ki forum düzeninden anlamıyoruz. evet.
zaten şu andan itibaren normal bir üyenin forumda hiçbir katkısı veya etkisi olamayacağını anladım ama anasayfada asıl olması gereken budur:

symbian

s60v3 genel
s60v3 uygulama
s60v3 oyun
s60v3 tema wallpaper

s60v5 genel
s60v5 yazılım destek
s60v5 cihaz destek
s60v5 uygulama
s60v5 oyun
s60v5 tema wallpaper

s^3 genel
s^3 yazılım destek
s^3 cihaz destek
s^3 uygulama
s^3 oyun
s^3 tema wallpaper

veya s^3 en üstte olacak şekilde tam tersi.

altına imzamı attım

asigsasi

asigsasi

Üye
genelde son yazılan mesajlardan takip ediyorum forumu ama... Bu hali hiç hoş olmamış, symbian Bu kadarda ölmedi yani, symbiani Bu kadar daraltmak çok acele bir karar olmuş Çünkü forumdaki aktif üyeleri bir kenara atıp... Maxicepi ziyaretçi olarak takip eden internet kullanıcılarının ziyaret oranlarını dikkate alarak verilmiş bir karar gibi gözüküyor ama Neyse ışte olan olmuş hayırlı olsun... Bundan Sonrada eski haline dönecek haline yok ya Boşuna dil dökmeyede gerek yok yani

aynen dostum symbian Bu kadarmı öldü? zaten Maxicepin aktif ve paylaşımcı üyeleri olarak nerede söz hakkımız olduki buradada olsun :( lafın kısası admin ne derse o olur. Aktif olmamız söz hakkına sahip olacağımız anlamına gelmiyor :hmmm yaptığımız katkılar gönül işi olduğu için, iş site ile ilgili görüşlerimize geldiğinde gönüllu olarak yaptığımız katkılar göz önünde bulundurulmuyor yani forum için yaptığımız çalışmaların karşılığı olarak bizimde fikirlerimiz alınmalıydi diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman, Uruloki ve yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye

aynen dostum symbian Bu kadarmı öldü? zaten Maxicepin aktif ve paylaşımcı üyeleri olarak nerede söz hakkımız olduki buradada olsun :( lafın kısası admin ne derse o olur. Aktif olmamız söz hakkına sahip olacağımız anlamına gelmiyor :hmmm yaptığımız katkılar gönül işi olduğu için, iş site ile ilgili görüşlerimize geldiğinde gönüllu olarak yaptığımız katkılar göz önünde bulundurulmuyor yani forum için yaptığımız çalışmaların karşılığı olarak bizimde fikirlerimiz alınmalıydi diye düşünüyorum.

düşüncelerin güzel ama sonuçta sözleşme imzalamadık dostum :)
karşılıksız [bedava] yaptığımız katkılar karşılığında sitede söz hakkımız olamaz... maxicep bu mantık doğrultusunda bugünlere gelmiş...
admin karar verir ve üyeler mecburen bu düzene uyar...
düzene karşı gelirsen karşılığında ne olacağını hepimiz biliyoruz :bangin:

• Beğen
Tepkiler: Uruloki ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
aman kafama fazla vurma bugünkü olaydan sonra iyice tramva geçirdim zaten :ehe
şimdi bir de hastanelik olmayalım :ehe

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaslar sitemizde hiçbir zaman admin yapar üyeler uyar gibi bir yönetim tarzı olmamıştır bu sekilde düşünen ya siteyi yeteri kadar tsnımıyordur yada nankörlük yapmaktadır.

Görüşleriniz kesinlikle önemli ancak mantıklı bir şekilde yönetimin uzun zamandır konustuğu bir konuydu sadece bir admin degil yani ve buna bazı bölümdeki aktif üyeler benzer önerilerle destek bile olmuştu.

Kısacası sitemiz symbian portalı degil; mobil teknoloji portalı. Tüm mobil işletim sistemlerine yer vermemiz gerekiyor ve bu konuda zaten bi eşitlik bile yapmıyoruz. Symbian şu anki haliyle bile en detaylı kategorilere sahip ve sitede en üstteki kategori. Konuşulanlar gibi symbiana karşı bir hareket yada symbian severlerin aleyhine bir değişim söz konusu değildir arkadaşlar...

Bu konuda konusarak propaganda yapan hatta siteden ayrılmayı düşünen arkadaşlar siteye bağlılıklarını göstermişlerdir. Sonuç olarak ben bir bölümle ilgiliysem en alta arşive bile alınsa tarayıcımın favorilerine ekler yine ulaşırım bu kadar basit.

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Nextman
yaren_dede

yaren_dede

Üye
maxicepte görüş bildirmek nankörlük gibi algılanmaktaysa ve buna saygı gösterip susuyorsak buda bizim size karşı olan seviyeli duruşumuzdan gelmektedir ve maxicepi bırakmak gibi bir düşüncemiz olmadı olmayacakta çünkü burada olmayı seviyoruz ve bölümlerin sıkıştırılmış olması birşeyi değiştirmez ama önceki yorunlarında değindiğim gibi aktif ve katılımcı üyelerin hiçbir söz hakkı olmamıştır bu düzenlemede... elbette siz yönetici olarak söz hakkı sizde ve yönetim işlevlerini bizden daha iyi biliyorsunuz ama yönetilen olarak bizimde görüşümüz alınabilir ve bu doğrultuda bir yol izlenebilirdi ama bu şekilde olmadığını sizde iyi biliyorsunuz, nokia symbian desteğini çekti diye symbianı daraltım bize kısayol ekleyin diyorsunuz, zaten böyle yapıyorduk ama maxicep üyesi olarak söz hakkımızı kullanmak nankörlük olarak görülüyor saygılar

• Beğen
Tepkiler: Süleyman ve asigsasi
Seglopsi

Seglopsi

Üye
Küçük bir öneri de benden gelsin. Maemo, MeeGo, BlackBerry10, gelecek Sailfish gibi işletim sistemleri Linux tabanlı Mer çekirdeğini kullanmakta, Ubuntu gibi sistemleri de düşünecek olursanız eğer Linux anabaşlığında toplamak daha mantıklı olacaktır.

Birde MeeGo OS başlıbaşına bir işletim sistemi bizim forumun kullanması gereken MeeGo-Harmattan veya Harmattan OS olmalı. MeeGo-Nemo bilgisayar işletim sistemi iken Harmattan debian tabanlı mobil işletim sistemi. tek farkları Harmattan'ın debian tabanlı olması.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar yapmayın Alllah aşkına 1 tık fazlası için bu kadar tartışmaya bile değmez bakın ekran alıntısına.

önceden symbian bölümleri bunun 2 katıydı sayfa aşağıya doğru uzadıkça uzuyordu. Bir sürü genel, yazılım destek başlıkları vardı zaten masaüstü sürümde sıkıntı yok o başlıkları yine görebiliyorsunuz sağ tık yeni sekmede girersiniz ya da tıklar girersiniz eskisi gibi ama mobil sürümde görünmüyor evet onda da Ozan abinin dediği gibi +1 tık yapacaksanız sanki hepiniz ^3,v5,v3 sürümlerini tek tek geziyor gibi konuşuyorsunuz gireceksenizde tek tıkla gireceksiniz işte bu kadar büyütülecek bir durum değil bende symbian kullanıyorum ve beğendim tamam hepiniz beğeneceksiniz demiyorum ama bu kadar büyütecek bir durum değil gerçekten neyi düşünerek böyle diyorsunuz anlamadım normalde zaten göreceksiniz sadece daha az yer kaplamış olarak mobilde bi tık fazla kullanacaksınız onunla da kotanızda bir değişme olmaz merak etmeyin ilk mesajı okudum baktım hoşuma gitti beğenmeyen illa olacaktır ama öyle bir tavır almışsınızki sanki symbianı komple kaldırmış gibi :hmmm

• Beğen
Tepkiler: .Murat.
asigsasi

asigsasi

Üye
halis dostum sen şimdi mod olduğun için böyle konuşuyorsun eminim normal üye olsam böyle düşünmezdin

hani bütün sistemler için yapılmış olsa anlardık

android os
ıphone ios
wp os gibi

• Beğen
Tepkiler: Süleyman
Joker

Joker

Emekli Yönetici
Burada benden çok daha büyük insanlar var ve işin doğrusunu siz daha iyi bilirsiniz fakat birbirimizi kıracak şekilde tartışmaya girmeye hiç gerek yok bence.Herkes kendi açısından haklı ama tartışmaların yersiz olduğunu düşünüyorum.Saygılar

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
asigsasi

asigsasi

Üye
şu an konuda bi tartışma var fakat kırıcı hakaret içeren bi tartışma yok medeni insanlar gibi usulunce konuşuyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: hikmet366 ve Joker
Joker

Joker

Emekli Yönetici
şu an konuda bi tartışma var fakat kırıcı hakaret içeren bi tartışma yok medeni insanlar gibi usulunce konuşuyoruz :)
en doğrusu abi ama ne bileyim konuya girince öyle bir hava sezdim ve rahatsız oldum :) umarım sorun tatlıya bağlanır :)

asigsasi

asigsasi

Üye

en doğrusu abi ama ne bileyim konuya girince öyle bir hava sezdim ve rahatsız oldum :) umarım sorun tatlıya bağlanır :)

inşallah :)
ortaya 1 tepsi tatlı söyledim tatlı yiyelim tatlı konuşalım

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı, noss_bar, Joker ve 1 kişi daha
yaren_dede

yaren_dede

Üye

inşallah :)
ortaya 1 tepsi tatlı söyledim tatlı yiyelim tatlı konuşalım

aynen tatlı yiyelim muhabbete son verelim zaten ben hep son mesajlardan takip ediyorum forumu :D

• Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa, asigsasi ve Joker

Üst Alt