v30xy
Üye
-
Konu Sahibi
-
En Azından Deneyelim Ne Olur Ne Olmaz. Belki Bir El Atarlar. Ha Olmadi Uygulama Yapsınlar"İşletmelerin vicdanı yoktur."
4-5 yıl oldu bu destek kesileli bu saatten sonra, kar edemeyeceği için uğraşmazlar.
Microsoftun eline geçenden hayır gelmez, millet de sevinmişti ama kursağında kaldı sevinç.
Onların amacı kar maksimizasyonu yani müşteriyi değil, yatırımcıyı düşünürler.
Maksicep sayesinde bu gün halen belli kullanıcı kitlesine sahip.
Sadece Türkiye değil, küresel talepleride dikkate almazlar...
Var olan uygulamaların bile desteği kesilirken, örneğin whatsapp gibi beklenti zayıf...En Azından Deneyelim Ne Olur Ne Olmaz. Belki Bir El Atarlar. Ha Olmadi Uygulama Yapsınlar
WhatsApp İ Derken Onun İçin De Destek Anasını İstersek Olur Belki. Aslında 100 Kişi Toplasak Da Nokia Ve WhatsApp A Desek. İyi Olur. Haa Olmadı Sadece WhatsApp olsun yaaVar olan uygulamaların bile desteği kesilirken, örneğin whatsapp gibi beklenti zayıf...
Windows Phone De Mi Çöktü?Windows Phone ve Symbian Maalesef Ölü Bir İşletim Sistemleri
Az Bekle. Birkaç Dakika İçinde Yazarım Atarız.Deneyelim . Hangi kuruma hangi mesajı atıyoruz ? Belirli bir ana yapısı belli metin olmalı bence .
Yanlış anlamada, anası istersek olur, derken ne demek istedinWhatsApp İ Derken Onun İçin De Destek Anasını İstersek Olur Belki.
Windows Phone De Mi Çöktü?
Orda Anasını Demek İstemedim. Google Klavye nin Suçu. Orda Destek almasını Yazdım Aslında ama yanlis olduWhatsApp İ Derken Onun İçin De Destek Anasını İstersek Olur Belki. Aslında 100 Kişi Toplasak Da Nokia Ve WhatsApp A Desek. İyi Olur. Haa Olmadı Sadece WhatsApp olsun yaa
En Azından Bir Daha Deneyelim. Bu Kadar. baskıya Dayanamazlar.Yanlış anlamada, anası istersek olur, derken ne demek istedin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızHepsi öldü
Zamanında, WhatsApp için mesaj atmıştım destek kesilecek dediler ama s40 için destek 2 yıl daha uzadı.
WhatsApp desteğini devam ettirseler başka birşey istemiyorum, emektar c6-01 işimi görüyor...
Bunu Denemek OlurDestek E Postası.
support@whatsapp.com
Yazacağınız Metin
Turkish:
Merhaba. Ben Symbian^3 Kullanıcısı Olarak WhatsApp Desteğinin Kesildiğini Fark Ettim. Fakat Ben Symbian^3 İçin WhatsApp Kullanmak İstiyorum. Android Telefon Çok Pahalı Olduğu İçin De Almak İstemiyorum. Lütfen Symbian^3 Destek Geri Gelsin.
English:
Hello there. I have noticed WhatsApp Support is broken as a Symbian ^ 3 User. But I want to use WhatsApp for Symbian ^ 3. I do not want to buy Android Phone because it is very expensive. Please Symbian ^ 3 Support Back.
========================================
İşte Bunu Atalım.
Ben Gönderdim. Ya Siz??
Seni mi kıracaz, gönderdim mesajıEn Azından Bir Daha Deneyelim. Bu Kadar. baskıya Dayanamazlar.
Benim 3 Mail Hesabım Var Hepsini den Atsam Mi??Seni mi kıracaz, gönderdim mesajı
Eskidende talepde bulunmuştum ama olsun, whatsapp desteği en önemli ihtiyaç symbianda...
Bari Destek Geri Gelmezse WhatsApp Dursun Ne İstiyorlar Symbian DanSeni mi kıracaz, gönderdim mesajı
Eskidende talepde bulunmuştum ama olsun, whatsapp desteği en önemli ihtiyaç symbianda...
Kabahat nokıanın mı, yoksa onun telefonunu alan bizde mi burası tartışılır, bazı android cihazlarında desteği kesildi mesela.Bari Destek Geri Gelmezse WhatsApp Dursun Ne İstiyorlar Symbian Dan
Dedim da ilgilenmiyorlar diye...Eğer s40 için destek varsa kıllık olsun diye varYav Bu Kadar Fakirlik Olmaz Ya
Daha eski bir sistem olan S40 cihazlara 2 yıl daha destek var yani yenilikle alakalı değil.Çünkü işletim sistemi güncelleme ile gelen yeniliklere ayak uyduramadığı için. Yanılıyor muyum?
Tamam Da WhatsApp İlla Tüm Yeniliklerini Koymasına Gerek Yok.Whatsapp desteğini sanırım whatsapp'ın kendisi kesti. Çünkü işletim sistemi güncelleme ile gelen yeniliklere ayak uyduramadığı için. Yanılıyor muyum?
SM-N910F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
15 dk önce cevap geldi. Sana gelen cevabın aynısıPeki Mail Den Size Bir Mesaj Geldi mi??
Uff Be Napacaz. Numara Üzerinden Mi İletişime Gecsek15 dk önce cevap geldi. Sana gelen cevabın aynısı
Adamlar sistemi öyle bir ayarlamışki symbian kelimesi geçen tüm mesajlara aynı cevap geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?