punemr123
Üye
çok şey kaybetdin diyelim symbian candırbide developer arkadaşlara bir sorum var android ve ios a qt tabanında uygulama yazılıyor mu bunlar portlanabilir mi?Hiç symbian kullanmadım merak ediyorum ama![]()
çok şey kaybetdin diyelim symbian candırbide developer arkadaşlara bir sorum var android ve ios a qt tabanında uygulama yazılıyor mu bunlar portlanabilir mi?Hiç symbian kullanmadım merak ediyorum ama![]()
Java S40 dan direk androide atladım şimdi aklım takıldıçok şey kaybetdin diyelim symbian candır

çok şey kaçırmışsınHiç symbian kullanmadım merak ediyorum ama![]()

çok şey kaçırmışsın![]()

android telefon da oyun oynarsın fakat 1 gb ram le 4 çekirdekle ama symbian öyle değil ah şu nokia desteği kesmeyeydiJava S40 dan direk androide atladım şimdi aklım takıldı![]()
Şu saatten sonra symbiana geçmen saçmalık olur, onu zamanında kullanacaktın...Bi kaç yıl sonra herkes yeni sistemlere geçer bende symbian'a geçerim![]()
aynen ama source kodlar verilirse beklerizŞu saatten sonra symbiana geçmen saçmalık olur, onu zamanında kullanacaktın...
Evet oda doğruŞu saatten sonra symbiana geçmen saçmalık olur, onu zamanında kullanacaktın...

sanmıyorum kodların verileceğini, çünkü her symbian kullanıcısı nokia müşterisi, nokia yeni sistem telefon satabilmesi için eski telefonların kullanılmaması gerekiyor, yani kodları çoooook bekleriz..aynen ama source kodlar verilirse bekleriz
anonymus a şikayet etsek bulabilirler mi kisanmıyorum kodların verileceğini, çünkü her symbian kullanıcısı nokia müşterisi, nokia yeni sistem telefon satabilmesi için eski telefonların kullanılmaması gerekiyor, yani kodları çoooook bekleriz..

Bu hayallerden vazgeçinanonymus a şikayet etsek bulabilirler mi ki![]()

Doğal olarak. Symbian artık devrini tamamlamış ölü toprak olduevet yenisi çıkmıyor her yeni başlıkta eski uygulamalar eski oyunlar sunuluyor bize