Anket Symbian Göz Göre Göre Gidiyor..

Sponsorlu Bağlantılar

punemr123

punemr123

Üye
Hiç symbian kullanmadım merak ediyorum ama :)
çok şey kaybetdin diyelim symbian candırbide developer arkadaşlara bir sorum var android ve ios a qt tabanında uygulama yazılıyor mu bunlar portlanabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67

punemr123

punemr123

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BRKTNL ve Ccihat67
Emrgncy

Emrgncy

Üye
aynen ama source kodlar verilirse bekleriz
sanmıyorum kodların verileceğini, çünkü her symbian kullanıcısı nokia müşterisi, nokia yeni sistem telefon satabilmesi için eski telefonların kullanılmaması gerekiyor, yani kodları çoooook bekleriz..

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Varya Bir ton symbian telefonum oldu acayip güzel bir sistemdi keşke devam etseydi ama yapcak birşey yok:bye:

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL ve Emrgncy
punemr123

punemr123

Üye
sanmıyorum kodların verileceğini, çünkü her symbian kullanıcısı nokia müşterisi, nokia yeni sistem telefon satabilmesi için eski telefonların kullanılmaması gerekiyor, yani kodları çoooook bekleriz..
anonymus a şikayet etsek bulabilirler mi ki:bilmm

yusufgiderim

Üye
kapatılsın zaten bişey yokki. Maxicepde daha çok uygulama ve oyun var maxicep kapanmasın sorun yok :)

• Beğen

cesur5534

Üye
artık maxicep te de çok fazla bişey çıkmıyor her geçen gün daha kötüye gidiyor.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
uygulama çıkmıyor ki yenileri eklensin.elde olanlar bunlar malesef..

fuko08

fuko08

Üye
Heey gidi N82 im benim. S4 te bile okadar iyi foto kalitesi yok. Xenon Flash bi patlardı odayı gündüz vakti gibi çekerdi gecenin 12sinde. Cidden :D

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL

yusufgiderim

Üye
evet yenisi çıkmıyor her yeni başlıkta eski uygulamalar eski oyunlar sunuluyor bize

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Yahu s60v2, s60v3, s40, s60v5 ve nihayetinde Belle. Nokia benim yoldaşım gibi bişeydi. Bi ara Samsung gibi kötü tercihim olmuştu ama yine Nokia'ya geçtim. Belle ile de kapatıcam artık koca Nokia Symbian devrini
evet yenisi çıkmıyor her yeni başlıkta eski uygulamalar eski oyunlar sunuluyor bize
Doğal olarak. Symbian artık devrini tamamlamış ölü toprak oldu

yusufgiderim

Üye
burdan çıkartılacak sonuç; nokia ile yola çıkılmaz :D

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Adamlar kendi müşterilerini memnun etmiş gibi s4 ü yanmış bir samsung müşterisine lumia 1020 yollayacaklarmış :@

• Beğen

Üst Alt