Anket Symbian Göz Göre Göre Gidiyor..

Sponsorlu Bağlantılar

emre9080

emre9080

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Göz Göre Göre Gidiyor..
beyler bayanlar symbian göz göre göre gidiyor yapılacak hiçbirşey yokmu şimdi herşey buraya kadar mı bari symbian telefonlar için windows phone işletim sistemi güncellemesi bari gelse magaza kapatılmasa daha iyi olacak herşey bitti mi :((

0MG90

0MG90

Üye
Her şey bitti maalesef.
Her güzel şeyin bir sonu var.

cyborg78

cyborg78

Üye
adamlar ne yapçaklarını şaşırdı şaşırdı, bi symbian bi meego, bi s40, bi s60, bi s^3 v3 _ v5 bi andaroit, bi wp7 wp8 yok bilmem ne bi işi doğru düzgün yapmadan başka bi "ota" konyola he :gun1:

enterneoll

enterneoll

Üye
aynısı yakında wp8'ede olur symbian çok bile dayandı millet gerçek akıllı telefonu keşfedince nokia çöktü

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
emre9080

emre9080

Üye
    Konu Sahibi
güzelim c6-01 tarih oldu desene :( en üzüldüğüm şey de pureviev in de symbian olması 41 mb kamerası vardı uçtu gitti :(

0MG90

0MG90

Üye
aynısı yakında wp8'ede olur symbian çok bile dayandı millet gerçek akıllı telefonu keşfedince nokia çöktü
Wp8 i pek sanmam güncellemeyi keserler ama marketi genişliyor hiç değilse.

emre9080

emre9080

Üye
    Konu Sahibi
market tam olarak ne zaman kanıyordu??

0MG90

0MG90

Üye
market tam olarak ne zaman kanıyordu??
Ocak 2014
İndir indirebildiğin kadar sonra internette bulamazsın :DBende Nokia700 e bakıcam artık tema,müzik uygulaması falan artık hoşuma gidenleri indiricem

emre9080

emre9080

Üye
    Konu Sahibi
Ocak 2014
İndir indirebildiğin kadar sonra internette bulamazsın :DBende Nokia700 e bakıcam artık tema,müzik uygulaması falan artık hoşuma gidenleri indiricem

symbianla iyi kötü günlerimiz oldu ya :D her neyse pederi ikna edebilirsem bi galaxy note 3 düşünüyorum :D

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL, asigsasi ve 0MG90
enterneoll

enterneoll

Üye
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
punemr123

punemr123

Üye
elop un mallığı ya anca jolla veya newkia symbianı alır yada source code lar verilirse kurtulur

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL ve asigsasi
cyborg78

cyborg78

Üye
symbian'a ne uygulamalar programlar yapılırda toplasan andaroitin, wp'nin, iosun programlarını bilem uydurur bunlar symbiana ama işte acaba hangi tür cihaza göre, daha iyi bir para kazandırcak bi tele yapıyorlar bence, çeşit bol seç beğen dio :hmmm

Abstract_Loco

Üye
birşey soracağım ocaktan sonra mağaza kapanacak birşey indirilmecek mi yoksa sadece yeni birşey mi eklenmeyecek anlamadım ben şimdi :s

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
0MG90

0MG90

Üye
Market kapanacak komple

• Beğen
emre9080

emre9080

Üye
    Konu Sahibi
gidiyo gidiyo bay bay mağaza ölü :D

• Beğen

Abstract_Loco

Üye
vay arkadaş ya iyi ki 2016 ya kadar destek demişler. Yoksa cebimizden telefonları alırlar mıydı bilmem . Kovmirem üle, 10 yıl daha kullancam ben bu n8i kim ne yaparsa yapsın tabi batarya vırt zırt bulabilirsem eğer :D

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL, esmeran3 ve -Börteçine-
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yanlış bilgilendirme yapmayalım..mağaza kapanmıyor..mevcut uygulamaların indirilip satın alınması devam edilecek..yanlızca yeni uygulama ve uygulamalara güncelleme gelmeyecek.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve arslanla

Üst Alt